- Konu Sahibi justalittlegirl
Kız ergen o, ben almayayım. Ama Murat Yıldırım'la barbunya ya varımYA_MAN diyorum o vakit hadi hep beraber YA-MAN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ergen o, ben almayayım. Ama Murat Yıldırım'la barbunya ya varımYA_MAN diyorum o vakit hadi hep beraber YA-MAN
O kadar komikti ki gülmekten takla attimbarbunya cumhuriyeti
Bir odali daire diye biliyorumEv mi vermiyor 10 bin liraya kadar para yardımı yapıyor geri ödeyecek onuda evi nereden çıkardın
Sabahtan akşama kadar sizin gibi oturup böyle intetnette millete dalga geçgeçmiyorcem hanimefendiKız ergen o, ben almayayım. Ama Murat Yıldırım'la barbunya ya varım
ne güzel sen takla atma diye burda biz kırk takla attık cici kızO kadar komikti ki gülmekten takla attim
Bildiginize göre baya oynamissinizTatlım bence sen sims oyna onda da kendi eşyaların kocan falan oluyor hem çocuk falan da yaparsın devletten ev beklemez para hilesiyle ev alırsın beklediğin eğlence onda var bi bak derim
Bir odali daire diye biliyorum
Ya sana mı dedim ergen diye, Yaman'a dedim ne trip atıyorsun.Sabahtan akşama kadar sizin gibi oturup böyle intetnette millete dalga geçgeçmiyorcem hanimefendi
Sabahtan akşama kadar sizin gibi oturup böyle intetnette millete dalga geçgeçmiyorcem hanimefendi
ne güzel sen takla atma diye burda biz kırk takla attık cici kız
yıldırım nikahıyla evlenmelisiniz
Sus kizyıldırım nikahıyla evlenmelisiniz
Tatlım bence sen sims oyna onda da kendi eşyaların kocan falan oluyor hem çocuk falan da yaparsın devletten ev beklemez para hilesiyle ev alırsın beklediğin eğlence onda var bi bak derim
Devlet ev vermiyor,eğer yasa kabul edilirse ev almak isteyenler bankada hesap açacak faizsiz. 3- ,5 yıl içinde %25 peşinat biriktirilecek devlet biriken paranın üstüne bir miktar ekliyecekmiş.Faizli hesaba katılmış olsa daha erken birikir zaten yada peşinatı olan zaten gider evini alır.Bir odali daire diye biliyorum