bence yetişkin insanlar sorunlarını kendileri cozmeli...
aileler işe karişmamalı
durum daha da feci olur
Bence de. Hepten bozulur yoksa her sey.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aileler işe karişmamalı
durum daha da feci olur
çok haklısın bu konuda kendime bakmıyorum varsa yoksa iş ev çocuklarım
aileler işe karişmamalı
durum daha da feci olur
çok haklısın bu konuda kendime bakmıyorum varsa yoksa iş ev çocuklarım
onlar el değil ki iyi ve kötü günde yanımızdalar hayat tecrübeleri çok geniş faydalanmak gerek!Isin ucunda anne babanin yaninda gururunun kirilmasi da var ama.
ehh işte hayatım
hep derim ya; kadın kendini unutup cocuklarına evine işine adarsa kendini üzülmeye mahkumdur
herşeyden önce sen kadınsın, eşsin...
bak 6 aylık bir bebeğim var ama eşim beni işten geldiğinde bi kere bile sabah ugurladigi kıyafetle sacla görmemiştir
evet ben anneyim, ev hanımıyım fakat en başta kadınım ve eşime karşı sorumluluklarım var
kadın kocasını ne kadar mutlu ederse o da seni o kadar fazla umursar o denli yardımcı olur ev işinde cocuk bakımında...
ne diye omuzlarına kaldırabileceğinden fazla yuk alıyorsun ki?
hadi bi kendine gel
kuaforun kapisini cal yarın
saçını değiştir anikür pedikür makyaj yap yada yaptır
işilda şöyle bi
eşin eve geldiğinde bi değişik görsün seni ama asla yılışma adım atma cool dur mesafeni koru
ilgilenmiyo gorunmeye calişir fakat bi süre sonra pes eder emin ol
bunca zaman hep farklı yontemler denemişsin
bir de bunu dene bakalım nolucak :82:
türkiye için bu geçerli değil memlekette ana kuzuları çok büyüklerin gelmesi gerek
ama bunu şimdi bu noktada yaparsa, napmaya çalıştığını anlar bence, erkeklerde az çakal değil yani bu konularda
az konuşmaya başlasalar...
evli misiniz bilmiyorum ama bu yöntem son derece hatalı ve yanlış...
aciz insanlar sorunlarını çözmekte velisine ihtiyaç duyar
ha çok büyük bir yıkım vardır
hakikaten bıcak kemiğe dayanmıştır o zaman ailelere durum yansıtılır
fakat arkadaşın bu durumda ailesini devreye sokması ters tepki yaratır düzeleceği varsa da düzelmez
evli misiniz bilmiyorum ama bu yöntem son derece hatalı ve yanlış...
Aciz insanlar sorunlarını çözmekte velisine ihtiyaç duyar
ha çok büyük bir yıkım vardır
hakikaten bıcak kemiğe dayanmıştır o zaman ailelere durum yansıtılır
fakat arkadaşın bu durumda ailesini devreye sokması ters tepki yaratır düzeleceği varsa da düzelmez
ben boşanmıyacam diyince bana lütfen geçinemiyoruz işte diye cevap yazıyo. 9 yıl boyunca ilk kez eşimden lütfen kelimesini duydum. Ben kendimde kusur bulmuyorum alabilir annesidir ama neden yalan neden beni enayi yerine koyuyosun.ailenin karşısında beni düşürdüğün durum hoşmu.biz eşimle aynı çizgide yürüyemiyoruz o çok farklı gerek düşünce gerek aile yapısı olsun çocuklarımın ikiside gitmek istemiyolar babannelerinin yanına kızımı 1 gün bıraksam annemin işi olsa ertesi gün muhakkak eşim bişey almak zorunda hissediyor eli boş gitmiyor. Ya diyorum ailesi karşılık olmadan bakmam diyor
ben boşanmıyacam diyince bana lütfen geçinemiyoruz işte diye cevap yazıyo. 9 yıl boyunca ilk kez eşimden lütfen kelimesini duydum. Ben kendimde kusur bulmuyorum alabilir annesidir ama neden yalan neden beni enayi yerine koyuyosun.ailenin karşısında beni düşürdüğün durum hoşmu.biz eşimle aynı çizgide yürüyemiyoruz o çok farklı gerek düşünce gerek aile yapısı olsun çocuklarımın ikiside gitmek istemiyolar babannelerinin yanına kızımı 1 gün bıraksam annemin işi olsa ertesi gün muhakkak eşim bişey almak zorunda hissediyor eli boş gitmiyor. Ya diyorum ailesi karşılık olmadan bakmam diyor