dayanamiyorum evlenmek istiyorum

Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz

evlende gör sandığın gibi pembe panjurlu ev gibi değil, bir de öğrencisiniz daha

Şaşırmamk elde değil canım bu söylediğine hayat o kadar kolay değil ki ben üniversite mezunuyum sevgilimde öyle mesleklerimizde iyi kazandıran meslekler o şuan askerde bizde çok istiyoruz ama istemek başka gerçeklerle yüzleşmek başka ,evlenmek bi ev kurmak kolay değil , herkes ister eşyası olsun evi olsun ama bunlar hep masraf ve bide söyle düşün öğrencisin şuanda herşey daha zor olur , askere de gitmedi muhtemelen ki bu büyük bi sorun , biz sevgili olmamıza rağmen asker yolu beklemek çok zor , sen bide evli olarak bekliceksin , bence bi daha düşün bu konuyu canım benim

sevgilin olmasa da konu açsan, üniversitedeyim, hayat arkadaşımı bulamadım diye anlarım, bu ne acele!
gez, toz, ders çalış, işe gir, paranı kazan, harca

Ben üniversitede okurken tek bir sorumluluğum derslerimdi o bile zor gelirdi siz bir sürü başka sorumluluğun altına girmek istiyorsunuz. Ama evlilik ev arkadaşlığı gibi değil ki. Varsayalım sizin dediğiniz gibi olsun evi de parayı da devlet versin ve evlenin. Çamaşırı, ütüsü, temizliği, bulaşığı, yemeği, ders çalışması ve üstüne kocanın akrabaları binecek üstüne. Evlenmek sevdiğinle aynı evde oturmaktan ibaret değil ki.
Üniversite hayatı bir kere yaşanan bir deneyim. Arkadaşlarınla gez, kulüplere gir, etkinliklere katıl, şenliklere git gençliğini yaşa. Üniversite hayatını doya doya yaşa aklında kalmasın hiç bir şey evlilik sonra olur zaten. Ki mezun olunca evlenirsin zaten neden ömrünün en keyifli zamanlarını sorumluluk altında ezilmeye feda edeceksin.

ya bu gerçek ama kimisi resmen evlenmek için doğuyor. çevremde cok örnek var böyle

Bu konuyu açan arkadaş ciddi ciddi sormadı bu soruyu bence... Sırf geyik yapmak istedi. Yani İnşallah öyledir. Yoksa ilk önce terapiste gitmesi gerekir.

Bırakın evlensin... sonrada şu özgür kadınların fotoğraflarına bakıyorumda deyip, boşanacağım diye tuturur...

Öfffff.Yemin ederim kusucam böyle üniversite öğrencileri görmekten.Kocasızlıktan öldünüzmü? Burdaki yazıları okumuyomusunuz siz ya bu ne hayata boş bi bakış açısı siz nerde büyüdünüz annenize babanıza yazık ev fotoları görünce mutlu oluyomuş üniversite okurken evlenmelimiymiş.Şimdi bişey derdimde.. ALLAH AKIL VERSİN sadece.

Evet hatta KYK borcu da siliniyor .sırf bu Yüzden Sınıfta birbirine gel evlenelim diyenler oluyordu şakasına tabi

Ev ve teşvik parası vermiyorlar sadece alınan aylık 320 tl kredi devlet bursuna çevriliyo.Erkenden koca derdi çekicek kadar korkuyolardıysa 320 tl yi mezun olunca geri ödemekten hiç almasalarmış zorlamı verdiler.Yemin ederim nesil nesil değil başka bişey artık. 22 yaşındayım ama kendimi kesinlikle bunların dışında tutuyorum kimsede kusura bakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…