• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Defnoşun doğumgününe davetlisiniz:)))

mutlu sağlıklı hayırlı uzun ömürler diliyorum minnoşa ailesiyle birlikte bu pozdan benim oğlumun da var
dsc00779q.jpg
picture.php
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Uyyyyyyyyyyyyyyy kurban olurum sana ve verene Allah'a ne dadlu kizin varmis canim benim ya, nice senelere uzun guzel hayirli bir omurler insallahhhhhhhhhhhhhh

Maşallah güzel prenses Allah :nazar: saklasın seni...
Tüm sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı yıllara...
Rabbim gülen yüzünü hiç ama hiç soldurmasın...
Füsfüscüm seninde ilk annelik yıldönümün kutlu olsun meleğinle daha nice senelere inşallah...

derler ya gec olsun ama güc olmasin diye
bende kk teyzesi olarak en gec kutlayanlardan olucam sanirim meleginin dogum gününü ama iyiki dogmus iyiki dünyaya merhaba demis ve iyiki var minik defne
allahim ona saglik sihat mutululuk versin sizlerle birlikde canim ve rabbim sizlere bagislasin insallah

buarada annenle ellerinize emeginize saglik 4dörtlük hersey süper olmus
kizinda cok tatli 41kere masallah bayildim ya
gülen yüzü hic solmasin insallah

ay çok şeker sondan ikinci resmini masaüstü yapabilir miyim :)
maşallah barekallah rabbim analı babalı büyütsün nice yaşlara hayırlı evlat olsun inşaallah bu dünya güzeli.

Maşallah defneme maşallahh..Yeni gördüm resimlerinizi ve merakla bekliyordum canım..Herşey harika gözüküyor,ellerinize sağlık..defnem zaten bir prenses,usluda durmuş sanırım..maşallah ona..Allahım güzel,mutlu,uzun ömürler versin inşallah..ikinizide çok çok öpüyorum annesi...:nazar:

maşallah defneye çok tatlı çıkmışsınız ikinizde yeni yaşı hayırlı olsun rabbim uzun sağlıklı ömürler versin kuzucuğuna

yaaa ben bu kıza bitiyorum maşallah barekallah nazar değmesin boncuğuma....
masa harika ama olmazki yaa biz kilo vermeye çalışıyoruz..her türlü tuzaktan uzak duruyoruz sen gel gözümüze sok:(((
şaka tabii...
bu arada anasına bak kızını al demişler ya tam size göre..34 beden fıstık gibi bir anne..ee kızıda fıstık olacak tabi...
Allah mutluluğunuzu bozmasın..daha çok yazardım füsfüsüm ama kız yine cırlıyor....
öptüm sizi

canım Defnenin doğum günü tekrardan kutlu olsun
çok güzel olmuş. ikinizde çok tatlı çıkmışsınız. maşallah size.
hem aşkolsun niye görgüsüz diyelim kıs :mymeka:
ilk bebeğin ve ilk doğumgünü. çokta güzel olmuş.
ben büyük kızımın ilk doğum gününde abartım 9 çeşit pasta yapmıştım :)))
görgüsüzlük benimki gibi oluyo galiba :roflol:

maşallah çok tatlı kızınız Allah nazarlardan korusun onu bayıldım...
masanızda çok güzel olmuş herşey harika gözüküyor ellerinize sağlık...
odayıda süper yapmışınız...

Oyy maşallah maşallah, onun tombiş yerlerini ısırırım ben, annesi sanada maşallah, döktürmüşsün prensesin için kaydirigubbakcemile5

füsfüs defnoş süperrrrr elbisesi çok yakışmış pastasıda çok güzel masadaki mamalarda:))ayrıca hiçte görgüsüzlük değil biz anneyiz ve bebeklerimiz için en iyisini yapmaya çalışıyoruz hevesleniyoruz,ben kimbilir neler yaparım:)defnecik yeni yaşını ve tüm hayatını mutlulukla geçirsin:1hug:

allaaaaaaaaahımmmmm nedir bu yesin onu teyzesiiii kurban olsun bal mubarek ballŞeniz

doğumgünü kutlu olsun nice senelere ..bu arada füsfüsüm o masada çok feci iştah kabartıyor bilsem valla gelirdim kızzzz..
ama sen dur inşallah bi gün gelirim sen yine yaparsın bana pastalar börekler yiğenimle beraber hepicini yiirim :jeyyar:

yaparım tabi becerebildiğim kadar teyzesi
zira zor olanları anacığım yaptı, ıvır zıvırı ben yaptım

Back