• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gücüm kalmadı artık

ben boşanmıyacam diyince bana lütfen geçinemiyoruz işte diye cevap yazıyo. 9 yıl boyunca ilk kez eşimden lütfen kelimesini duydum. Ben kendimde kusur bulmuyorum alabilir annesidir ama neden yalan neden beni enayi yerine koyuyosun.ailenin karşısında beni düşürdüğün durum hoşmu.biz eşimle aynı çizgide yürüyemiyoruz o çok farklı gerek düşünce gerek aile yapısı olsun çocuklarımın ikiside gitmek istemiyolar babannelerinin yanına kızımı 1 gün bıraksam annemin işi olsa ertesi gün muhakkak eşim bişey almak zorunda hissediyor eli boş gitmiyor. Ya diyorum ailesi karşılık olmadan bakmam diyor

hayatım neden boşanmıycam diye diretiyosun ki?
neden onurlu dik bi duruş sergileyemiyorsun?
ayrıca burada eşinle hangi konularda sorun yaşadıgınızı anlatıyosun ya
bu şekilde eşini karşina alip konusmayı denedin mi hiç?
yoksa öyle sus pus tavşan dağ olayında oldugu gibi sukunete mi bürünüyosun?

gerçekten çok zor bi durum ya :59:
ama bende diğer arkadaşlara katılıyorum aileni henüz işin içine katma..vede açarsa davayı açsın zaten kaç ay sonraya gün verilir dedikleri gibi giyin süslen iç igitsin vede ona yanaşma çok fazla. o konuşmaya başlasın ilgilenmeye başlasın..
ama sen onu çok şımatmışsın erkekler hiç ama hiç haketmiyo öyle şeyleri:19:

aynen öyle..ya en basiti istedikleri bi şeye itiraz etmeden bi iki kere tamam deyince hemen başlıyolar ondan sonra aynısını beklemeye:84:
insanın yapacağı varsada ille itiraz etmesi gerekiyo yani yoksa anlamıyo onlar:47:
canım üzme sende kendini bu zamana kadar zaten çaba göstermişsin birazda kendine çalış tak takıştır sür sürüştür arabanda olmuş artık paşa paşa git gel işine o koştur azıcık da.herşey daha güzel olur inşallah:16:

aynen öyle..ya en basiti istedikleri bi şeye itiraz etmeden bi iki kere tamam deyince hemen başlıyolar ondan sonra aynısını beklemeye:84:
Insanın yapacağı varsada ille itiraz etmesi gerekiyo yani yoksa anlamıyo onlar:47:
Canım üzme sende kendini bu zamana kadar zaten çaba göstermişsin birazda kendine çalış tak takıştır sür sürüştür arabanda olmuş artık paşa paşa git gel işine o koştur azıcık da.herşey daha güzel olur inşallah:16:

inşallah canım tek temennim o

eşiniz bence olgunlaşmamış erkek modellerinden.
küçük bir çocuk gibi her sıkıştığında ya da size laf anlatmak istemediğinde yalana başvurmuş. kızarsınız küsersiniz diye kıvırmış hep. sonra da blöf olarak "madem bana güvenmiyorsun boşanalım" demiş. o kadar kolay mı allahaşkına? bi de araştırmış arkadaşlarından nasıl boşanıldığını...fazlaca şımarık bir adam malesef. ateş olsa ne kadar yer yakacak allahaşkınıza? dayanamıyorsanız siz de gücünüzü gösterin ona. siz de insansınız, beklentileriniz duygularınız var. ortada boşanacak sebep yokken sebep yaratmaya çalışıyor gibi geldi bana.

eşiniz bence olgunlaşmamış erkek modellerinden.
Küçük bir çocuk gibi her sıkıştığında ya da size laf anlatmak istemediğinde yalana başvurmuş. Kızarsınız küsersiniz diye kıvırmış hep. Sonra da blöf olarak "madem bana güvenmiyorsun boşanalım" demiş. O kadar kolay mı allahaşkına? Bi de araştırmış arkadaşlarından nasıl boşanıldığını...fazlaca şımarık bir adam malesef. Ateş olsa ne kadar yer yakacak allahaşkınıza? Dayanamıyorsanız siz de gücünüzü gösterin ona. Siz de insansınız, beklentileriniz duygularınız var. Ortada boşanacak sebep yokken sebep yaratmaya çalışıyor gibi geldi bana.

aynen katılıyorum size. şuan kendimi çok güçlü hissdiyorum ben bugüne kadar hep kendi ayaklarımın üzerinde zaten kendim durdum biterse nikah bitecek

bu adam seni haksız duruma düşürmek istiyor..boşanmak istiyorum diyerek sana tepkisini koyuyor ortaya..yoksa boşanacağından filan değil..aklı başına gelsin birdaha böle yapmasın diyor kendince..

boşanmak isteyen adam önüne kağıt uzatmaz imzala diye..ya avukat bulur kendine,yada adamakıllı otutr konuşur bu konuyu seninle..öyle çocukça tripler mesajlar filan bana hiç mantıklı gelmedi...

senin boşanmak istemediğinden de çok emin...ne yazıkki evli bir kadın için en kötü durum budur bence..boşanmayacağından kocasının emin olması...bu da demektirki erkek karısından çekinmez ve dilediği gibi at koşturur...

bu kez tüm cesaretini topla senden boşanmak istiyorum artık bıktım de...bundan korkmadığını bilsin ve birdaha bu lafı ağzına dahi almasın...emin ol tamam boşanalım diyecek bir kaç gün sonra kıvırma yollarına girecektir...

çünkü erkeklerin kafası ters çalışıyor...

bu adam seni haksız duruma düşürmek istiyor..boşanmak istiyorum diyerek sana tepkisini koyuyor ortaya..yoksa boşanacağından filan değil..aklı başına gelsin birdaha böle yapmasın diyor kendince..

Boşanmak isteyen adam önüne kağıt uzatmaz imzala diye..ya avukat bulur kendine,yada adamakıllı otutr konuşur bu konuyu seninle..öyle çocukça tripler mesajlar filan bana hiç mantıklı gelmedi...

Senin boşanmak istemediğinden de çok emin...ne yazıkki evli bir kadın için en kötü durum budur bence..boşanmayacağından kocasının emin olması...bu da demektirki erkek karısından çekinmez ve dilediği gibi at koşturur...

Bu kez tüm cesaretini topla senden boşanmak istiyorum artık bıktım de...bundan korkmadığını bilsin ve birdaha bu lafı ağzına dahi almasın...emin ol tamam boşanalım diyecek bir kaç gün sonra kıvırma yollarına girecektir...

çünkü erkeklerin kafası ters çalışıyor...

katılıyorum size sizinde sorunlarınız varmış okudum düzeldimi bari aranız

ya bi yuvayı yıkmak bu kadar kolaymı.ya siz bide kadar çalışmasınız çabalamışsınız çalııp beraber bişeyler yapmışsınz çocuğunuzda var hemde bu kadar basit tartışmadanda boşanılmazki neyse hakkınızda hayırlısı neyse o olsun

Back