Kiyamam ben sana canim benim kalp güzelliği önemli olan inan bana.Artık içimde tutamıyorum. Baş edemiyorum. Birileriyle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum çünkü bu beni öldürüyor. Her geçen gün yaşamdan biraz daha kopuyorum.
Ben anormal bir yüze sahibim. Herkesin bazı kusurları var, güzellik görecelidir. Ama benimki farklı bir durum. Eminim daha önce benimkine benzer bir yüz görmediniz, çünkü yok. Çevremdeki insanlara bakıyorum ve hepsi normaller. Ben neden normal değilim diye düşünerek ağlıyorum her gün. Artık katlanamıyorum bu duruma, yok olmak istiyorum. Şu an yüksek lisans öğrenimi görüyorum ve derslerime odaklanamıyorum çünkü online eğitim ve kamera karşısında kendimi gördüğüm her an kalbime bıçak saplandığını hissediyorum. Ayrıca iş bulamadım, bulsam da çalışacak özgüvenim yok. Kendimden nefret ediyorum, aynaya bakamıyorum.
İşin en kötü kısmı ise, insanlar estetik ameliyatlar ile daha güzel olup kusurlarını bir derece azaltabilirken benim böyle bir imkanım yok. Çünkü benim yüzümü düzeltebilecek bir ameliyat yok. İşte o derece çirkinim ben. Daha önce 2 ameliyat oldum, çok zor süreçlerden geçtim hem maddi hem manevi. Sonuç ne oldu? Bir şey düzeldiyse başka bir şey daha da kötü oldu. Acı çektiğimle kaldım. Yüzüm o kadar yamuk ki... Ayrıca aşırı uzun ve dar bir yüzüm var. Çenem resmen aşağıya doğru sarkıyor ve aşırı uzun. Çene kemiklerim yanlardan o kadar dar ki, yüzüm doritos gibi ters üçgen görünüyor. Hayatımda hiçbir zaman kendimi özgüvenli ve mutlu hissedemedim. Şu an hayata dair hiçbir umudum kalmadı. Doktorlar o kadar umursamaz ki, beni bir paçavraya çevirip yarı yolda bıraktılar. Ailemi çok yıprattım. Aslında bir şey yapmadım, odamda ağladığım için annem sinir krizleri geçiriyor, ailemizi mahvettiğimi söylüyor. Ama ağlamayı durduramıyorum.
Kimse tarafından sevilmedim ve hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. Ailem bir gün öldüğünde yapayalnız kalacağım. Yüzüm o kadar çirkin ki, bazen araba çarpsa da yok olsam diyorum. Hayatım boyunca türlü hakaretlere uğradım, insanlar bana tipimle sınandığımı söyledi. Akraba evliliği gibi olduğumu, iğrenç olduğumu, asla sevilmeyeceğimi söylediler. Bunlar sadece yüzüm yüzünden söylendi. Her şeyi denedim, saçımı güzel yaptım, vücuduma iyi baktım, temiz ve şık oldum. Ama hayır, ne yaparsanız yapın yüzünüz anormal ise bir paçavradan değerli görünmezsiniz.
Biliyorum bunu kimse okumayacak belki de kimse cevap vermeyecek. Belki de bu da dert mi diyeceksiniz. Aynı insanlar yüzlerinde en ufak bir sivilce çıktığında bile yüzünü gizlemek ister, aynı insanlar kilo vermek için diyet yapar, aynı insanlar dışarı çıkarken ayna karşısında saatlerce süslenir. Kendinizi kandırmayın, herkes güzel olmak ister. Özellikle bir kadınsanız, dünya değerinizi güzelliğinizle orantılı olarak görüyor. Bazen bana benzeyen, benim gibi görünen insanlar arıyorum. Bana biraz bile benzeyen birileri varsa (ki onlar benden iyi durumdalar) görünüşünden dolayı nefret alıyor. Sonra anlıyorum bu dünyada bana huzur yok.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Ne zaman gülecek olsam, yüzümün iğrenç olduğu aklıma geliyor ve hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Yıllarca terapi aldım hiçbir faydası olmadı. Şu an bana yardım edebilecek tek şey aşırı yetenekli ve iyi kalpli bir doktorun yüzümü düzeltebileceğini söylemesi olur. Ama hiç sanmıyorum. Özellikle paranız yoksa zaten imkansız. Ama şu an milyon dolarlarım olsa yine düzelmez yüzüm. O kadar kötü durumda.
