• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum evlenmek istiyorum

Valla ben 24 yaşımın içindeydim evlendiğimde çok şükür mutluyum 8. seneye doğru gidiyoruz bir sorunum yok amaaa yine bile sorsalar 30 yaşımdan önce evlenmezdim diyorum. Eşimin işi olduğu halde ben çalıştığım halde yine de daha olgu bir yaşta evlenirdim evlenene kadar daha çok gezerdim, görürdüm, eğlenirdim diyorum yani. Hele bir de örgün üniversite okuyabilseydim hiç o arada evlenmeyi düşünmez mezun olunca ne yapıcam diye geleceğimi düşünürdüm. Öyle büyük bir sorumluluk ki evlilik genç kızlarımız toz pembe bakıyor etrafa.

Ya kizlar evlenmek isteyebilir ne var bunda ki?
Amaa ikiniz de ogrenciyseniz olmaz o is.
Birinizin işi olmali ki digerini de okutsun evine dr baksin. Bu isler böyle. .

üniversitedeki çevren yapışıp kalır size önce onları temizle,bunun için okuyup baba evine geri dönüp bir iş bul biraz para biriktir,haaa adam kaçar ben bunları yapana kadar dersen de gidene dur demicen yallah dicen :) evlilik aileden ibaret arkadaştan değil benden söylemesi şekercim

Ev ve teşvik parası vermiyorlar sadece alınan aylık 320 tl kredi devlet bursuna çevriliyo.Erkenden koca derdi çekicek kadar korkuyolardıysa 320 tl yi mezun olunca geri ödemekten hiç almasalarmış zorlamı verdiler.Yemin ederim nesil nesil değil başka bişey artık. 22 yaşındayım ama kendimi kesinlikle bunların dışında tutuyorum kimsede kusura bakmasın.
Ne biliyim hazır para aileden gizli ondan alıyorlar herhalde.gerçi 320 lira çok da bişi birikmez sanki

Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
Pardonda aceleniz ne ya bende hele evleniyim okurumda herşeyim de olur dedim zamanla. Ama o zaman hiç gelmedi ne içime sinen bir ev ne de eşyam var dogru dürüst.Bir cocuklu bir anneyimşimde üniverste kazanmak için çırpınıyorum...

Bu evlilik merakı da yeni mi çıktı yahu :KK14: Sürekli bir evlenme hevesi, şaşırarak izliyoruz :KK57:
evet bu nedir :KK57: kardeşimin arkadaşları hep evleniyormuş abla şöyle nişan yaptılar şöyl dğün oldu diyince ağzım açık kalıyor bunlar daha üniversiyte çağına yeni girmiş insanlar bu ne acele :KK12:herşeyin yaşanması için bir yaş vardır

evet bu nedir :KK57: kardeşimin arkadaşları hep evleniyormuş abla şöyle nişan yaptılar şöyl dğün oldu diyince ağzım açık kalıyor bunlar daha üniversiyte çağına yeni girmiş insanlar bu ne acele :KK12:herşeyin yaşanması için bir yaş vardır

Ben de çok şaşırıyorum, o yaşlarda ne bileyim yurtdışı hayali olurdu, ülkeyi kurtarırdın, okulunda kantin keyfi yapardın, sevgilinle gezerdin, en kötü kütüphanede sabahlardın filan. Yeni nesile bakıyorum bodoslama evlilik hayaline dalıyorlar. O yaşlarda öyle hayaller vardı ki evliliğe yer kalmazdı akla gelmezdi. Vallahi şaşırıyorum.

Ben de çok şaşırıyorum, o yaşlarda ne bileyim yurtdışı hayali olurdu, ülkeyi kurtarırdın, okulunda kantin keyfi yapardın, sevgilinle gezerdin, en kötü kütüphanede sabahlardın filan. Yeni nesile bakıyorum bodoslama evlilik hayaline dalıyorlar. O yaşlarda öyle hayaller vardı ki evliliğe yer kalmazdı akla gelmezdi. Vallahi şaşırıyorum.
okumak çalışmak ya da başka şeyler bilemicem artık zor geliyor sanırım:KK12:

ayy ne desek ki azmışsın bacım sen desek nasıl olur? aslında dogru demiş olurum hormonların ele geçirmiş seni.ama biliyor musun o hormonlar en iyi o yaşlarda çalışıyor.

lisede bi arkadaşım vardı kendine çeyiz düzerdi giderdi süzgeç falan alırdı o geldi aklıma :KK36: aileden başka kimseye hesap vermeden gezip tozmak okumak hayatını yaşamak varken ne evliliği sonra 30una gelmeden ayrılıyo millet

kızın sevgilisiyle evlilik hayali kurması bazılarına ilginç gelmiş. ne var bunda anlamadım? birbirini seven her iki insan evlilik hayali kurar. bizde kuruyoruz sevgilimle. 21 yaşındayız ayrıca.

Back