- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
- Konu Sahibi justalittlegirl
-
Ne biliyim hazır para aileden gizli ondan alıyorlar herhalde.gerçi 320 lira çok da bişi birikmez sankiEv ve teşvik parası vermiyorlar sadece alınan aylık 320 tl kredi devlet bursuna çevriliyo.Erkenden koca derdi çekicek kadar korkuyolardıysa 320 tl yi mezun olunca geri ödemekten hiç almasalarmış zorlamı verdiler.Yemin ederim nesil nesil değil başka bişey artık. 22 yaşındayım ama kendimi kesinlikle bunların dışında tutuyorum kimsede kusura bakmasın.
Ahahahahhaha farklı yönlerden bakmak her zaman iyidirdayanamıyorum evlenmek istiyorum u okuyunca birtek ben mi farklı bir mana çıkarttım bian. yoksa benim içim mi kötü ne :)
tövbe tövbe
dayanamıyorum evlenmek istiyorum u okuyunca birtek ben mi farklı bir mana çıkarttım bian. yoksa benim içim mi kötü ne :)
tövbe tövbe
Pardonda aceleniz ne ya bende hele evleniyim okurumda herşeyim de olur dedim zamanla. Ama o zaman hiç gelmedi ne içime sinen bir ev ne de eşyam var dogru dürüst.Bir cocuklu bir anneyimşimde üniverste kazanmak için çırpınıyorum...Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
aynen olabilirler ,hani öyle deseydi eşya ve ev hevesi için evlenmekten daha mantıklı olurdu sanki, galiba,benceBen de seninle ayni anladim o yuzden yorumumu biraz ilimli yaptimSonucta cinsel anlamda artik dayanamiyor olabilirler..
evet evet içim kötü diğil sadece farklı bir yönden bakmışım :=))Ahahahahhaha farklı yönlerden bakmak her zaman iyidir
evet bu nedirBu evlilik merakı da yeni mi çıktı yahuSürekli bir evlenme hevesi, şaşırarak izliyoruz
aynen olabilirler ,hani öyle deseydi eşya ve ev hevesi için evlenmekten daha mantıklı olurdu sanki, galiba,bencep :)
evet bu nedirkardeşimin arkadaşları hep evleniyormuş abla şöyle nişan yaptılar şöyl dğün oldu diyince ağzım açık kalıyor bunlar daha üniversiyte çağına yeni girmiş insanlar bu ne acele herşeyin yaşanması için bir yaş vardır
okumak çalışmak ya da başka şeyler bilemicem artık zor geliyor sanırımBen de çok şaşırıyorum, o yaşlarda ne bileyim yurtdışı hayali olurdu, ülkeyi kurtarırdın, okulunda kantin keyfi yapardın, sevgilinle gezerdin, en kötü kütüphanede sabahlardın filan. Yeni nesile bakıyorum bodoslama evlilik hayaline dalıyorlar. O yaşlarda öyle hayaller vardı ki evliliğe yer kalmazdı akla gelmezdi. Vallahi şaşırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?