Awox gebelik testi Yardım

Yapmadım canım pazartesi yapacağım zaten adet zamanım 15 Ocak canım.

Yapmadım canım pazartesi yapacağım zaten adet zamanım 15 Ocak canım.
Merhaba test yaptınız mı acaba ben bu ay aşılama oldum çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü awox marka test yaptım çok ama çok silik bir çizgi var resimde hiç belli olmuyor. Baktığım kadarıyla awox kuruma çizgisi çokarmıyo ama genelde tereddütteyim 2 düşüğüm oldu önceden sizin son durum ne oldu acaba ? Sizinkinden biraz daha sanki silik çıktı gibi

Merhaba test yaptınız mı acaba ben bu ay aşılama oldum çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü awox marka test yaptım çok ama çok silik bir çizgi var resimde hiç belli olmuyor. Baktığım kadarıyla awox kuruma çizgisi çokarmıyo ama genelde tereddütteyim 2 düşüğüm oldu önceden sizin son durum ne oldu acaba ? Sizinkinden biraz daha sanki silik çıktı gibi
Beklemedeyim bende canım regl iki gün var eczanede awox kalmamış sonucu yazarım muhakkak

İlk attığım fotoğraf en üstteki negatif sonra silik çıkmaya başladı son üçü attım daha net sizce yanılma ihtimali var mı

Eklentiler

• IMG_8314.jpeg
    IMG_8314.jpeg
    170,4 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_8315.jpeg
    IMG_8315.jpeg
    187,7 KB · Görüntüleme: 44
İlk attığım fotoğraf en üstteki negatif sonra silik çıkmaya başladı son üçü attım daha net sizce yanılma ihtimali var mı
Şimdi testlerde bir koyulaşma var bu Umut vaat edici bir şey yani büyük ihtimalle Beta hormonu yükseliyor ve daha belirgin çıkıyor diye düşünebilirsiniz bunları hangi saatlerde hangi günlerde yaptınız sıralama gidiyor sanırım bir de markaları önemli hepsi aynı marka mı mesela

Kız yapmadın mı daha
Şimdi testlerde bir koyulaşma var bu Umut vaat edici bir şey yani büyük ihtimalle Beta hormonu yükseliyor ve daha belirgin çıkıyor diye düşünebilirsiniz bunları hangi saatlerde hangi günlerde yaptınız sıralama gidiyor sanırım bir de markaları önemli hepsi aynı marka mı mesela

N nagiss21 yani o günkü awox teslim doğru olsaydı bugün daha belirgin çizgili testlerim olurdu ya da görmek için gördüğüm silik çizgiler.

Eklentiler

• Screenshot_20250113-155703~2.png
    Screenshot_20250113-155703~2.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250113-155549~2.png
    Screenshot_20250113-155549~2.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 45
Git kan ver Allasen uğraşma
Yok ya bu sefer kıpkırmızı iki çizgi çıksa da hemen kan vermeyeceğim o süreç daha stresti yani gebeliği kesinleştirelim ne zaman olursa 6 haftasında falan doktora giderim. Bu son gebelik beni çok yıprattı çünkü hem bir yanım en kısa zamanda hamile kal IP o yaraları sarmak istiyor bir yanım çok korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan hastaneden nefret eder oldum bakalım nasip kısmet

İlk net çıkan sabah tı diğer net çıkanlar akşam ama dakikalarını unuttum az önce kan verdim 1 saate çıkacak varsa da yoksa da bilmek lazım

Kızlar selam görebiliyor musunuz acaba ? Awox marka çatlatma iğnesinin 11. Aşılamanın 10. Günü

Eklentiler

• IMG_1867.jpeg
    IMG_1867.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 45
Back