Cinsiyetin nedirZaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilir max15dk sürüyor benim oda kese bakıö falan yaparsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyetin nedirZaten bir insan 2saat banypda ne yapıyor olabilir max15dk sürüyor benim oda kese bakıö falan yaparsam
Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değilKız bu devirde hangi erkek seni evde oturtupta o halır halır akan su faturasını öder
Sizin sorununuz para kazanırsam kocam bana değer verir kazanmassam vermez. Yazık acıyorum sizlere siz hayatı bu gibi insanlarla evlenerek yapmışsınız. Değer paraya göre mi ölçülüyorAynen. Sanki başka bir dünyada yaşıyor gibi. Para kazanmasan değerin bile yok artık.
Canım benim ben kendim için söyleyebilirim ki baba evinde gerçekten prensesler gibi yaşadım.Maddi olarak da manevi olarak da.Suan koca evindeyim diyemem burası benim kendi evim bebeğim var kendi işim de var aynı zamanda kendi işim de işliyor.İş verenim.evden devam ettiriyorum çoğunlukla.Maddi olarak da çok şükür hiçbir sıkıntım yok.Eşim beni ezemez öyle hayal ettiğin gibi değil herkes burda eziklendiği için evlilik söyle böyle demiyor.Ev işlerini de beraber yapıyoruz ben suan çoğunlukla evde olmama rağmen.Hic öyle kimsenin kahrını da eziyetini de çekmedim çekemem de kendi hayatım çok kıymetli.Zaten seçerken bilinçle ona göre seçiyorsun.Sana burda insanlar baba evindeki sorunlardan kaçarken hayal alemine kapılıp doluya tutulma diye yardımcı olmaya çalışıyor sen konuları hala hayal aleminde nerelere çekiyorsun.Sana göre herkes hakaret işitiyor eziyet görüyor.10 yıl yaşlı gözüküyor nasıl hayal ediyorsun anlamış değilim.Benim evlenmeden önce de kendime ait bir hayatım vardı standartlarım vardı hala öyle.Anlatmaya çalışıyoruz yardımcı olmaya çalışıyoruz ama sen anlamak istemiyorsun.yasadıgın kabuk içindeki hayat kadar hayat var sanıyorsunuz çok büyük yanılgı.Evlilik dediğin de efendime söyleyim romantik komedi film tadında geçmeyecek bu kafadan çık diye söylüyoruzBurdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Kocamız değer versin diye para kazanmıyoruz, şu hayatta söz hakkımız olsun diye kazanıyoruz, mutfağa tıkılmamak için, tek sözümüz elektrik süpürgesine geçmesin diye; babamızın evinde yediğimiz ekmeğin lafı edilirken biri gelsin elektrik su paramızı ödesin diye beklememek için didindik bu güne kadar. Otur zengin koca bekle, zengin kocalar da sanırsın bedava yediriyor. Hayattan bihabersin gelmiş konuşuyorsun.Sizin sorununuz para kazanırsam kocam bana değer verir kazanmassam vermez. Yazık acıyorum sizlere siz hayatı bu gibi insanlarla evlenerek yapmışsınız. Değer paraya göre mi ölçülüyor
Sanki ileride yaşayacağın hayatın fragmanını yazmışsın gibi.Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Sen gerçekten hastasın allah yakınlarına sabır versin.Burdaki evli kadınlara acıyorum. Kizmaktan öte acıyorum onlara. Baba evinde ezilmisler koca evinde de kendilerini yine ezdiriyorlar. Bir mantıklı düşünün. Siz her gün ise gidiyorsunuz eve gidince 3_4 çeşit yemek yapıyorsunuz. Ev işi yapıyorsunuz. Çocuk bakıyorsunuz. Ruhen ve fiziken hasta oluyorsunuz kendinize bakacak zaman ayiracak vaktiniz bile olmuyor yipraniyorsunuz. Kendi yaşıtlarıniza nazaran 10 yıl daha yaşlı gözüküyorsunuz hem çalışmaktan hem ev hanimi olmaktan saçlarınız beyazlıyot kırışıklıklar çıkıyor sonra doktor doktor geziyorsunuz bir bakmışsınız hayatınız boyle geçmiş kendiniz için hiçbir şey yapmamissiniz. Ve pişmanlık. Tüm bu kadınların emeği kocanın