Ne istediğimi bilmiyorum. İçimi dökmek ve anlaşılmak istedim. Hiçbir zaman yaşıtlarımın yaptığı aktivitelerden keyif alamadım. Gençliğim öylece yok oldu gitti. Fotoğraflardan hep kaçtım. İlişki muhabbetlerinden hep kaçtım. Ameliyatlara saçtığım para yüzünden gezip eğlenemedim. Umarım birileri beni anlayabilir. Bu dünyadan yok olup gitmeden önce hiç olmazsa birinin bana güzel şeyler söylemesini isterim.
EDIT: Hayır doğuştan böyle değilim, küçükken yüzüm üstüne düştüğüm için yüzümdeki kemikler yanlış kaynadı. Ayrıca psikolojik tedavi görüyorum. Bu tarz çok yorum ve mesaj aldığım için artık belirtmek istedim. Ben sizin sandığınız gibi ay çirkinim ühü diye üzülen biri değilim. Ciddi bir anomaliye sahibim ve fotoğraf paylaşamam bunu kanıtlamak için ama benzer durumda olan vaka görüntülerini paylaşabilirim. Burada yalnızca kendi acımı biraz olsun hafifletmek istedim ama sürekli abartıyorsun, ne dertler var, doktora git tarzı yorumlar yüzünden bu düzenlemeyi yapma ihtiyacı duydum. İçimi dökmek için yaptığım bu paylaşım beni daha çok yaralamaya başladı.
Çok naziksiniz. Yorumunuz bana gerçekten iyi geldi. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım güzel bir hayatınız olur her zaman.İnsanlar fazla acımasız olabiliyor, sen kusursuz olsan dâhi seni kötü hissettirecek şeyler söylecek birileri çıkacaktır, ki kimse kusursuz değildir. Söyledikleri tek kelime bile ne büyük travmalara sebep oluyor insanlarda, kötülükle başa çıkmak gerçekten zor. Onlar asla düzelmeyecek bir kalbe sahipler, bu en fenası.
Seni içinde bulunduğun durumda olmadan kimse anlayamaz, ne desek havada kalacağına ve samimiyetsiz geleceğine eminim; ama yüzü ciddi bir kazayla tamamen parçalanmış olduğu hâlde kusursuza yakın bir estetikle neredeyse normale dönen örneklere şahit okuyoruz.
Tıp yarana çare olacaktır. Gerekirse birkaç ameliyat daha olursun, her seferinde daha iyi hisseder ve istediğin düzelmeyi aşama aşama görürsünİyi bir doktor araştırması yapmalısın. Ölüm dışında her şeyin bir çaresi olduğuna inanıyorum. Aldığın her nefes kıymetli, bir hayvan sahiplenip onunla ruhunu iyileştirebilirsin, bizi neye benzersek benzeyelim bizi koşulsuz şartsız seven canlılar onlar. Ruhunun da iyileşmeye ihtiyacı var
İnternette arıyorum ve kısa zaman içinde paylaşacağım.Fotoğraf paylasabilir misiniz. Kendinizi değil benzer fotoğrafları. Merak ettim alternatifler ve dr önerileri çıkabilir yardımcı olunabilir.
Şimdi inceledim, doktorun gerçekten mucizevi çalışmaları var... Çok teşekkürler, harikasınız. Kendisini not ettim.prof. Mehmet Mutaf'a bi muayene olsanız. adam anomalilerde uzmanlaşmış, resmen olmayanı olduruyor. benim hayranlık duyduğum biri, sosyal medyadan bakabilirsiniz yaptıklarına.
Çok teşekkür ederim güzel insan... Tek hayalim böyle bir doktor bulabilmek. Çünkü eskisinden daha kötü olmasından korkuyorum, ya da diğer risklerden. Dediğiniz gibi, bir çözüm bulabilirsem bunun için çok çalışacağım ve hedeflerim olacak. Çok sevgiler, beni dinlediğiniz için ve paylaşımda bulunduğunuz için.Anlattıklarınıza çok üzüldüm. Yaşamayan bilemez eminim beylik cümlelere hiç gerek yok şimdi.
