- 15 Kasım 2022
- 10
- -15
- 16
- Konu Sahibi birpapatyaannesi
-
Bosanamam demiyorum fikir soruyorum hanımefendi gereksiz yorum yapmayınbiz sana nasıl yardımcı oluruz? ailen arkanda değil. mesleğin yok işin yok. hamilesin. napabiliriz? boşan diyeceğiz boşanamam diyeceksin. başka?
İşe gir çalış ev tut boşan. al sana fikir. başka bir yol var mı? tabii ki yok. anlattığın kadarını biliyoruz.Bosanamam demiyorum fikir soruyorum hanımefendi gereksiz yorum yapmayın
Bosanin o zaman bize ne soruyorsunuzBosanamam demiyorum fikir soruyorum hanımefendi gereksiz yorum yapmayın
Sen dahil olma yaBosanin o zaman bize ne soruyorsunuz
Aldığım en güzel yanıt çok teşekkür ederim sanırım öyle olacak, bu arada uyarma konusunda her uyardığımda bi karmaşa çıkıyorSiz uyarinca "hayir boyle davranmaya devam edecegiz" mi diyorlar? Eger uyarmaya bile cesaretiniz yoksa esinizden korktugunuz sonucuna varacagim cunku. E su durumda eliniz kolunuz bagli bosanma iside yaş cocuklarla perisan olursunuz. Sonucta 5 yasindaki tamam ama yazik yenidogan tam zamanli is yeni duzen kurarken olacak sey degil onunla beraber is hayati falan. Ailenizde destek olmuyor madem. Ya uyarilarla evdekileri adam edeceksiniz ya artik halim yok diyip temizlik icin bir calisan isteyin baski yapin esinize ha bunlarin hicbiri kâr etmez diyorsaniz birakin pis olsun siz kendi odanizi temiz tutun evdekiler kendi dusunsun odaniza kapanin yorgunum hamileyim, lohusayim diye. Iknci cocuktan sonrada korunun, hatta sezeryan falansa direk baglatin bence dogumda. Yeni gelen bebeginiz 3 yas dedimi krese gider ise girersiniz digeri zaten okullu olur. O zamanda bi yol cizm3niz daha kolay olur. Ama 7 sene katlanmissiniz icinden cikamiyorsaniz mecbur 3 sene daha katlanacak gibi duruyorsunuz. Baska turlu yenidogan gunahsiza yazik olur. Hani adami terkedeyim bakici tutup ise gireyim desenizde bakici elinde harcanir yenidogan bebek yazik gunah. Ki zaten cok zor, lohusayken bunu yapmakta extra zor olur.yani belli ki bi yere gidebilexeginiz yok bu cozumlerde care olmazsa mecbur psikolojinizi saglam tutup, biraz mesafeli olup 3 sene daha dayanip bebis krese baslar baslamaz gitmek en iyisi gibi. O zamana kadarda sessiz sessiz maddi olarak hazirlanirsiniz.
Boyle cevap verenler hak ettigini yasiyor gibi hissediyorum. Aynen devam pis klozet temizlemeye.Sen dahil olma ya
1- başka eve çıkmaya mecali olmayan adam, evde anası ve karısı varken temizlikçi mi alacak eve?Siz uyarinca "hayir boyle davranmaya devam edecegiz" mi diyorlar? Eger uyarmaya bile cesaretiniz yoksa esinizden korktugunuz sonucuna varacagim cunku. E su durumda eliniz kolunuz bagli bosanma iside yaş cocuklarla perisan olursunuz. Sonucta 5 yasindaki tamam ama yazik yenidogan tam zamanli is yeni duzen kurarken olacak sey degil onunla beraber is hayati falan. Ailenizde destek olmuyor madem. Ya uyarilarla evdekileri adam edeceksiniz ya artik halim yok diyip temizlik icin bir calisan isteyin baski yapin esinize ha bunlarin hicbiri kâr etmez diyorsaniz birakin pis olsun siz kendi odanizi temiz tutun evdekiler kendi dusunsun odaniza kapanin yorgunum hamileyim, lohusayim diye. Iknci cocuktan sonrada korunun, hatta sezeryan falansa direk baglatin bence dogumda. Yeni gelen bebeginiz 3 yas dedimi krese gider ise girersiniz digeri zaten okullu olur. O zamanda bi yol cizm3niz daha kolay olur. Ama 7 sene katlanmissiniz icinden cikamiyorsaniz mecbur 3 sene daha katlanacak gibi duruyorsunuz. Baska turlu yenidogan gunahsiza yazik olur. Hani adami terkedeyim bakici tutup ise gireyim desenizde bakici elinde harcanir yenidogan bebek yazik gunah. Ki zaten cok zor, lohusayken bunu yapmakta extra zor olur.yani belli ki bi yere gidebilexeginiz yok bu cozumlerde care olmazsa mecbur psikolojinizi saglam tutup, biraz mesafeli olup 3 sene daha dayanip bebis krese baslar baslamaz gitmek en iyisi gibi. O zamana kadarda sessiz sessiz maddi olarak hazirlanirsiniz.
Çalışıyodum kızkardeşi kocaya kaçana kadar ayrıca kadınsal rahatsızlıklarım vardı tekrar çocuk imkansız dedi doktor bu şekilde hamile kaldım ümidim yoktu 2. ÇocuğaBu sorunlarınız bugün çıkmadı ya ortaya?
Daha evvelinde neden bir önlem almadınız peki?
2. çocuk yerine keşke kendinize bir iş bulup, maddi açıdan kendinize alan oluştursaydınız.
Boşanmanız daha kolay olurdu o zaman, hem aileniz destek olmuyor, hem de 2. çocuğunuza hamileyken, boşan desek ne çare?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?