- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- 178
- Konu Sahibi justalittlegirl
-
Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
Ohhh hersey devletten ...sirf dayanamiyon diye...ilginccc..Devlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
ya bu gerçek ama kimisi resmen evlenmek için doğuyor. çevremde cok örnek var böyleBu hayatta daha neler var neler. Benim bir kuzenim üni okurken annesi okutturmadı. Boşver okulu falan derdi. Sonra evlendi. Bizlere göre hep geride kaldı. Annesinin dediği de şuydu "napalım xxx evlenmeyi seviyordu". Evlenmek nasıl sevilir yahu
Ayyy aklıma şey geldi yanıyooom al beni al al diye bağıran bir teyze vardı ya
Yay Burcu olcakkk :)hamileliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin, gördüm tebrik ediim dedim
Evet hatta KYK borcu da siliniyor .sırf bu Yüzden Sınıfta birbirine gel evlenelim diyenler oluyordu şakasına tabiCiddi misin? Hangi devlet bu? Nerede yaşıyorsun?
Evet hatta KYK borcu da siliniyor .sırf bu Yüzden Sınıfta birbirine gel evlenelim diyenler oluyordu şakasına tabi
Bence hanım kızımız bir spotçuda çalışsın. Mobilyacı da olur.eşya için evlenmek isteyeni de gördü sonunda bu gözlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?