Bence kendinize bir hedef belirlemelisiniz. Bu hedefe tutunup çalışmaya başlamalısınız. Mesele yüzünüzdeki deformeler ve kaynamış kemik yapısını düzeltebilecek bir dr bulup (Türkiyede yoksa yurtdışında) o ödemeyi yapıcak paraya sahip olma hedefi.
Unutmayın, yaşadığımız sürece ölümden başka hiçbir şey imkansız değil.
Bunu umut ederek dört elle çalışmaya verin kendinizi. Hedefinize ulaşınca ne denli mutlu olacağınız teselliniz olsun.
çok sevgiler güzel insan
Çok teşekkürler paylaşımınız için. Bu yorumu okuyunca hemen araştırdım kendisini. Gerçekten ilham verici biri. Öyle değilim evet yalan söyleyemem. Dediklerinizi kesinlikle düşünüyorum ve daha güçlü olmaya gayret edeceğim. Özgüvenimi onarmaya çalışıyorum ve umarım başarırım. Teşekkür ederim.Dunyanin en cirkin kadini olarak adledilen bir kadin vardi.
Adini hatirlayamadim. Yabanci. TLC de izlemistim..
Dogustan gelen bir anomali.
Bir sosyal medya platformunda igrenc yorumlara maruz kalinca olmeyi bile denemis..
Yikilmis..
Ama sonra ne yapmis biliyor musun?
Kendine tabiri caizse koca bir tokat atip ayaklarinin ustunde saglam durmayi ogrenmis.
Makyaj yapmis, saçını taramis, insan icine cikmis ve buyuk bir ozguvenle kendisi gibi hissedenlere konferans verecek kadar unlenmisti..
Ozguvenine ben bile hayran kalmistim dusun ki o konferansta onu dinleyenler nasil etkilenmistir..
Kisacasi.
Isin asli ozguven.
Ozguvenli kadin bombadir ben bunu calisirken cevremde gordugum insanlardan ogrendim.
Bak calistigim yere siyahi kadinlar gelirdi.
Ama masil biliyor musun etli butlu , ipiri kalcali, kilolu bildigin; mini etek giymis etek totosunu gosterdi gosterecek o derece.. ve selulitler goz dolduruyor. Saclari erkek gibi kisacik ve fosforlu turuncu.. ama ozguven tavan... herkes ama herkes donup donup bakiyordu. Biz olsak oram sarkmis, bacagimda selulit var olmaz, ay cok kiloluyum , sacimi oyle kestirirsem erkege benzerim falan deriz dimi? Yok anacim kadin bildigin full ozguven ve bomba.. kusurlari bile guzel gelmisti o an herkese..
Demem o ki senin dis gorunusunden cok bence ozguvenini onarman lazım.
Terapi terapi terapi.
Ondan sonrasi kolay olacaktir.
Arkadaşınız için çok üzüldüm, umarım daha iyi olabilir. Kalpten diliyorum bunu. Çok naziksiniz, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Birinin beni anladığını görmek çok hoş bir his. Çünkü insanlar genelde psikolojimizi bozuyor, ardından psikolojimiz bozuk olduğu için de bizi eleştiriyor. Güzel sözleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.Seni şu açıdan çok iyi anladığımı söylemek için geldim, en yakın arkadaşım senin problemin kadar ciddi olmasa da vücudu kendi kendine hücrelerini öldürdüğü için, hiçbir zamam sonuç alamayacağı bir rahatsızlığa sahip. Onun karşımda, omzumda ağlayışı, istemsizde olsa empatik biriyimdir. Duygu hemen bana geçer. Ben onunlayken onun acısını kendi kalbimde, boğazımın düğümlenmesinde hissettim. İnsanların “abartıyorsun” söyleminde ki kadar basit bir sorununun olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Doğuştan ve sonradan olabilecek anomolilere de hakimim az biraz. Ciddi bir psikolojik savaş verdiğine eminim ve sırf bu sebepten bile sen sandığından çok çok daha güçlü bir kadınsın. Teknoloji sürekli ilerliyor, estetik ameliyatlarda yeni yöntemler vs geliştiriliyor. İnancını kaybetme, iyi doktorlara erişebilmek için nelere ihtiyacın var ve bunları nasıl giderebilirsin maddi ve manevi bunları planlamaya çalış. Ücretsiz yapan doktorlarda mevcut, sosyal medyanın popülerliği bunu az da olsa ulaşılır kılabilir. Geçmişe nazaran şimdi daha çok seçeneğin ve daha kaliteli bi hizmet alma şansın var. Umuyorum önce gönül yaraların sonra da diğer düzeltmek istediğin herşey iyileşir.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bu tarz bi fotoğraf arıyorum, bulduğumda ekleyeceğim. Evet ameliyat olasılıklarını düşünüyorum. Haklısınız tabii her şey güzellik değil, benimki sadece anonim olmanın verdiği rahatlıkla küçük bir isyandı. Tekrar teşekkürler.Size benzeyen birilerinin fotografini paylaşın, belki gerçekten onerebilecegimiz bir seyler olur, yada benzer rahatsizliga sahip birileri cikar fikir verir buradan.
