• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanacak gücüm kalmadı artık

yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne

işte bi hatanız da bu...
olay sıcakken halledilmeli sogudugunda tekrar gundeme getirmek cozum olmaz asla
kavga mı cıkacak? varsın cıksın ama yeter ki içinize atmayın
birikir birikir altında ezilirsiniz
eşinizin yalan söyleme hastalığı mı var?
yani atiyorum en tehlikesiz en gereksiz durumlarda bile yalana mı başvuruyor?
ögrenmek istedigim şu aslında; sizden korkusuna mı yalan söylüyor yoksa bu onun için bir alişkanlık mı?
bulundugunuz ortamlarda başkalarına da yalanlarını yakaladınız mı?

Ben ayrılacağınıza inanmıyorum onunla konuşun ama bence annenizde yanınızda olsun, faydası olur bu hale gelmenizde kaynananın parmağı vardır onu anasına karşılık senin ananda yanında olsun

işte bi hatanız da bu...
Olay sıcakken halledilmeli sogudugunda tekrar gundeme getirmek cozum olmaz asla
kavga mı cıkacak? Varsın cıksın ama yeter ki içinize atmayın
birikir birikir altında ezilirsiniz
eşinizin yalan söyleme hastalığı mı var?
Yani atiyorum en tehlikesiz en gereksiz durumlarda bile yalana mı başvuruyor?
ögrenmek istedigim şu aslında; sizden korkusuna mı yalan söylüyor yoksa bu onun için bir alişkanlık mı?
Bulundugunuz ortamlarda başkalarına da yalanlarını yakaladınız mı?

bazı ortamlarda atma huyu vardır. çok fazla sallar olmayan şeyleri oldu gibi anlatır

Ilginc ve zor bi durum. Oncelikle Allah kolaylik versin.
Ortada iki cocuk ve kusurlari cok buyuk olmayan bi karikoca var.
Annesinin etkisinde kaliyodur belki.
Belki baska bi sevgilisi vardir bu yuzdn yalanlari vardir. Telefonlari annesine diil sevgilisine almistir ama anne de bu durumdan haberdar ol birlikte gizliyo olabilirler. Faturada olan sevgilininkidir belki.
Sehirdisindayim deyip eve gec gelme ya da gelememe durumunun kilifini hazirlamis olabilir.
Ya anne doldurmasi ya da baska biri. Diilse hicbi sebep durduk yerde insani bu hale getirmez.
Lutfen her iki ihtimali de caktirmadan iyi bi gozlemle inceleyin.
Umarim her sey yoluna girer ve umarim baskasi yoktur.

Ben ayrılacağınıza inanmıyorum onunla konuşun ama bence annenizde yanınızda olsun, faydası olur bu hale gelmenizde kaynananın parmağı vardır onu anasına karşılık senin ananda yanında olsun

meydan muharebesi diyosun yani :1: herkes safını tutsun anasını babasını yanına alsın kardeşimm:52::52:

ben ayrılacağınıza inanmıyorum onunla konuşun ama bence annenizde yanınızda olsun, faydası olur bu hale gelmenizde kaynananın parmağı vardır onu anasına karşılık senin ananda yanında olsun

ailem sonuna kadar yanımda benim oda bunun farkında 15 gündür küsüz 1 hafta işe gidip gelişim otobüsle oldu ailem dayanamadı artık çektim eziyete araba aldılar ufakta olsa gidip geliyorum.

Belki baska bi sevgilisi vardir bu yuzdn yalanlari vardir. Telefonlari annesine diil sevgilisine almistir ama anne de bu durumdan haberdar ol birlikte gizliyo olabilirler. Faturada olan sevgilininkidir belki.
Sehirdisindayim deyip eve gec gelme ya da gelememe durumunun kilifini hazirlamis olabilir.
Ya anne doldurmasi ya da baska biri. Diilse hicbi sebep durduk yerde insani bu hale getirmez.

allah seni napmasın emi yazdın 2 dakkada senaryoyu :60:
ülen kaynanasına almış düzgün okusana, yangına ne diye körükle gidiyon şimdi bi de sevgili paranoyasına kapilcek kadın:57:

ailem sonuna kadar yanımda benim oda bunun farkında 15 gündür küsüz 1 hafta işe gidip gelişim otobüsle oldu ailem dayanamadı artık çektim eziyete araba aldılar ufakta olsa gidip geliyorum.

Ne mutlu size. Cok sanslisiniz. Maddi manevi destek olan bi aileniz oldugu icin.

