yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne
işte bi hatanız da bu...
Olay sıcakken halledilmeli sogudugunda tekrar gundeme getirmek cozum olmaz asla
kavga mı cıkacak? Varsın cıksın ama yeter ki içinize atmayın
birikir birikir altında ezilirsiniz
eşinizin yalan söyleme hastalığı mı var?
Yani atiyorum en tehlikesiz en gereksiz durumlarda bile yalana mı başvuruyor?
ögrenmek istedigim şu aslında; sizden korkusuna mı yalan söylüyor yoksa bu onun için bir alişkanlık mı?
Bulundugunuz ortamlarda başkalarına da yalanlarını yakaladınız mı?
Ben ayrılacağınıza inanmıyorum onunla konuşun ama bence annenizde yanınızda olsun, faydası olur bu hale gelmenizde kaynananın parmağı vardır onu anasına karşılık senin ananda yanında olsun
ben ayrılacağınıza inanmıyorum onunla konuşun ama bence annenizde yanınızda olsun, faydası olur bu hale gelmenizde kaynananın parmağı vardır onu anasına karşılık senin ananda yanında olsun
Ilginc ve zor bi durum. Oncelikle Allah kolaylik versin.
Ortada iki cocuk ve kusurlari cok buyuk olmayan bi karikoca var.
Annesinin etkisinde kaliyodur belki.
Belki baska bi sevgilisi vardir bu yuzdn yalanlari vardir. Telefonlari annesine diil sevgilisine almistir ama anne de bu durumdan haberdar ol birlikte gizliyo olabilirler. Faturada olan sevgilininkidir belki.
Sehirdisindayim deyip eve gec gelme ya da gelememe durumunun kilifini hazirlamis olabilir.
Ya anne doldurmasi ya da baska biri. Diilse hicbi sebep durduk yerde insani bu hale getirmez.
Lutfen her iki ihtimali de caktirmadan iyi bi gozlemle inceleyin.
Umarim her sey yoluna girer ve umarim baskasi yoktur.
ailem sonuna kadar yanımda benim oda bunun farkında 15 gündür küsüz 1 hafta işe gidip gelişim otobüsle oldu ailem dayanamadı artık çektim eziyete araba aldılar ufakta olsa gidip geliyorum.
ılginc ve zor bi durum. Oncelikle allah kolaylik versin.
Belki baska bi sevgilisi vardir bu yuzdn yalanlari vardir. Telefonlari annesine diil sevgilisine almistir ama anne de bu durumdan haberdar ol birlikte gizliyo olabilirler. Faturada olan sevgilininkidir belki.
Sehirdisindayim deyip eve gec gelme ya da gelememe durumunun kilifini hazirlamis olabilir.
Ya anne doldurmasi ya da baska biri. Diilse hicbi sebep durduk yerde insani bu hale getirmez.
allah seni napmasın emi yazdın 2 dakkada senaryoyu
ülen kaynanasına almış düzgün okusana, yangına ne diye körükle gidiyon şimdi bi de sevgili paranoyasına kapilcek kadın
ne mutlu size. Cok sanslisiniz. Maddi manevi destek olan bi aileniz oldugu icin.
ailem sonuna kadar yanımda benim oda bunun farkında 15 gündür küsüz 1 hafta işe gidip gelişim otobüsle oldu ailem dayanamadı artık çektim eziyete araba aldılar ufakta olsa gidip geliyorum.
çağır eşini anen babanda yanında olsun yüzü varsa onların yanındada sana nankörlük,vefasızlık yapsın bende bunları bir zamanlar yaşamış biri olarak yazıyorum !ailem sonuna kadar yanımda benim oda bunun farkında 15 gündür küsüz 1 hafta işe gidip gelişim otobüsle oldu ailem dayanamadı artık çektim eziyete araba aldılar ufakta olsa gidip geliyorum.
çağır eşini anen babanda yanında olsun yüzü varsa onların yanındada sana nankörlük,vefasızlık yapsın bende bunları bir zamanlar yaşamış biri olarak yazıyorum !
ee be güzelim
adamı bu hale sen getirmissin darilma gücenme de...
Ailen bu kadar kol kanatsa, bu denli koruyosa daha derdin ne senin
cek restini yahu...
Evlilikse ikinizin evliliği
ne diye hep kurtarici pozisyonunu üstleniyorsun?
Sen bence ev alalım birikim yapalım diyerekten kendini çok ihmal etmişsin
az bi kendine gel
git imajını değiştir tak takıştır sür sürüştür dişiliğini çıkar ön plana
Bak bakalım ilk adimi atan hala sen olacak mısın?
ee be güzelim
adamı bu hale sen getirmissin darilma gücenme de...
ailen bu kadar kol kanatsa, bu denli koruyosa daha derdin ne senin
cek restini yahu...
evlilikse ikinizin evliliği
ne diye hep kurtarici pozisyonunu üstleniyorsun?
sen bence ev alalım birikim yapalım diyerekten kendini çok ihmal etmişsin
az bi kendine gel
git imajını değiştir tak takıştır sür sürüştür dişiliğini çıkar ön plana
bak bakalım ilk adimi atan hala sen olacak mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?