Dayanamıyorum artık

Müstehak sana, bu ortama iki çocuk yapmışsın. Bir de 7 aylık hamilesin korunma falan hak getire

Dogru. Aslinda olsy tumuyle en basindan yanlis ama iste ne diyelim..

Çalışıyodum kızkardeşi kocaya kaçana kadar ayrıca kadınsal rahatsızlıklarım vardı tekrar çocuk imkansız dedi doktor bu şekilde hamile kaldım ümidim yoktu 2. Çocuğa
Yaa ümidiniz mi yoktu neyseki olmuş değil mi ya 2. Olmasaydı napardiniz onu da kraliyet sarayınizda büyütürsunuz artık 3. De yapın potansiyeliniz var
Hanfendi iyi misiniz doktor ne derse desin siz korunacaktıniz ya 1 tane bile çocuk yapmıyorum ayrı ev olmadan diyecektiniz
Naptiniz 2. Çocuğu yaptınız günah değil mi size günah çocuklara günah yazık değil mi gerçekten

Çok geç tavsiye için .Seçtiğiniz hayat ve sonuçları . Maddiyat yada yükümlülükler eşiniz çıkmaz o evden.Basi ağrımasın diye o ayrı eve çıkarız lafı.Bu kadar sene geçmiş anlamişsınızdır artık.25 yaşındakinin odasına girmeyin sizene kendi toplasın.Bu durumdan ikinci çocuğu yapmadan cikmaliydiniz tek çocukla bile işiniz meslek destek yoksa zor zaten.Simdi birde bebek Ben niye oldu neden oldu demiyorum Fakat yapacak birşey yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…