Yerinizde olsam ameliyat olasiliklarini degerlendirir, gorenlerin dönüp dikkatle bakmayacagi bir yüz için uğraşırdım sadece. Ama o zamana kadar da, her sey guzellik degil inanin bana. Coook daha onemli seyler var. Çirkin mankenler yazip googleda aratsaniz neler çıkıyor neler.(gerci kendinizi begenmemeye ve kusurlariniza o kadar odaklanmişsiniz ki sizden çirkin olanlari bile daha guzel goreceksiniz muhtemelen)
Çok teşekkürler yorumunuz için. Doktor arayışı içindeyim ve umarım bulurum. Bulduğumda çok daha umutlu ve pozitif olacağımı düşünüyorum. Beni anladığınız için teşekkür ederim.Ya tip o kadar ilerledi ki mutlaka sizin yuzunu de normal saydiginiz standartlara getirecek islemler doktorlar vardir. Iyice arastirdiniz mi en olmadi kemiklerinizi kirip duzgun kaynatsin doktor. Sizi anlaiyorum. Olmeye degmez hic bi sey olunce cozum bulamazsiniz ama nefes aldiguniz surece umut vardir. Siz cozum aramaktan vazgecmeyin. Mesela yanaklariniza dolgu yaptirsaniz yuvarlak hale gelene kadar ne biliyim isinin ehli bi doktorla konusun mutlaka size kendinizi sevdirecrk bi yontem vardir
Çok isterim aslında fazla takmış olmayı inanın. Yani umarım öyledirBiraz tahmin ettim tarif edince, bu yüze sahip insta da şarkı söyleyen bir kız gördüm 10k fln takipçisi var sesi de güzel yani normal özgüvenle paylaşım yapıyor hoş da gözüken bir kız, acaba fazla mı taktınız?
Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için. Evet toplum gerçekten beni mahvetti. Belki de böyle bir toplumda yaşamasam halimden mutlu olabilirdim. Bahsettiğiniz filmi de izleyeceğim. Çok sağ olun ve sevgiler.Hissettikleriniz adına çok üzgünüm.
Çünkü bu duyguları yaşamanıza sebep olan şey, yüzünüzdeki anormali değil, biz toplumu oluşturan her birimiz, bizlerin suçu bu.
Yaşamadan konuşmak çok kolay, istediğim kadar empati yapsam da birazını anlamam mümkün değil.
Aklıma gelen şey, ameliyat dışı yöntemler.
Mesela çenem aşırı uzun demiştiniz ya törpüleme ya da dolgu enjekteleri ile daha dolgun, orantılı bir görünüme kavuşabilir gibi geldi.
Büyük cerrahi şeylerden ziyade, böyle dokunuşlarla en azından simetri yapılabilir.
Aynı işlemler yanak, burun gibi yerlere de yapılır.
Tabii durum nedir, olabiliyor mu bilmiyorum, öneri sadece.
Hayatımda iz bırakan ve en sevdiğim filmlerden biridir fil adam, onunla yakından uzaktan alakanız olmadığını bilsem de bir izlemenizi tavsiye ederim.
En derin empatiyi seyirciye yaşatan bir filmdir.
Evet o hanedanı biliyorum ve onlara benziyorum biraz ama benim çenem o kadar önde değil konumu normal. Teşekkür ederim yorumunuz için.Anlattiginiza gore fransanin habsburg hanedani geldi gozumun onune arama motorlarinda habsburg çenesi diye aratsaniz cikar. Ama bence hic bi sey cozumsuz degil 2021 yilina gircez tipta bilimde cok ilerledi dunya mutlaka vi cozum bulacaksiniz bence sadece inanin pozitif dunusun
Dört gözle beklemekteyim, bulduğunuzda lütfen paylaşın. Çok alternatif doktor önerileri çıkacaktır.İnternette arıyorum ve kısa zaman içinde paylaşacağım.
Çokk teşekkür ederim doktor tavsiyesi için. Harikasınız... Kesinlikle araştıracağım.Size ne desem teselli olmaz biliyorum. Umarım bir çözümü bulunur. Nelere çare buluyor modern tıp. Ümidinizi kaybetmeyin. Bursa’da Bülent Cihantemur diye bir doktor vardı. Sizin şikayetinizin derecesini bilmiyorum ama o da bu alanda iyi bir doktor. Psikolojik desteği asla ihmal etmeyin.
Çokk teşekkür ederim çok naziksiniz. Ben de annemi üzdüğüm için çok üzülüyorum çünkü ben ağladıkça o da ağlıyor. Umarım sizin kızınız çok çok çok mutlu olur her zaman, aynı şekilde siz de tabii ki. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, sevgiler.Okurken annecigini dusundum benimde bir kizim var ve onun boyle oldugunu dusunmek icimi acitti. Yani boyle derken asla cirkinlik degil psikolojisi dusuk, asiri uzulen, aglayan, ozguveni az filan yoksa annen icin dunyanin en guzel en degerli seyi sensin canimmm. Ama biliyor musun evet elbette dis guzellik onemli ama ne insanlar tanidim yuzu bebek gibi ici pislik fesatlik doluuu... insallahh yuzun nasil gorunurse gorunsun sana dilegim ayaklarinin uzerinde saglam duran ve bunu dert etmeyen hayatinda cook guzel basarilara imza atan biri olursun. Arkadas istersen yaz bana dertlesmek istersen filan seni dinlerim yanliz degilsin canim
Çokk teşekkür ederim doktor tavsiyesi için. Harikasınız... Kesinlikle araştıracağım.
Çokk teşekkür ederim çok naziksiniz. Ben de annemi üzdüğüm için çok üzülüyorum çünkü ben ağladıkça o da ağlıyor. Umarım sizin kızınız çok çok çok mutlu olur her zaman, aynı şekilde siz de tabii ki. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, sevgiler.
Yorumları okumak istemedim.Sinirlenebileceğimi düşündüm ve bugün kimseyle tartışasım yok.Keşke bu kadar hassasken buraya konu açmasaydın.Seni anlayabiliyorum.Sende fark ettiğim şey çok zeki olduğun.Cümlelerin çok mantıklı ve zekice.Evet haklısın bu çok moral bozucu.Ama gel gelelim ki hayattan zevk almak varken 3 günlük dünyayı kendine zehir etmemeye çalış.Artık içimde tutamıyorum. Baş edemiyorum. Birileriyle mutsuzluğumu paylaşmak istiyorum çünkü bu beni öldürüyor. Her geçen gün yaşamdan biraz daha kopuyorum.
Ben anormal bir yüze sahibim. Herkesin bazı kusurları var, güzellik görecelidir. Ama benimki farklı bir durum. Eminim daha önce benimkine benzer bir yüz görmediniz, çünkü yok. Çevremdeki insanlara bakıyorum ve hepsi normaller. Ben neden normal değilim diye düşünerek ağlıyorum her gün. Artık katlanamıyorum bu duruma, yok olmak istiyorum. Şu an yüksek lisans öğrenimi görüyorum ve derslerime odaklanamıyorum çünkü online eğitim ve kamera karşısında kendimi gördüğüm her an kalbime bıçak saplandığını hissediyorum. Ayrıca iş bulamadım, bulsam da çalışacak özgüvenim yok. Kendimden nefret ediyorum, aynaya bakamıyorum.
İşin en kötü kısmı ise, insanlar estetik ameliyatlar ile daha güzel olup kusurlarını bir derece azaltabilirken benim böyle bir imkanım yok. Çünkü benim yüzümü düzeltebilecek bir ameliyat yok. İşte o derece çirkinim ben. Daha önce 2 ameliyat oldum, çok zor süreçlerden geçtim hem maddi hem manevi. Sonuç ne oldu? Bir şey düzeldiyse başka bir şey daha da kötü oldu. Acı çektiğimle kaldım. Yüzüm o kadar yamuk ki... Ayrıca aşırı uzun ve dar bir yüzüm var. Çenem resmen aşağıya doğru sarkıyor ve aşırı uzun. Çene kemiklerim yanlardan o kadar dar ki, yüzüm doritos gibi ters üçgen görünüyor. Hayatımda hiçbir zaman kendimi özgüvenli ve mutlu hissedemedim. Şu an hayata dair hiçbir umudum kalmadı. Doktorlar o kadar umursamaz ki, beni bir paçavraya çevirip yarı yolda bıraktılar. Ailemi çok yıprattım. Aslında bir şey yapmadım, odamda ağladığım için annem sinir krizleri geçiriyor, ailemizi mahvettiğimi söylüyor. Ama ağlamayı durduramıyorum.
Kimse tarafından sevilmedim ve hayatım boyunca yalnız yaşayacağım. Ailem bir gün öldüğünde yapayalnız kalacağım. Yüzüm o kadar çirkin ki, bazen araba çarpsa da yok olsam diyorum. Hayatım boyunca türlü hakaretlere uğradım, insanlar bana tipimle sınandığımı söyledi. Akraba evliliği gibi olduğumu, iğrenç olduğumu, asla sevilmeyeceğimi söylediler. Bunlar sadece yüzüm yüzünden söylendi. Her şeyi denedim, saçımı güzel yaptım, vücuduma iyi baktım, temiz ve şık oldum. Ama hayır, ne yaparsanız yapın yüzünüz anormal ise bir paçavradan değerli görünmezsiniz.
Biliyorum bunu kimse okumayacak belki de kimse cevap vermeyecek. Belki de bu da dert mi diyeceksiniz. Aynı insanlar yüzlerinde en ufak bir sivilce çıktığında bile yüzünü gizlemek ister, aynı insanlar kilo vermek için diyet yapar, aynı insanlar dışarı çıkarken ayna karşısında saatlerce süslenir. Kendinizi kandırmayın, herkes güzel olmak ister. Özellikle bir kadınsanız, dünya değerinizi güzelliğinizle orantılı olarak görüyor. Bazen bana benzeyen, benim gibi görünen insanlar arıyorum. Bana biraz bile benzeyen birileri varsa (ki onlar benden iyi durumdalar) görünüşünden dolayı nefret alıyor. Sonra anlıyorum bu dünyada bana huzur yok.
Hiçbir şey yapmak istemiyorum artık. Ne zaman gülecek olsam, yüzümün iğrenç olduğu aklıma geliyor ve hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyorum. Yıllarca terapi aldım hiçbir faydası olmadı. Şu an bana yardım edebilecek tek şey aşırı yetenekli ve iyi kalpli bir doktorun yüzümü düzeltebileceğini söylemesi olur. Ama hiç sanmıyorum. Özellikle paranız yoksa zaten imkansız. Ama şu an milyon dolarlarım olsa yine düzelmez yüzüm. O kadar kötü durumda.
Ne istediğimi bilmiyorum. İçimi dökmek ve anlaşılmak istedim. Hiçbir zaman yaşıtlarımın yaptığı aktivitelerden keyif alamadım. Gençliğim öylece yok oldu gitti. Fotoğraflardan hep kaçtım. İlişki muhabbetlerinden hep kaçtım. Ameliyatlara saçtığım para yüzünden gezip eğlenemedim. Umarım birileri beni anlayabilir. Bu dünyadan yok olup gitmeden önce hiç olmazsa birinin bana güzel şeyler söylemesini isterim.
