• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum evlenmek istiyorum

beni bilenler bilir evlenmek için hayal bile kuramıyorum korkudan.hayatı bi düzene oturtmak gerekit evlenmeden önce.mesleğiniz yok çalışmıyosunuz o evi nasıl geçindireceksiniz.neye güveniyosunuz.

Benim de sevgilim var ben de okuyorum ama biz birak okul bitince evlenmeyi bikac sene birikim yapmadan evlenmeyi bile dusunmuyoruz.

Once ise girilecek ev kuracak dugun yapacak paranin en azindan bir kismi biriktirilecek. Oyle hayal etmeyle olsaydi ben su an enrique iglesias ile evliydim :D

Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
Heee gerekirse calısırsınız.

Evlilik gerekince olan birşey değil. Zorunluluktur calısmak. Öyle baba parasıyla hormon idare etmeye benzemez.

Eşyalara İmrenip nasıl evlenmek ister ki insan o_O açıkçası başlığı okuyunca başka hayal etmiştim :p

Bu konuda bir teorim var.

Hayatı çok sıkıcı olan, üniversite hayatının nimetlerinden yararlanmayan ya da yararlanamayan, akadaş çevresi olmayan, ailesi sıkıntılı olan, hayatında birisi varsa ona kul köle olan, hayatın merkezine onu alan, hayatında kimse yoksa ah keşke olsa diye düşünen hatta bunun için dualar eden kız çocukları evlenmeye pek meraklı oluyor. Çünkü hayatlarına getirebilecekleri tek değişiklik, tek aksiyon evlenmek...

vayyyy hangi devlet balım

yoksa para için mi evlilik?

hem kimse duymasın şimdi evlilik patlaması olmasın
Ya yok ev felan vermiyor ayrıca. Devlet yurdunda kalıyorlar, kadın ayrı erkek ayrı yurtlarda kalacak yine. Çocuk oyuncağı sandılar evliliği sanırım :D 10.000-TL ile hayallerindeki evi kurabileceğini sanıyor :D

bizler de yanıp tutuşuyorduk bir zamanlar evlenmek için ama hayat sabretmeyi öğretiyor insana.
bana kısmet olmadı henüz ama belki size nasip olur.

valla bende istiyorum ama isteklerim onunla bitmiyo şahane eşyalar maddi sıkıntısız mutlu bi yuva ayaklarımın üzerinde de durmak istiyorum. Eşim bana saygı göstersin istiyorum. Sonra bi uyanıyorum ki param kalmamış gidip anneme 2 ağlıyorum dayanamayıp para veriyo sonra aman nerden bulcam bu rahatı bidaha diyip vazgeçiyorum.

Bu konuda bir teorim var.

Hayatı çok sıkıcı olan, üniversite hayatının nimetlerinden yararlanmayan ya da yararlanamayan, akadaş çevresi olmayan, ailesi sıkıntılı olan, hayatında birisi varsa ona kul köle olan, hayatın merkezine onu alan, hayatında kimse yoksa ah keşke olsa diye düşünen hatta bunun için dualar eden kız çocukları evlenmeye pek meraklı oluyor. Çünkü hayatlarına getirebilecekleri tek değişiklik, tek aksiyon evlenmek ...

bunların bir tık ilerisi de evliliğin monotonluğuna hareket getirmek için çocuk yapan tipler.

evlen evlen sonra ünv. bitmeden ayrılırsınız çektiğiniz zorluklardan ötürü. Beni böyle sev dizisi gibi değil hayat

bunların bir tık ilerisi de evliliğin monotonluğuna hareket getirmek için çocuk yapan tipler.

Evet, bu yorumu çok yakından duydum. Durumu görmezden gelir çocuk yapar, sonra da bi süreden sonra sıkılıyorsun, monotonlaşıyorsun diye kılıf uydurdu bir de mantık abidesi edalarıyla.. :KK53:

eşya için evlenmek isteyeni de gördü sonunda bu gözlerim...

Bu hayatta daha neler var neler. Benim bir kuzenim üni okurken annesi okutturmadı. Boşver okulu falan derdi. Sonra evlendi. Bizlere göre hep geride kaldı. Annesinin dediği de şuydu "napalım xxx evlenmeyi seviyordu". Evlenmek nasıl sevilir yahu :KK53:

Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz

Ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi.......
Eşya nedir ya, evinde eşya yok mu ya da olanları gözün görüyor mu ?
O eşya dediğin şey temizlik demek, iş demek, borç ödemek demek
Nasıl anlatayım ki, vazgeç bu tuhaf fikirlerden .....

Back
X