- 19 Ocak 2016
- 1.905
- 1.449
- 133
- 29
Amin inşallah canım benim hayırlısıyla hepimize nasip etsinEvet burada belliymiş direkt hamilelik. Bu defa inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim
![White heart :white_heart: 🤍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f90d.png)
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım benim hayırlısıyla hepimize nasip etsinEvet burada belliymiş direkt hamilelik. Bu defa inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik nasip eder rabbim
Merhaba test yaptınız mı acaba ben bu ay aşılama oldum çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü awox marka test yaptım çok ama çok silik bir çizgi var resimde hiç belli olmuyor. Baktığım kadarıyla awox kuruma çizgisi çokarmıyo ama genelde tereddütteyim 2 düşüğüm oldu önceden sizin son durum ne oldu acaba ? Sizinkinden biraz daha sanki silik çıktı gibiYapmadım canım pazartesi yapacağım zaten adet zamanım 15 Ocak canım.
Beklemedeyim bende canım regl iki gün var eczanede awox kalmamış sonucu yazarım muhakkakMerhaba test yaptınız mı acaba ben bu ay aşılama oldum çatlatma iğnesinin 11. Günü aşılamanın 10. Günü awox marka test yaptım çok ama çok silik bir çizgi var resimde hiç belli olmuyor. Baktığım kadarıyla awox kuruma çizgisi çokarmıyo ama genelde tereddütteyim 2 düşüğüm oldu önceden sizin son durum ne oldu acaba ? Sizinkinden biraz daha sanki silik çıktı gibi
Testlerin markası nedir?İlk attığım fotoğraf en üstteki negatif sonra silik çıkmaya başladı son üçü attım daha net sizce yanılma ihtimali var mı
Şimdi testlerde bir koyulaşma var bu Umut vaat edici bir şey yani büyük ihtimalle Beta hormonu yükseliyor ve daha belirgin çıkıyor diye düşünebilirsiniz bunları hangi saatlerde hangi günlerde yaptınız sıralama gidiyor sanırım bir de markaları önemli hepsi aynı marka mı meselaİlk attığım fotoğraf en üstteki negatif sonra silik çıkmaya başladı son üçü attım daha net sizce yanılma ihtimali var mı
Şimdi testlerde bir koyulaşma var bu Umut vaat edici bir şey yani büyük ihtimalle Beta hormonu yükseliyor ve daha belirgin çıkıyor diye düşünebilirsiniz bunları hangi saatlerde hangi günlerde yaptınız sıralama gidiyor sanırım bir de markaları önemli hepsi aynı marka mı mesela
Yaptım canım. Awox marka test bulamadım o yüzden softech diye bir marka vardı onu aldım kaset testleri aldım. Çok aşırı silik çizgiler var ama pek umudum yokKız yapmadın mı daha
Yok ya bu sefer kıpkırmızı iki çizgi çıksa da hemen kan vermeyeceğim o süreç daha stresti yani gebeliği kesinleştirelim ne zaman olursa 6 haftasında falan doktora giderim. Bu son gebelik beni çok yıprattı çünkü hem bir yanım en kısa zamanda hamile kal IP o yaraları sarmak istiyor bir yanım çok korkuyor tekrar aynı şeyleri yaşamaktan hastaneden nefret eder oldum bakalım nasip kısmetGit kan ver Allasen uğraşma
İlk net çıkan sabah tı diğer net çıkanlar akşam ama dakikalarını unuttum az önce kan verdim 1 saate çıkacak varsa da yoksa da bilmek lazımŞimdi testlerde bir koyulaşma var bu Umut vaat edici bir şey yani büyük ihtimalle Beta hormonu yükseliyor ve daha belirgin çıkıyor diye düşünebilirsiniz bunları hangi saatlerde hangi günlerde yaptınız sıralama gidiyor sanırım bir de markaları önemli hepsi aynı marka mı mesela
Yok canım günüm geçsin sonra yaptıracağım kan testini varsa yoksa da adet gelir o zamana kan takibi yapmak beni aşırı strese sokuyor.Bunlarda pozitif duruyor kan testi yaptınız mı iniallah güzel haberler alırsınız![]()
Bu test softec marka hiç bilgin var mı bu konudaBunlarda pozitif duruyor kan testi yaptınız mı iniallah güzel haberler alırsınız![]()
Pozitif inşallah hadi güzel haberleri bizlere de verİlk net çıkan sabah tı diğer net çıkanlar akşam ama dakikalarını unuttum az önce kan verdim 1 saate çıkacak varsa da yoksa da bilmek lazım