• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamiyorum evlenmek istiyorum

Bir odali daire diye biliyorum

Hayır 10 bin liraya kadar kredi veriyorlar yurtta ücretsiz kalıyorsun ama kız erkek ayrı olmak şartı ile kuzenim için araştırmıştık. Ona kredi vermediler annesinden yetim maaşı aldığı için zaten Çeyiz parası alıyor diye. Bir de öğrenim kredisini almıyorlar sanırım. Sadece verilen 10 bin lirayı uygun taksitlerle alıyorlar.

Sabahtan akşama kadar sizin gibi oturup böyle intetnette millete dalga geçgeçmiyorcem hanimefendi :KK52:

Ah canım çok önemli işlerin var tabi.

Pardon da bi konunda sevgilim 3-4 sene sonra sözleniriz dedi, kaynanam şunu bunu diyormuş diyorsun, burada da hemen evlenmek istiyorum da devlet ev veriyor da filan diyorsun çok kendi kendime gelin güvey olmuşsun sen erkek arkadaşın öyle bir isteği yok. Kaldı ki devlet ev verse bile bir oda diyorsun gönlünce ev döşemeyip küçücük evi bekar evi yapacaksın kim bakacak size çalışırmışsınız bakalım sevgilin hem çalışıp hem okuyup hem ev geçindirmeye hazır mı. Siz evliliği ne sanıyorsunuz ya Allah aşkına çocuk oyuncağı mı. Sen devlet ev para veriyor deyip tüm işin onunla bittiğini sanarsan ki hiç öyle evlenene ev verme gibi birşey de yok tabi herkes dalga geçer seninle.

Yaw evlenip napıcaksın her gün görüş sevgilinle gezin tozun akşam olunca ayrılın
Emin ol evlenince o romantik sevgilin klasik odun bi erkeğe dönüşecek
Şu an hayalinde kurduğun masal evlenince para yetişmeyince Külkedisi'ne dönüşecek haberin olsun

Bir odali daire diye biliyorum
Devlet ev vermiyor,eğer yasa kabul edilirse ev almak isteyenler bankada hesap açacak faizsiz. 3- ,5 yıl içinde %25 peşinat biriktirilecek devlet biriken paranın üstüne bir miktar ekliyecekmiş.Faizli hesaba katılmış olsa daha erken birikir zaten yada peşinatı olan zaten gider evini alır.

Back
X