EDIT: Hayır doğuştan böyle değilim, küçükken yüzüm üstüne düştüğüm için yüzümdeki kemikler yanlış kaynadı. Ayrıca psikolojik tedavi görüyorum. Bu tarz çok yorum ve mesaj aldığım için artık belirtmek istedim. Ben sizin sandığınız gibi ay çirkinim ühü diye üzülen biri değilim. Ciddi bir anomaliye sahibim ve fotoğraf paylaşamam bunu kanıtlamak için ama benzer durumda olan vaka görüntülerini paylaşabilirim. Burada yalnızca kendi acımı biraz olsun hafifletmek istedim ama sürekli abartıyorsun, ne dertler var, doktora git tarzı yorumlar yüzünden bu düzenlemeyi yapma ihtiyacı duydum. İçimi dökmek için yaptığım bu paylaşım beni daha çok yaralamaya başladı.
Allah şifa versin canımSen nerde oturuyorsun canim bana ozelden bir resim atarmisn sana bir doktor ismi verecegim 19 yasinda gevridigim trafik kazasinda yuzume camlarin nasil battigini polislerin kucaginda tasindigimi yuuzmun nasil mahvoldugunu ama o kadinin beni nasil duzelttigini sana bir bir anlatacagim. Ufak dokunuslarla alistira alistira cok guzel yapti hatta gorenler der yani eskiden nasildin simdi nasil. Ama ben cirkinkende senin kadar aglaniyodum uzulmuyodum benimde geri cevrildiklerim oldu laf soyleyen oldu ama tıp estetik cok ilerledi. Ben herzman esttikten yanayim.kazadaki halimi anlatsam tahmin dahi edemessin.emin ol bak benim kadar kotu degil ayrica cenene dolgu yaptrp yuvarlaklastirabilirsin. Yuz egzersizleriyle yuzune kilo aldirabailirsin.ooo benim tum gunlerim yutubda geciyorm kaldiki o kadar guzellestim suan her erkekgin donup iki kere bakabilachi kadar guzelim.o saclarimi uzattim belime kadar sariya boyattim.harika bir fizigim var.elim yuzum cok duzgun oldu
Mutlu bir evlililigim vardi. Ve sonra bil bakalim ne oldu. Kanser oldugumu ogrendim.burda cogu arkaaslar biliyo benle oturup agladilar dualar ettiler.teselli verdiler. Demem o ki bir zamanlar guzellesmek icin dua eden ben simdi yasamak icin dua ediyoeum. Saclarim ilaclardan elime geliyo. Yemisim guzelligi. Sagligina sukret
O hanedan bile dusundugunuz kadar garip durmuyo biliyo musunuz. Ama siz taktiginiz icin size garip geliyo. Cene cerrahina gitmeyi dusundunuz mu hic ceneninizi yeniden konumlandirmak icjn? B3nim de yuzun simetrik degil mesela baya takmsitim bi ara cene cerrahi bile buldum gidecektim sonra kabullendim boyle de tatliyim dedim gitmedim. Virus bitince yine bi gidip fikir alcam ilerde bi sorun olur mu diye. Cene yapinizda bozukluk varsa estetik degil de cene cerrahina gitmeyi deneyin ama faydasi olabilir.Arkadaşınız için çok üzüldüm, umarım daha iyi olabilir. Kalpten diliyorum bunu. Çok naziksiniz, yorumunuz için çok teşekkür ederim. Birinin beni anladığını görmek çok hoş bir his. Çünkü insanlar genelde psikolojimizi bozuyor, ardından psikolojimiz bozuk olduğu için de bizi eleştiriyor. Güzel sözleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bu tarz bi fotoğraf arıyorum, bulduğumda ekleyeceğim. Evet ameliyat olasılıklarını düşünüyorum. Haklısınız tabii her şey güzellik değil, benimki sadece anonim olmanın verdiği rahatlıkla küçük bir isyandı. Tekrar teşekkürler.
Çok teşekkürler yorumunuz için. Doktor arayışı içindeyim ve umarım bulurum. Bulduğumda çok daha umutlu ve pozitif olacağımı düşünüyorum. Beni anladığınız için teşekkür ederim.
