- Konu Sahibi justalittlegirl
bir de heryerde böyle dayanamıyorum evlenmek istiyorum deme canı koca çekiyo sanarlar hahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dayanamıyorummmmmmmmmmmmmbir de heryerde böyle dayanamıyorum evlenmek istiyorum deme canı koca çekiyo sanarlar hahahaha
Dayanamıyorummmmmmmmmmmmm
he valla
Gerçekten bencede söylemeliyimbana değil o zaman bunu git erkek arkadaşına söyle o bi çaresinini bulsun
kiz sende benim gibisin ya :) ben nisanliyim ama bende okuyorum daha. nisanlim tutturdu yaza dügünü yapalim diye. bende çok istiyorum ama ailem biraz sorun yapiyor daha okulun var felan diye.Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
ayyy teşekkür ederimYeni üyeyim, açıkçası pek fazla da aktif değilim. Ama sizi ve yorumlarınızı beğeniyorum. Hamileliğinizi de yeni gördüm hayırlı olsun demek istedim.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Konu sahibi arkadaşa gelince arkadaşım okulunu bitir, ayaklarının üzerinde dur ve hala aynı adamla evlenme hayalleri kuruyorsan evlen, hayatını daha kolay yaşamak varken neden zorlaştırasınki.. Şimdi evlendiğini düşünsene; ev, okul, iş-güç koca (bak sevgili demiyorum -çünkü onlar sevgiliyken daha tatlı ve ılımlı, kocayken daha tatsız ve suratsız sorunlu oluyorlar).. Şimdiden hepsiyle uğraşmaya değer mi? Hem de genç yaşında...
ayy Samsoon cok tatlisinGerekirse çalışırız? Çalışmadan nasıl ayrı bir evi geçindereceksiniz ki?
Ben mi gariptim yahu.okurken esim evlilikten bahsettigi anda kavga ederdim.once okul bitecek.sorumluluk alamam simdi derrdim.
E nitekim oyle oldu beni bekledi ki esim benden 5 yas buyuk.
Yahu ne bu acele.evlilik sadece ev dizip kahve oturup keyif yapacagin alan degil.tozpembe gorunen yonun gri yonlerinide gor bi zahmet.
Tatlım bence sen sims oyna onda da kendi eşyaların kocan falan oluyor hem çocuk falan da yaparsın devletten ev beklemez para hilesiyle ev alırsın beklediğin eğlence onda var bi bak derim
O senin tatlılığın Lavantam.ayy Samsoon cok tatlisin
bence de, gerekmedigi durumlar da mi sozkonusu
delimisin yaaa en güzel yıllarını evlilik hayali ile mi geçiriyosun bence üni de ciddi bi ilişkiye bile gerek yok gez toz takıl doyasıya özgürlüğünü yaşayacağın zaman diliminde neden evlenmek hayali kaçıncı el olduğunu dahi bilmediğimiz kırık dökük eşyalarımızla ve özgürlüğümüzle yaşadığımız öğrenci evini milyarlık eşyalı evlere değişmem ben.Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz