• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum evlenmek istiyorum

Bence de hanım fazlalık olmuş orada, çıkarabiliriz.

Sırtınızı dayayacak bu kadar yer bulmuşken kaçırmayın bence evliliği ama aileleri şu an ikna falan edemezsiniz orası kesin. Ben sırf ilkleri yaşamak için evlenecek ve bu yüzden ev isteyen çocuğuma öyle bir ilk karşılık verirdim ki, gerçekten unutamazdı. En başta da harçlığını keserdim, yarın ölürsem ne yapacaksın merak ettim diyerek. Bakalım o zaman eşya mı bakıyor, iş mi bakıyor, yoksa sevgililiğini sürdürüp okumaya devam mı ediyor?
Diğer konusunu okursan little ile sevgilisinin kendi kendine gelin güvey olduklarını anlarsın. Erkek tarafının annesi 3-4 sene sonra yapılacak sözü bile istemiyor.Konu sahibi 2 ev verecekler diyor.

Diğer konusunu okursan little ile sevgilisinin kendi kendine gelin güvey olduklarını anlarsın. Erkek tarafının annesi 3-4 sene sonra yapılacak sözü bile istemiyor. Konu sahibi 2 ev verecekler diyor.

Dünden biliyorum konusunu, daha kvnin davranışlarından anlam çıkartamayan müstakbel gelinimsi ev peşinde işte, bazı insanlar dualarının neden kabul olmadığını hiç anlayamayacaklar ya ona yanıyorum :/ Gelin-güvey hayallerinde mutluluklar dilemekten başka çare kalmıyor zaten geriye.

Diğer konuda bir yıldır beraberiz demiş konu sahibi. Bana da 15 yaşından beri beraberiz dedi bir kaç sayfa önce üstelik senelerdir ailemden gizli saklı buluşuyorum sıkıldım dedi. Nasıl oluyor anlamadım hem 16 yaşında üniversitede okuyor hem bir yıldır beraber ama gizlilikten sıkıldı.

Üniversitedeyim ve evlenmek istiyorum.COK SESEVIYORUM.o da seviyor.Birlikte tum hayatimizi gecirmek istiyoruz.Ilklerimiz birlikte olsun iistiyoruz.Calismak vs bizim icin zor değil her seyi goze aldik
ailelerimizi nasil ikna edebiliriz.
canım senı cok ıyı anlıyorum bızde bırbırımızı cok sevıyoruz ve hemen evlenmek ıstıyoruz aynı evı aynı hayatı paylasmak ıstıyoruz .. ama aılem buna engel. 5 senelık beraberlıgım var ama hala nasıl ıkna ederız cabasındayız.. evlılık sorumluluk,bekarlık daha ıyı dıyorlar ama bız tam tersıne boyle ayrı gayrı olmaktansa herseyı beraber atlatma nıyetındeyız
İnsallah hakkımızda hayırlı olur..

Back
X