ben gitim ama zaten 3 aralikta kaybetim bbegimi rahmim temizlenmismi diye bakti dr iyi temizlenmis dedi 3 ayin bitiyse korunmayi biraktinmi calismalara basladinmi ne yapmayi dusunuyorsun bak bende git ihmal etme bebek dusunmeye baslayinca dr ilac verecekmis soylemistir sanada folic bebek varken kulandim ben ama oncesinden kulanmak lazimmis ozlelikle dusuk yapanlar icin sakin dr gitmeyi ihmal etme herseyde takipte ol bebek yapmadan oncede git zaten yok belli deil olsa korkularimdan siyrilacam ama nerdee kismetimizde olani yasiycagiz ama ihmal etmeyelimde biz hayirlisi olur canim insallahh
gitmedim doktora salsa yüzleşemiyorum doktorla bana şimdi soracak oturup ağlarım orda ultrason makineini görünce duvarda bebek resimlerini görünce öfff korunmayı bırakmadım canım doktora gitmeden bebek yapmam zaten dikişlerime baksın tahlillerim olsun yaa salsa korkuyorum hani doktora gideyim yeter başla çalışmalara desin vakit ondan bekliyorum bide canım çok acıcak konuşurken kendimi biliyorum sıkıcam
benim bebeğimi konuşmasınlar sormasın kimse içim o zaman kat kat acıyor ..........
eninde sonunda gidicem kaçış yok ama