Dayanamıyorum Artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen var ya hiç güleceğim yoktu keyfimi yerine getirdin. Sen kimsin ki acıyosun yani. Önce dön kendine bak baba evinde eziyet gören sensin sana insanlar ordan kaçmaya çalışırken eşinin yanında daha çok eziyet çekme diye uğraşıyor. Allah aşkına bi hastalığın var ve yardım alman lazım diyoruz. Kalbin ağrısa kardiyolojiye gitmeyecek misin? Bak ben normalde hiç agrasif yorum yapmam ama sana inanılmaz sinir oldum. Hem hastasın bunu biliyosun hem kontrol altına almak için çabalamıyosun hem de sana eziyet eden ailenin yanından bu şekilde evlenince mutlu olacağını sanıyosun. Ya hiç değilse ekonomiyi de mi görmüyosun gelecek elektrik su faturasıyla hangi insan tek başına yürütebilir ev düzenini hani 100 bin lira kazansa belki. O da belki yani. Ki bu şekilde kendin için çabalamazsan hayatın kendi başına iyi bi yere evrilmeyecek sana bunu anlatmaya çalışıyor insanlar ama nedense takmışsın evli insanlar da eşim fsturamı ödesin de. Dön de önce bi kendini iyileştir. Sonra gelip eşim faturamı ödesin de. Benim kvde de senin gibi hastalığını kabul etmiyor şizofreni ve epilepsi hastası kadın. Evlenirken ailesi saklamış. Defalarca dövülmüş çünkü davranışlarının sebebi bilinmiyor. evlendikten sonra kriz geçirmiş eşi dahil herkes napıcanı şaşırmış. Eşim çok kötü bi çocukluk geçirmiş. Ne kp çözüm aramış ne kv durumu kabullenmiş. Sabahın 6sında zili deli gibi çalıp arabaların eşime bişey olduğunu söylediği için görmeye geldiğini söyledi. İlaç kullandığı halde o durumdaydı. Şimdi ben bilmesem ne yapıcamı nasıl anlıyıcam? Böyle gidersen seninde sonun benzer. Bu hayatı mı reva görüyosun kendine? Ya adam dövmede sövmese bile kendini düzelt diye baskı kuracak sonra gelsin sorunlar gitsin kavgalar. Yani daha ne demesi lazım insanların gözünün açılması için? Yapma bunu kendine gencecik kızsın ya kimse bunu haketmiyor.

burda o kadar kötü niyetli kötü kalpli insanlar var ki hep eleştirmek yargılamak için geliyorlar. kıskançlıktan kendileri güzel rahat konforlu bir hayat yaşamadıkları için düşünceli maddi durumu iyi melek gibi bir eş bulamadıkları için benimde bu şekilde istediğim gibi bir eş ve istediğim gibi bir hayat yaşaayamayacagıma inanıyorlar. beni eleştirmeden yargılamadan önce kk üne bir bak git kötü niyetli fesat kıskanç insanları eleştir . burdaki kadınlar bir halt yapamamış bişey başaramamış fesat kıskanç kötü niyetli insanlar bence bunlar tedavi olsunlar. benim takıntım kendime ama fesatlık kıskançlık gibi huylar benim takıntımdan bin kat daha beter. evli kadınlar olarak sürünmeye devam edin hatta sürünün. hiçbirnizin mutlu bir evliliği olduguna inanmıyorum. çünkü kimse gelip de buraya sorunlarını mutsuzluğunu yazmaz. burdaki kadınlara acıyorum çünkü kendinizi acınacak hale düşürüyorsunuz. ha ayrıca hiçbir erkek beni döevemez sıkıyorsa dövsün sıkıyorsa el kaldırsın bak bakalım kıyameti koparır mıyım kopar mazmyım. sen beni ne zannediyorsun fesat kadın. ben sizin gibilere benzemem. ben sesimi çıkarırım susmam. hadi bakim uza burdan

Okb var anlattığınıza göre. Bir psikiyatriste gidip ilaç kullanmalısınız. Aileniz için de böyle bir ortamda yaşamak çekilmez olur. Sizin de rahatsızlığımız ilerler. Kendiniz en büyük zararı görmüş olursunuz. Tedavi olmak için paraya gerek yok. Devlet hastanesine de gidebilirsiniz.

Evet evet herkes kötü bir tek sen iyisin

Sen mi benim gibilere benzemezsin hahaha.

