• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 aylık hamileyim eşim boşanalım dedi

sen gerçekten annenlerle konuştuktan sonra sinir krizi geçirmeseydin bence bu konuda çok ciddiydi .. Blöf yaptığını düşünmüyorum

korkmuş belliki ama bundan sonra ya boşanma lafını hiç bir zaman ağzınıza almayın ikinizde yada siz gardınızı alın sonrası için ..

her krizi sinir kriziyle mi atlatacaksınız gün gelip bu duruma alışınca kriz geçirmeyince eşiniz sizi kapıya mı koyacak işte böle her ağzınıza gelince boşanma boşanma derseniz gün gelir gerçek olur laf ağızdan bir kez çıkar çıkınca da kararlı olunmazsa işte böyle ciddiyeti kalmaz maalesef bir kere büyük bir yara almış ilişkiniz zor düzelir bence

beni en çok üzen konu da eşim önceden de savurgan biriydi ama onu tatlı şekilde uyarırdım bir süre bana hak verirdi ama yine bildiğini okurdu.benim kızdığım nokta artık bizim bir bebeğimiz olacak sorumluluklarımız artacak arkadaşlarına da destek versin ama kazancımızın kısıtlı olduğu şu zamanda geri alamayacağı borçlar vermesi her kadını huzursuz etmez mi?hem anne babası boşanmış çocukların durumunu görüyor benden daha iyi biliyor anneleri başka birileriyle el ele babalar perişan ortalıkta eli cebinde gezenler ve ortada kalmış boynu bükük çocuklar.zamanında benden daha çok çocuk isteyen eşim şimdi bir anlık sinirle de olsa evliliğimizde bu yarayı nasıl bu kadar kolay açabiliyor,beni bu sebepten elalemin yüzünden çocuğuyla birlikte nasıl hiç düşünmeden silebiliyor?
Daha önceleri de bunun gibi sebeplerden sorunlarımız oluyordu ama ben ara kendin annemleri ya da ben arayıp söylerim dediğimde telefonu elimden alırdı.hatta söylerim korkusuyla bir telefonumuda kırmıştı ama bu kez ara dediğimde gerçekten arayıp söylemesi.yoksa beni sevmiyor mu diye düşündürüyor kocamı tanıyamıyorum.belkide dün gece sinir krizi geçirmeseydim yine benim üzerime düşer miydi özür diler miydi oda meçhul.ben eşimin iç çamaşırlarına kadar ütüleyen biri olarak çorabını iç çamaşırlarına eline kadar veren biri olarak bana ''ben sana 1,5 sene hizmet ettim'' demesi de ayrı bir mevzu.
Bilemiyorum kalbim çok kırık hatta gerçekten ayrılmayı bile düşünüyorum ailem bugünden beri arıyor üzülme diyorlar.bu sebepten yuva yıkılmaz ama insan kırıldımı kırılıyor çok inatcı bir eşim var.:14:

yapmayacaksın işte kardeşim erkeklere hatta insanlara bu kadar taviz vermeyeceksin noldu verdin de kıymet bilindi mi adam ben hizmet ettim diyor herkese hak ettiği kadar o kadar

bu türk erkeklerinin %90 nı böylemi ya kesin benimki gökten zembille düştü kesiin allahından bulsun bu adamlar inşallah bigün düşüncesizliklerinden odunluklarından söylenecek laf yok bulunmuyo canım sen alınma fazla genel konuşuyorum o kadar çok odun varki tür tür artık meşe çınar çam..

baktım da iki lafınızdan biri para canım ya bırak bu kadar takma sen kendi geçimine bak adam verirde alırda yani bu kadarcık şeyden bu kadar kavgaya ne gerek var ,tamam eşin çok haksız ama sen de biraz kendine mukayyet ol bırak para pul işlerini o baksın sen bebeğine odaklan...