Çok isterim aslında fazla takmış olmayı inanın. Yani umarım öyledirBazen arkadaşlarıma soruyorum ben böyle miyim vs diye ama değilsin demiyor hiçbiri, kaçamak cevaplar veriyorlar.
Çok teşekkür ederim nazik yorumunuz için. Evet toplum gerçekten beni mahvetti. Belki de böyle bir toplumda yaşamasam halimden mutlu olabilirdim. Bahsettiğiniz filmi de izleyeceğim. Çok sağ olun ve sevgiler.
Evet o hanedanı biliyorum ve onlara benziyorum biraz ama benim çenem o kadar önde değil konumu normal. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Umarım gerçekten öyledir. Evet daha önce çene cerrahına gittim hem de 2 kere ameliyat oldum. Zaten bu da aslında psikolojimi bozdu. Çünkü genelde ameliyat olanlar çok güzel tatmin edici sonuçlar alırken ben hayal kırıklığına uğradım. İlk ameliyatımı yapan doktor resmen bir şarlatandı, ben de 18 yaşında olduğum için ona kanmıştım. Yüzümdeki çoğu sorunu bu doktor yaptı desem yeridir. Tamamen yamulttu tüm yüzümü ve sorunlarımı asla düzeltmedi, ne yaptı hiç bilmiyorum. İkinci ameliyatı çok iyi araştırarak iyi bir doktora oldum ama riskliydi, doktor tamamen düzelemeyeceğimi söylemişti. Ameliyat başarılı geçti genel olarak ancak bu sefer de çene ucum o kadar uzatılmıştı ki, daha önce hiç çenesi olmayan biriyken birden Jay Leno olmuştum. Bunu artık kim düzeltir, nasıl düzeltir bilemiyorum çünkü üst üste bu kadar ameliyat olmak iyi değil ve kolay değil. Risk oranı düzelme oranından daha fazla. Umutsuz olma sebebim biraz da bu. Ama tabii ki araştırmaya devam ediyorum. İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizin için de umarım hayırlısı olur doktora giderseniz de.O hanedan bile dusundugunuz kadar garip durmuyo biliyo musunuz. Ama siz taktiginiz icin size garip geliyo. Cene cerrahina gitmeyi dusundunuz mu hic ceneninizi yeniden konumlandirmak icjn? B3nim de yuzun simetrik degil mesela baya takmsitim bi ara cene cerrahi bile buldum gidecektim sonra kabullendim boyle de tatliyim dedim gitmedim. Virus bitince yine bi gidip fikir alcam ilerde bi sorun olur mu diye. Cene yapinizda bozukluk varsa estetik degil de cene cerrahina gitmeyi deneyin ama faydasi olabilir.
Çok teşekkür ederim çok naziksiniz. Evet fazla hassas olduğum bir an, patlama yaşayarak açtığım bir konu oldu ve belki başlık fazla ağır oldu bu yüzden. Beni anladığınız için çok mutlu oldum. Sevgiler.Yorumları okumak istemedim.Sinirlenebileceğimi düşündüm ve bugün kimseyle tartışasım yok.Keşke bu kadar hassasken buraya konu açmasaydın.Seni anlayabiliyorum.Sende fark ettiğim şey çok zeki olduğun.Cümlelerin çok mantıklı ve zekice.Evet haklısın bu çok moral bozucu.Ama gel gelelim ki hayattan zevk almak varken 3 günlük dünyayı kendine zehir etmemeye çalış.
Teşekkür ederim yorumunuz için. İşte keşke ilk görüşte bu önyargılara hiç sahip olmasak toplum olarak. Size ve arkadaşınıza hayatta en iyisini diliyorum.Bence sabah uyandığında yepyeni bir hayata başla. Benim bi arkadaşım var ilk gördüğümde ne olmuş bu kıza ya demiştim. Önyargılıydım. Diş yapısı ağız göz yamukluğu saç açıklığı yani farklıydı. Tanıdıkca çok yakın olduk özgüveni sayesinde artık suratı değil onunla geçirdiğim güzel vakit benim için onemliydi. Bi süre sonra bana çok normal geldi. Hatta güzel bile geldi.bence tipin hiçbir önemi yok