Dayanacak gücüm kalmadı artık

hergün gazetelerde tv de kk da binlerce örneği varken niye bukadar şaşırıyosun arkadaşım
sana daha şaşıracağın bişey söyleyim bide bu modellerin aldatanları var
sen yıllarca didiniyosun biriktiriyosun adam çatır çatır yiyor kadınlarla.Allah ın sevgili kuluymuşsun yine dürüst davranmış adam işin içinde aldatma bari yok.

sanki marstan gelmiş gibi davranma azıcık mantıklı ol.
el sonuçta
niye bukadar şok oluyosunki.

çok haklısın bu konuda kendime bakmıyorum varsa yoksa iş ev çocuklarım

ehh işte hayatım
hep derim ya; kadın kendini unutup cocuklarına evine işine adarsa kendini üzülmeye mahkumdur
herşeyden önce sen kadınsın, eşsin...
bak 6 aylık bir bebeğim var ama eşim beni işten geldiğinde bi kere bile sabah ugurladigi kıyafetle sacla görmemiştir
evet ben anneyim, ev hanımıyım fakat en başta kadınım ve eşime karşı sorumluluklarım var
kadın kocasını ne kadar mutlu ederse o da seni o kadar fazla umursar o denli yardımcı olur ev işinde cocuk bakımında...
ne diye omuzlarına kaldırabileceğinden fazla yuk alıyorsun ki?

hadi bi kendine gel
kuaforun kapisini cal yarın
saçını değiştir anikür pedikür makyaj yap yada yaptır
işilda şöyle bi
eşin eve geldiğinde bi değişik görsün seni ama asla yılışma adım atma cool dur mesafeni koru
ilgilenmiyo gorunmeye calişir fakat bi süre sonra pes eder emin ol
bunca zaman hep farklı yontemler denemişsin
bir de bunu dene bakalım nolucak :82:

Isin ucunda anne babanin yaninda gururunun kirilmasi da var ama.
onlar el değil ki iyi ve kötü günde yanımızdalar hayat tecrübeleri çok geniş faydalanmak gerek!

biz kadınların en büyük hatası fazla fedakar olmak.neden bu kadar fedakar oldunuz ki yemedim giymedim diyorsunuz.tamam yuvanız ve geleceğiniz için yaptınız ama bir kalemde silinip gitti öyle değilmi.madem işiniz gücünüz var niye ezdiriyorsunuz kendinizi gençliğiniz geçiyor,yaşayamakdıklarınız var kimin umrunda.toplayın kendinizi ayrılmayı bu kadar basit gören bir adamdan bir süreliğine ayrılın baktınız değenizi anlayacak yepyeni biri olarak çıkın karşısına ama yok değişen bir şey olmayacak artık hayatınız yaşayın en azından huzurla...

ama bunu şimdi bu noktada yaparsa, napmaya çalıştığını anlar bence, erkeklerde az çakal değil yani bu konularda
az konuşmaya başlasalar...

Son düzenleme:
türkiye için bu geçerli değil memlekette ana kuzuları çok büyüklerin gelmesi gerek

evli misiniz bilmiyorum ama bu yöntem son derece hatalı ve yanlış...
aciz insanlar sorunlarını çözmekte velisine ihtiyaç duyar
ha çok büyük bir yıkım vardır
hakikaten bıcak kemiğe dayanmıştır o zaman ailelere durum yansıtılır
fakat arkadaşın bu durumda ailesini devreye sokması ters tepki yaratır düzeleceği varsa da düzelmez

ama bunu şimdi bu noktada yaparsa, napmaya çalıştığını anlar bence, erkeklerde az çakal değil yani bu konularda
az konuşmaya başlasalar...

sanmıyorum canım ya...
erkekler için bi deyim vardır .... salak diye
kadını az güzel bakımlı gördüler mi tek şeye odaklanırlar o damaalum
durup da ince düşünmezler bu kadın niye böyle yaptı diye
aksine hoşlarına gider

Doğru söze ne hacet gurbik yorumlarını özlemişim

ben boşanmıyacam diyince bana lütfen geçinemiyoruz işte diye cevap yazıyo. 9 yıl boyunca ilk kez eşimden lütfen kelimesini duydum. Ben kendimde kusur bulmuyorum alabilir annesidir ama neden yalan neden beni enayi yerine koyuyosun.ailenin karşısında beni düşürdüğün durum hoşmu.biz eşimle aynı çizgide yürüyemiyoruz o çok farklı gerek düşünce gerek aile yapısı olsun çocuklarımın ikiside gitmek istemiyolar babannelerinin yanına kızımı 1 gün bıraksam annemin işi olsa ertesi gün muhakkak eşim bişey almak zorunda hissediyor eli boş gitmiyor. Ya diyorum ailesi karşılık olmadan bakmam diyor

gerçektenden lütfen yani boşanmıyorum niye diyorsunuz hiç mi gururunuz incilmiyo.inanın ısrarınız daha da itici gelecektir sakın deyim

Yazdıklarınızı hayretle okuyorum...
Siz karı-koca olmayı geçtim aynı evi paylaşan çalışan didinen 2 evebeyn olmuşsunuz ama aranızda sıcaklık ya hiç olmamış ya da kaybetmişsiniz...
Önce bunu yakalamanız lazım evliliğinizin kurtulması için... :44:

ilk defa lütfen kelimesini duyuyorsunuz oda boşanma mevzunda oldu

yani çok zor bir durum.ama eşiniz farkettiyseniz tutarlı davranışlarında.istemiyor ve belli de etmiş yıllardır
asıl ben sizi çözemedim.bukadar olumsuz bir aile izlenimi varken kafanızda niye boşanmaya yanaşmıyosunuz.aşık mısınız eşinize?

bence şu mesajla konuşmayı bırakalım çok çocukca diye mesaj at

ergen sevgililer misiniz siz ayol

belki normal konuşamay başlasanız aranız bu kadar buz kesmicekti

Bosanmayi kabul edin. Ama o acsin davayi oyle anlasin.
Bu ay sonu adli tatil, acsa bile en erken ekim kasim a verirler gunu.
Siz de suslenin puslenin hep bakimli olun bu surecte. Bakalim ne yapacak ?
Neden bu asamada tarzinizin degistigini sorarsa da sakin evliligi kurtarmak icin oldugunu soylemeyin.

Baba olmus normal bi erkegin hayatta en onem verdigi sey evlatlarinin iyi, ilgili bi anneyle buyumesidir. Bunlari yapiyosa esi sevmese de veya gecinemese de katlanir ona. Aklinda bosanmak olmaz. Ta ki baska birine gonlu kayana kadar.
Burnuma pis kokular geliyo ne yazik ki :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…