ılginc ve zor bi durum. Oncelikle allah kolaylik versin.

başka birinin olma ihtimaline inanamıyorum çünkü her akşam evde gidip o işleri yapması için zamanı yok. Beni sevmediğine de inanmıyorum ama diyorumya yaptıysa bana bi yalan söylediyse ben onu yakalıyorum oda diyecek bişey bulamayınca hemen boşanalım diyo. Kendini haklı çıkarmaya çalışmıyor

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hay sen çok yaşaa

senin boşanmak konusunda hassasiyetinin farkında da bunu koz olarak kullanıyor acaba
bence sadece kızgın mı yoksa senden gerçekten vazmıgeçti, bişeyleri biriktirmişti yıllardır onun için son damla mı oldu
bunu tespit etmen lazım
bu küslük çok uzun aynı evin içinde, bence sen biraz biraz konuşmaya başla o surat yapsada
aranızda iletişim diye bişey yokki anlaşasınız barışasınız
bunun bi yerde kırılması lazım, kıran sen ol, sen konuşmaya başla ufak ufak sohbet etmeye başla gündelik şeylerden

Son düzenleme:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hay sen çok yaşaa

allah seni napmasın emi yazdın 2 dakkada senaryoyu :60:
ülen kaynanasına almış düzgün okusana, yangına ne diye körükle gidiyon şimdi bi de sevgili paranoyasına kapilcek kadın:57:

:61:
Ay neler okuyoruz duyuyoruz izliyoruz.
Her ihtimale hazir olmali bence insan. Her an her sey basimiza gelebilir.
Kaynanaya alindigini kabul etmiyo ama adam ? Anneme aldim demiyo teli.

ne mutlu size. Cok sanslisiniz. Maddi manevi destek olan bi aileniz oldugu icin.

ailem en büyük destekçim diyorumya adam benim ve ailemin sayesinde 2 ev sahibi oldu ailem çocuğuma baktı ben yıllarca çalıştım.şimdi bana kalkmış mal paylaşımı diyor. Bunlar çok üzücü şeyler çok kırıcı şeyler

ee be güzelim
adamı bu hale sen getirmissin darilma gücenme de...:19:
ailen bu kadar kol kanatsa, bu denli koruyosa daha derdin ne senin
cek restini yahu...
evlilikse ikinizin evliliği
ne diye hep kurtarici pozisyonunu üstleniyorsun?:20:

sen bence ev alalım birikim yapalım diyerekten kendini çok ihmal etmişsin
az bi kendine gel
git imajını değiştir tak takıştır sür sürüştür dişiliğini çıkar ön plana :12:
bak bakalım ilk adimi atan hala sen olacak mısın? :51:

çağır eşini anen babanda yanında olsun yüzü varsa onların yanındada sana nankörlük,vefasızlık yapsın bende bunları bir zamanlar yaşamış biri olarak yazıyorum !

çağır eşini anen babanda yanında olsun yüzü varsa onların yanındada sana nankörlük,vefasızlık yapsın bende bunları bir zamanlar yaşamış biri olarak yazıyorum !

bence yetişkin insanlar sorunlarını kendileri cozmeli...
aileler işe karişmamalı
durum daha da feci olur

ee be güzelim
Ailen bu kadar kol kanatsa, bu denli koruyosa daha derdin ne senin
cek restini yahu...
Evlilikse ikinizin evliliği

Sen bence ev alalım birikim yapalım diyerekten kendini çok ihmal etmişsin
az bi kendine gel
Bak bakalım ilk adimi atan hala sen olacak mısın? :51:

çok haklısın bu konuda kendime bakmıyorum varsa yoksa iş ev çocuklarım

Evlenmek kadar boşanmak ta doğal bir şeydir. Boşanmayacağım diye sürekli sizin alttan almanız herşeyi çekmeniz çok yanlış... Tabi artık dayanacak gücünüz kalmaz kim dayanabilirki hem haklı ol hem sürekli özrü sen dile... Eşiniz böyle davranmasında en büyük hata sizde açıkçası.. Resti çekiceksiniz oda sizi kaybetme korkusu yaşıyacakki üzerinize düşsün neden kendinizi bu kadar ezdiriyorsunuz sizin canınız yokmu?

ee be güzelim
ailen bu kadar kol kanatsa, bu denli koruyosa daha derdin ne senin
cek restini yahu...
evlilikse ikinizin evliliği

sen bence ev alalım birikim yapalım diyerekten kendini çok ihmal etmişsin
az bi kendine gel
bak bakalım ilk adimi atan hala sen olacak mısın? :51:

+1
sonuna kdr katiliyorum. Bu haftasonu basla degisime. Soyle azicik singirda bakalim. Ama o gelsin tabii.
Gelince de naz kapris yapma adama.

Back