• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Defnoşun doğumgününe davetlisiniz:)))

dsc00779q.jpg

oyoyoyyyy ben bu poza bıttım yafs...cok cici cok şeker maşallah DEFNOŞA....:nazar::nazar:bu ne şekerlık yahuuu kıyamam ben ona..yenı yaşı kutlu olsun..Rabbım daha nıce yıllarda saglıklı sıhhatlı seneler nasıp etsın inşallah..Allah analı babalı buyutsun...bu arada elbısenızde cok yakışmış hanı defne kızımıza...pek gusel olmus annesi maşallahhhh:nazar::nazar:

ayyy maşallahhh allah nazarlardan saklasınn bu ne tatlı bişey allah sağlıklı uzunnn ömürler nasip etsin inşallahh

anneside bebişide birbirinden şeker 100 bin kere maşallah. hayrılı uzun ömürler versin Rabbim yüüznüz hep gülsün :1hug:

Bence sen görgüsüz görmemişin, kızkardeşim oğlunun ilk yaşını 3 gün kutladı, akrabalarla ayrı, komşularla ayrı, iş arkadaşlarıyla ayrıkaydirigubbakcemile3
Nice mutlu yıllar, kendi gibi tatlı ballı ömrü olsun:nazar::nazar::nazar::nazar:
Başta kızın olmak üzere masadaki herşey çok iştah açıcı görünüyorkaydirigubbakcemile3
Dikkat ette kızını oyuncak bebek sanıp gelin arabasının önünü falan oturtmasınlar kaydirigubbakcemile3

füs füs kırkbır kere masallah hayırlı yaslar olsun ınsallah.bısey sorucam arkadsım su ortadakı yuvarlak seylerı nasıl yaptın havuclu falan özel msj atarsan cok sevınırım masa cok güzel gözüküyor.

Back