26 yaşındayım mesleğim var, çocuğuma bakıp çalışmadığım halde ki doğurana kadar çalıştım hiç birşeyi eksik tutmayan elime gereğinden fazla para sayan bi adamla evliyim. ben istemedikçe çalıştığım tek kurulumu da eve harcamadım. Bi monta binlerce lirayı anında hesabıma gönderen bi eşim var. Ev mi dağılmış, yemek mi yokmuş asla takmayan beni anlayan bi eş. Hiçte sandığın gibi mutsuz değilim. Seviliyorum seviyorum. Baba evinde de evin prensesiydim. Şimdi geliyorum boşanıyorum desem çocuğumu kendilerinin gibi kabul edip bana kucak açacakta bi ailem var. Ayrıca burda sana yazan çoğu kadın çok yüksek mevkilerde çalışan kariyerli kadınlar. Aralarında savcılar mühendisler var. Sen sanıyorsun ki eşinin evi sana yuva olacak. Bu kafayla değil eşinin evi kendi evini yuva yapamazsın. Senin gibi terbiyesizlere söylencek çok şey var da banlanırım laf anlatmaya değmezsin. Sen sorunun takıntıların olduğunu sanıyorsun da bu kafa yapısıyla değil sen en sağlıklı kadın bile mutlu bi hayat yaşayamaz. Anlarsın da hayatın heba olduktan sonra anlarsın.

Dandik psikologlara mi

Hizmet vermiyorlar dandik yerler maalesef

Evet lise sonda gitmiştim fayda görmedim

Beni ailem hasta etti ben niye gideyim ki onlar defolup gitsinler doktora

Babam hem emekli maaşı var hem çalışıyor hâlâ bende iki aydır 20 bin verdim toplamda buna rağmen yetmiyor hem krediye hem mutfak masraflarına elektrik su fatura falan

Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne

Yorumsuz...

Ne yani benle evlenen insan bı zahmet katlansin. Ağzımı bozmak istemiyorum ama ben suyu elektriği fazla kullanıyorum diye ona giren çıkan mı var ödesin işi ne

Şu konuşma şekliyle sizce tarif ettiginiz gibi biri sizinle evlenir mi? Simdi diyorsunuz ben eşime oyle köle olurum böyle cariye olurum yok takintilarimdan vazgecerim. Madem takintilariniz vazgecilen bir sey neden yapiyorsunuz suan? Tamamen boş atiyorsunuz ve tedavi kabul etmiyorsunuz en tehlikelisi bu kimse koca buldu diye birden karakter degiştirmez bir süre rol yapabilirsiniz belki.

Ben 10 yillik evliyim calismadim gayet söz hakkim da oldu sevildim de eve getirdigim/ getirmedigim paraya göre muamele görmedim. Şuan calisiyorum degişen bir şey yok. Yarin işi biraksam yine eşimde bir degisiklik olmaz adamla alakali boyle seyler ama calismamani sorun etmeyecek adam icin dahi sana mi giriyor öde işin ne kafasindaki kadin rahatsiz edicidir bence. Direkt boyle soyleyemezsiniz adamin yuzune elbette ama o enerji hissedilir.
Kimse sizin köleniz değil.

Ay sen ne başardın acaba? Daha birileri olmasa hayatını idame ettiremeyeceksin, açlıktan öleceksin gelmiş millete sallıyorsun

Bi önceki sayfadaydı galiba bak bide upuzun yazmış ne kadar mutsusuz kendinden bahsediyor gibi geldi bana aslında ama neyse

Butun sayfalari okuyamadim cunku okuduklarima ne yorum yapacagimi sasirdim bir yandan gercekligini sorguladim bu uye gercekten ogretmenlik yapiyorsa kahrolurum.

Velev ki biz kıskancız, bizde olmayıp sende olan bir tane şey söyle. Ben şimdi boşansam 2 çocuğa rağmen konforumdan bişey kaybetmem, kimseye ağız eğmeden yaşarım, seninse bütün hayallerin gelecek planın bulacağın kocaya bağlı. Eskaza seni kıskansam aynaya bakamam be.

Butun sayfalari okuyamadim cunku okuduklarima ne yorum yapacagimi sasirdim bir yandan gercekligini sorguladim bu uye gercekten ogretmenlik yapiyorsa kahrolurum.
Ücretli öğretmenliğe hiçbir kriter aramadan neredeyse sokaktan geçeni aldıkları için bu tipler öğretmenlik yapıyor işte.

Canim bu sabah uyandim ve esim hala kahvalti hazirlamamis. Kahvaltiyi bekliyorum hala ve asiri mutsuzum nasil bilmissin herseyi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…