• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey annemin yüzünden!!

Evet annen zamanın da babaannenden çekmiş olabilir ama bu konuları size yansıtmaması gerekir.Onları kötüleyip sizi doldurması hiç hoş değil.Babanızı da aynı şekilde,eşler birbirlerine olan saygılarını kaybetmemeli özellikle çocukların yanında.

Yaşının küçük olması aşk,sevgi gibi duyguları yaşayamayacağın anlamına gelmez;tabi derslerini aksatmadığın sürece.

Sen ne olursa olsun annene bağırma,onu uyar bu hallerinin seni üzdüğünü söyle ama saygısızlık yapma;en azından kendi saygını koru.

Canım zamanında annenle babaannen neler yaşamış bilemeyiz belki de çok çektirdi annene...
bunları konuştunuz mu hiç böyle birşey var mı,?
Belki var ve annen anlatmıyor olabilir.
Benim annem de aynen o yönden senin annen gibi sürekli babaanneme atar ama çok haklı bir sebepten dolayı
babam bile annemi destekler bu konuda,
babaannem zamanında anneme çok çektirmiş ve evlatları arasında ayrım yapmış hala da yapar
o yüzden annemi üzmelerine asla izin veremem.
bence sen de bu konuyu annenle konuşmalısın,yaşadığı kötü olaylar olmuş olabilir...

o seni dünyaya getiren insan.. senin annen..ne yaparsa yapsın annen.nasıl olurda bu cümleleri annen için kullanabilirsin?ne yaşadığını nerden biliyorsun zamanında..şuanki psikolojisi bozuk olabilir..
annenin olmadığını düşünsene..o günü annenin vefat ettiğini? allah korusun..kimse annen kadar sevemez seni..
şimdi git annene sarıl ve bunları unut bence..

annenin babaannenizi size kötülemesi evde sürekli tartışma ortamı yaratması doğru değil tabi ama seninde annemi sildim silerim demen hiç doğru değil canım.:50:bunu yaşının küçüklüğüne veriyorum seni anlıyorum belli ki kavgalar seni bıktırmış ama eminim ki annen de evliliği boyunca birçok sıkıntı çekip bu hale gelmiştir.bu nedenle annemi silerim demek yerine onu anlamaya destek olmaya çalış ona sevgini gösterip saygını hiç bozma:31:

Back