Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oyoyoyyyy ben bu poza bıttım yafs...cok cici cok şeker maşallah DEFNOŞA....bu ne şekerlık yahuuu kıyamam ben ona..yenı yaşı kutlu olsun..Rabbım daha nıce yıllarda saglıklı sıhhatlı seneler nasıp etsın inşallah..Allah analı babalı buyutsun...bu arada elbısenızde cok yakışmış hanı defne kızımıza...pek gusel olmus annesi maşallahhhh
Bence sen görgüsüz görmemişin, kızkardeşim oğlunun ilk yaşını 3 gün kutladı, akrabalarla ayrı, komşularla ayrı, iş arkadaşlarıyla ayrıkaydirigubbakcemile3 Nice mutlu yıllar, kendi gibi tatlı ballı ömrü olsun Başta kızın olmak üzere masadaki herşey çok iştah açıcı görünüyorkaydirigubbakcemile3 Dikkat ette kızını oyuncak bebek sanıp gelin arabasının önünü falan oturtmasınlar kaydirigubbakcemile3
füs füs kırkbır kere masallah hayırlı yaslar olsun ınsallah.bısey sorucam arkadsım su ortadakı yuvarlak seylerı nasıl yaptın havuclu falan özel msj atarsan cok sevınırım masa cok güzel gözüküyor.