- 6 Aralık 2010
- 2.941
- 2.073
- 398
- 30
- Konu Sahibi justalittlegirl
-
Heee gerekirse calısırsınız.Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
En fazla 10.000-TL. veriyor 4 yıl sonra geri ödenecek diyor. bu parayla evi kaç sene geçindirmeyi planlıyorsunuz? 10.000-TL. geri ödemesi yapılacak ayrıca devlet size hibe etmiyor o parayı.Devlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
Devlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
Ya yok ev felan vermiyor ayrıca. Devlet yurdunda kalıyorlar, kadın ayrı erkek ayrı yurtlarda kalacak yine. Çocuk oyuncağı sandılar evliliği sanırımvayyyy hangi devlet balım
yoksa para için mi evlilik?
hem kimse duymasın şimdi evlilik patlaması olmasın
ben şöyle biliyorum, öğrenim kredisi alıpta okurken evlenenlerin kredi borcunu siliyor devlet. öyle ev için evlilik için para vermiyo :)Devlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
Bu konuda bir teorim var.
Hayatı çok sıkıcı olan, üniversite hayatının nimetlerinden yararlanmayan ya da yararlanamayan, akadaş çevresi olmayan, ailesi sıkıntılı olan, hayatında birisi varsa ona kul köle olan, hayatın merkezine onu alan, hayatında kimse yoksa ah keşke olsa diye düşünen hatta bunun için dualar eden kız çocukları evlenmeye pek meraklı oluyor. Çünkü hayatlarına getirebilecekleri tek değişiklik, tek aksiyon evlenmek...
Sonra gözü dışarı kayan kocayı eve bağlamak için ikinci çocuk gelirbunların bir tık ilerisi de evliliğin monotonluğuna hareket getirmek için çocuk yapan tipler.
bunların bir tık ilerisi de evliliğin monotonluğuna hareket getirmek için çocuk yapan tipler.
Devlet unide evlenenlere tesvik parası ve ev veriyor
eşya için evlenmek isteyeni de gördü sonunda bu gözlerim...
Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?