Valla beni flört dönemi bile yorarken, küçük yaşta evlenmeyi hayal edemedim bir an..
Yıl 2015 oldu hala bu tür şeylere ''Eskidendi'' diyemediğimizi görüyorum.
Hiç yapacak bi işim olmasa, ne bileyim sosyal çevrem vs. evden dışarı da çıkmasam gene de evlilik aklımın ucundan bile geçmedi. O yaşta hayalini kurmak dahi ayıp gelirdi bana, kendime yakıştıramazdım. 9 senedir de bir ilişkim var üstelik, geçen sene Haziran' da nişanlandık, 1,5 ay sonra düğünümüz var.
O kadar stres içeren bir süreç ki, nişanlılığı ayrı ev kurması daha da ayrı, geçen hafta da nikahımızı yaptık. Ben neredeyse 30 oldum hala acaba daha erken miydi diyorum? Senin Üni. okurken bu acelen niye e be kardeşim?
Tabiki sevdiğin insanla kavuşmak istersin, hayalini kurarsın, bende hayal kurdum elbette, ama belirli bir zamandan sonra üni. okurken değil, kendi ayaklarımın üzerinde durmadan değil. İnan evlenmek sandığın gibi bişey değil ya, hani biraz daha beklersen yaşın şöyle bi 25' i geçerse ne demek istediğimi anlayacaksın. Nasıl evlere özeniyorsun bilmiyorum? İsteğin '' sevdiğim yanımda olsun da 2 çekyat 1 tv bana yeter '' bak o zaman çok zor değil..
Şuan bunun hazırlığında olduğum için çok rahat söyleyebilirim ki, evlenmek rahat bi daire peşinatı, yani öyle özenip evlenmek istiyorum demekle de istediğin eve kavuşacaksın anlamına gelmiyor haberin olsun..
Hoş, sadece evim olsun mantığıyla evlenmek mi istenir? O da ayrı bir tartışma konusu olduğundan hiç girmeyeceğim..