kahrı çocuğun kahrini cekiyorsunuz sonra da hangi koca elektrik su faturasını bu kadar çok öder ödemez diyorsunuz kendi emeğinizin yanında fazla fazla su elektrik faturası ne ki kendinizden kisiyorsunuz fedakarlık yapuorsunuz sonuç ne peki hüsran. Sizin sorununuz aslında kocanızı babanız gibi görmeniz. Baba evinde baskı şiddet hakaret azar bide koca evine gidince kendinize aynı muameleyi layık görüyorsunuz. Benim anlatmak istediğim tam da bu işte. Ben bu gibi kadınların hayatını yaşamak istemiyorum. Bir kadının emeğinin yanında fazla gelen elektrik su faturasının esamesi bile okunmaz. Size tavsiye evli kadınlar kendinizi ezdirmeyin dik başlı olun kocanız sizin babanız değil
Birincisi ben evli değilim, evlilik yolundayım. İkincisi bu devirde siz 3 maaşla ev geçindiremiyormusunuz, tek maaşla adam nasıl ev geçindirecek. Üçüncüsü sanırım sen çok güzelsin zengin koca bulacaksın.Sizin sorununuz para kazanırsam kocam bana değer verir kazanmassam vermez. Yazık acıyorum sizlere siz hayatı bu gibi insanlarla evlenerek yapmışsınız. Değer paraya göre mi ölçülüyor
zengin karşıma çıktı zaten ama reddettim. burdaki insanlar sanıyor ki benim tek derdim zengin koca bulmak eğer öyle olsaydı karşıma çıkan ilk zengine de ikinci zengine de evet derdim umarım anlaşılmıştırBirincisi ben evli değilim, evlilik yolundayım. İkincisi bu devirde siz 3 maaşla ev geçindiremiyormusunuz, tek maaşla adam nasıl ev geçindirecek. Üçüncüsü sanırım sen çok güzelsin zengin koca bulacaksın.
Daha önceki konularındanda hatırlıyorum. Senin amacın sana bakcak, gezdircek bir koca bulup ailenden kurtulmak değil miydi? Niye reddettin?zengin karşıma çıktı zaten ama reddettim. burdaki insanlar sanıyor ki benim tek derdim zengin koca bulmak eğer öyle olsaydı karşıma çıkan ilk zengine de ikinci zengine de evet derdim umarım anlaşılmıştır
para her şey değil çünkü benden 10 yaş büyük iletişimimiz yok aramızda hiç duygusal bağ olmadı ben hoşlanmıyorum en başta abi olarak görüyorum 15 yaşındayken de abi diyordum 25 yaşına geldim hala abi diyorum ben hiç başka gözle bakmadım kendisine. bir kere aşıırı derecede anneci bir erkek. mesela onla evlenen kız aile apartmanında yaşar başka yerde ev tutup oturmalarına izin vermezler. kendisinin bugüne kadar birçok sevgilisi oldu ama evlenmek nasip olmadı evlenecek kız bulamadı en son ben aklına gelmişim sanırım beni yolda görüp de selam dahi vermeyen insanla evleneceğimi zannetmem. bu evin en büyük oğlu bunu reddedince annesi küçük oğluna da istedi aynı şekilde bu yazdıklarım küçük oğlu için de geçerli . küçük oğlu dediysem kendiis 27 yaşında.Daha önceki konularındanda hatırlıyorum. Senin amacın sana bakcak, gezdircek bir koca bulup ailenden kurtulmak değil miydi? Niye reddettin?
yazdıklarım sanırım bayaa zoruna gitmiş. yoksa sendemi mutusuzsunSen gerçekten hastasın allah yakınlarına sabır versin.
ister inan ister inanma beni hiççç ilgilendirmiyorBana hiç gerçek gelmiyor anlattilarin aksine burada saçma sapan bir konu acayim milletle kavga edeyim bana da meşgale olsun diye konu açıyor gibi geliyorsun bana
Ya ne zoruma gideceksin kimsin ki sen ? seni ciddiye alıp cevap dahi vermeyeceğim kendi sorunlarında boğul.yazdıklarım sanırım bayaa zoruna gitmiş. yoksa sendemi mutusuzsun
Hiçbir zaman evleneceğin adama güvenerek iş yapma , her zaman kendi ayakların üzerinde dur ki evlenince her türlü duruma karşı güçlü olabilesin, evlilik kurtuluş değildir, aile evinden daha beterdir mutsuzluğu ve eziyetleri...Ben evde oturucam demedim ki