Canim arkadasim konu sahibesi,
Benimde esim beni terketmek uzere.seni cok iyi anliyorum.yalniz esin sanki sana kizmista o kizginlikla agzindan kacirmis gibi gekio..erkeklerin uzerine cok gidiyoruz galiba onlar bizim kadar ayrintiya inemiyorlar.
Bebegin yolda allah size bagislasin.sen esini seviyorsan,bebeginin babasiz buyumesin diyosan.kimsecikleri takma sen kocanin uzerine fazla gitme.olayi unut birdahada konusunu yapma..tek derdiniz savurganligi olsun daha ne beterleri var allah korusun.

eşiniz bu savurganlıkla bu dört evi nasıl aldı almadıysa ailesinden kalmıştır buda demek oluyorki ailesinin durumu iyiymiş eşinizde muhtemelen para sıkıntısı çekmediği için böyle pervasızca para dağıtıyor son alınan borçta çok ilginç düğünde dağıtmak için ben olsam bende kızardım ama eşiniz nedense zeytin yağı misali üzerine çıkmış... bu durum zor böyle adama tahamül etmekte zor umarım doğru kararı verirsiniz

ne kadar basit bir lafa dönüştü boşanmak kelimesi , evlenirken onca zorluklar çekiliyor, onca paralar harcanıyor ,anamazı babamızı bırakıp geliyoruz ardımızda, onca fedakarlıklar yapıyoruz. bence evlilikte hiç söylenmemesi gereken bir laf hele ki erkek tarafından! bukadar basit mi ya! çıkmaz bir yol bulunmaz şiddetli bir geçimsizlik olur artık her iki tarafta illlallah etmiştir anlarımda , büyük bir sorununuz yok gibi gözüküyor,yani 4 aylık hamilesiniz kocanız size boşanalım diye biliyor pes. allah akıl fikir versin ona.

konuyu açan arkadaşımı çok iyi anlıyorum ama söyleyebilecek bir çözümün ya da sözüm yok.
konu bir ailede para olur diğer ailede kayınvalide bir başkasında başka sebep...

ben de hamile olduğumu öğrendiğim günlerde eşimle ciddi tartışmıştım ve eşim inşallah hamile değilsindir hamileysen de aldır çünkü boşanacağız ve oğlumu da sana göstermeyeceğim gibi laflar etti. çok kötü anlar ve sonra bende de sinir krizi. bazen hala şu karnımdaki bebek çok şanssız derim kendi kendime. ilk bebeğime hamileyken öğrendiğimizde svinçten sarılıp ağlamıştık. bu beekte birbirimizi yiyorduk. şimdi mi nasılız? iyiyiz hoşuz. sıkıntı yok ama kımse olmayacağını garantileyemez. erkeklerin üstüne gidince doğru olduğuna inandığımız şeyleri göstermeye ya da kabul ettirmeye çalışınca çığırlarından çıktıklarını görüyorum. en kısa zamanda düzelmesi ve bundan sonrasının bebeğin ve senin için iyi olması dileğiyle.

nekadar sorumsuz ve dusuncesiz bi adamla evlisiniz Allah yardimciniz olsun. Cok uzuldum ama diyecek biseyim yok....Allah bebegini saglikli bi sekilde dogmasini nasip etsin

öncelikle esinizin hamile bir bayana yaptigi davranisi kiniyorum.ama bende $una takildim ölen esinden olan cocuklari babasinin yani esinizin yaninda olmasi gerekmiyo mu??zaten annesiz kalmislar fakat babalari yasarken onsuzda kalmislar.var olan cocuklarini düsünmeyen baba daha yüzünü görmedigi cocugunu mu düsünecek ki..

boşanma kelimesi bu kadar kolay dile getirilmemeli. Tekrarlamasına izin vermeyin, açıkça konuşun, bir kez daha ağzından böyle bir şey çıkarsa alsın ceketini gitsin.

Konuyla alakasız ama senin hizmetini mi yapmıyor lafı benim çok tuhafıma gidiyor.Biz onlara hizmet için doğmadık evlenmedik.Yaptığımız her şey ikramdır.Ben kocamın hizmetçisi değilim.
Blöf yapmış gibi geldi ama nabzınızı yoklamış ve konu çok alakasız yerlere gelmiş.

Bu nedir arkadaş her gün 10 senelik konular ilk sayfada.
Ne tuhaf oldu burası bir süredir.

Back