- Konu Sahibi justalittlegirl
-
kızın sevgilisiyle evlilik hayali kurması bazılarına ilginç gelmiş. ne var bunda anlamadım? birbirini seven her iki insan evlilik hayali kurar. bizde kuruyoruz sevgilimle. 21 yaşındayız ayrıca.
olabilir..belki derdi o olmuştur sonuçta buraya çözüm aramak için konu açıyorlar. uzun zamandır fark ediyorum ki açılan konulara gelen cevaplar insanların derdine nasıl çözüm bulabilceğine dair değilde, iyice iğnelemek dalga geçmek amaçlı yazılıyor.dayanamıyorum yetişin diye konu açmıyorsun ama
olabilir..belki derdi o olmuştur sonuçta buraya çözüm aramak için konu açıyorlar. uzun zamandır fark ediyorum ki açılan konulara gelen cevaplar insanların derdine nasıl çözüm bulabilceğine dair değilde, iyice iğnelemek dalga geçmek amaçlı yazılıyor.
Ben bu sözü başka biliyordum ama yaa:)))annemin bir lafı vardır...
evliligi pekmez sandım,yüregimi yakmaz sandım....diye
evlilik bu hiçta basit bir şey değil
Ben bu sözü başka biliyordum ama yaa:)))
Yok canım.sen nasıl biliyorsun..
şey var bide evliklik bu pazara kadar değil mezara kadar olanı mı?
Yok canım.
''Evliliği pekmez sandım yala yala bitmez sandım'':))
ya sen evlenmek iste biz gerekirse kk olarak toplaşır yaparız düğününüzü sen de ki ben evlenecem okurken canım çıkıcak evliliği iyi birşey sanıyorum romantik komedi filmleri gibi olucaz de hemen yapalım ayıpsınArkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?