Dayanacak gücüm kalmadı artık

ERAYEFE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
104
0
96
47
Antalya
merhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum 5 yaşında da kızım var yıllardır karı koca didinip çalışıyoruz ve şuan 2 evimiz var hiçbir aile yardımı desteği olmadan aldık. çocuklarıma bugüne kadar sadece annem baktı büyüttü kayınvaldem bakmadı. eşim hatta bu sebepten dolayı üç yıl ialesiyle görüşmedi. eşim sinirli bi yapıya sahiptir çokta inatçıdır. biz asla konuşamayız yıllarca kavga ettiğimz de haklı bile olsam ben ona giderim barışalım diye neden çünkü ben evlenmeden çok büyük yemin ettim benim anne baba ayrıldı kendimde çokkötü evliliğim dahi olsa ayrılmam dedim. Neyse eşim ai,lesiyle tekrar görüşmeye başladı geçen sene eşim bana elefon aldı 2 gün sonra kayınvaldemde bi telefon bana kocasının aldığını söyledi ama ben inanmadım çünkü evdeki faturada 2 adet tel.faturası vardı. neyse eşime sordum almadım dedi. bu sene yine aynı dönem 3 gün arayla eşim bana telefon alıyo 3 gün sonra kayınvaldem bak kızım bana telefon aldı diyo kafamda soru işaretleri beliriyo alsın almasında inan gözüm varsa sadece yalan eminimki eşim aldı yine bukadar tesadüf olmaz eşimin bikaç kez yalanını yakaladım ama asla yüzüne vurmadım. geçenlerde tartıştık bende suratımı astım çünkü tek yapabildiğim o neyse bu bağırmaya çağırmaya başladı bende ona bağırdım yeter artık dedim senin ve ailenin yalanlarından bıktım dedim ertesi gün bana bi dilekçe getirmiş imzala boşanıcaz diyo bende imzalamadım.bu olay boşanma sebebimi sizce ben ailesine saygısızlık yapmadım sadece kafamdaki soru işaretlerini söyledim. eşim 9 yıldır bana asla değer vermedi eşek gibi çalıştım yemedim giymedim 2 ev sahibi olduk evin bitanesi onun bitanesi benim üstüme mal paylaşımına kadar gidelim dedi benim ailemi arıyo gelip konuşucam sizinle diye ben ayrılmak istiyorum diyo hala konuşacak gidip konuşmuyo inadından pişman dahi olsa eğilmiyo. 15 gündür küsüz aynı evde 2 yabancıyız ben yıllarca haklıyken haksız oldum artık gitmiyecem dedim o bana gelecek dedim ve şuan konuşmuyorum oda konuşmuyor ogünden sonra ayrılık kelimesini konuşmadı bi daha sadece çok önemli bişey olursa msj atıyor. sizce ne yapmalıyım ne olur bana akıl verin artık yoruldum benimde ilgiye alakaya sevgiye yanımda durmasına ihtiyacım var. mutsuzum hemde çok bu kadar çaba bukadar emek boşunamı çekmişim ben kalkmış mal paylaşımı diyo bana ne kadar zor bu kelimeleri duymak hemde aynı yastığa baş koyduğun eşinden

bu kadar basit bir sebepten ayrılmak isteyen kocaya ne yapılırki..:26:
istemeyen adamı zorla tutamazsın ya
yolun açık olsun de..

çok geçmiş olsun canım,
ama bu boşanma nedeni asla değil, ne böyle birden bıçak gibi bu boşanma dilekçesinin ortaya çıkması..., bunun bi evveli yokmu, yoksa sadece kızgınlık mı eşinin ki
15 gün nasıl küs kalıp sadece msjla konuşuyorsunuz, eşin bence çok çocukça hareket ediyor, ortada 2 çocuk var

kavganızın boyutu neydi bilemiyorum, çok mu kavgada söylenmicek laflar çıktı ağzınızdan

Son düzenleme:
Bu kadar basit değildir herhalde? Kolay mı yahu ufacık tartışmadan sonra yuva dağıtmak?

Eşim kapalı bi kutudur neye kızdı neden mutlu asla anlatmaz yıllarca bu böyle kimseye karşı minneti yok eğilmez asla eğilmez kötü bi insan değil evine bağımlı çocuklarına bağımlı ama sadece konuşmaz yalanlar işte birinde otobüzteyim oda yan tarafta kırmızı ışıkta aradım nerdesin diye bana şehir dışına çıktığını söyledi bende neye uğradığımı şaşırdım telefonu kapattım desem yine kavga yine 15-20 gün küslük haklı iken hep haksız oldum sadece tek yaptığım suratımı asmak beni karşısına alıpta sorsa neden suratın asık dese konuşucaz ama yok hep surat hep surat diyo. Suratta bi insan durduk yere asarmı suratını

keşke ailesiyle barışmasaydı eşin. erkekler kıymet bilmez sen kendini yırtsanda ailerleri daha kıymetli nedense bu kadar basit bi sebepten ayrılma kararı alınmaz ailesi onu doldurmuş olabilir sen şimdilik sessizliğni koru o gelsin bu sefer de barışmaya belki pişman olur

bence yalanını yakalamış olsan da yüzüne vurmasaydınız, en azından kavga esnasında değil de güzel bir dille sorsaydınız, kavgayı daha körüklemişsiniz, bence bu boşanılacak bir sebep değil, bence alttan alın gitsin, ama kızdığınız noktaları güzellikle ona anlatın(inat huyu, yalan, vs..)

sızın aılenız ayrı dıye hassas dawranmıssınız, anlıyorum ama sebebı ne olursa olsun kımseyı bu kadar sımartmamak gerekır.. o hatalysa hatalıdır yanı sız nıye alttan alıyosunuz kı her tartısma bosanmayla bıtıcek dıye bısey yok kı.. o kadar tavız wermıssınız kı esınız artık olması erekenın bu oldugunu dusunmus.. ewlılıgınız bu sekılde oturmus onun kafasında.. e tepkı werınce de gene kendını haklı goruyo dogal olarak cunku onceden de hep oyle olmus...

Bir eş nasıl bu kadar kolay dile getirebilir boşanma konusunu ?

Son düzenleme:

bende aynı şeyi düşünüyorum gitmek istemiyorum gelip konuşmasını bekliyorum ama gelmiyecek. çocuklarım çok myıpranıyo ben muhasebeciyim özel bi şirkette küsmeden onunla gidip geliyordum işe şuan neyle gidiyorum nasıl geliyorum sormuyo bile yoruldum çok ama çok yoruldum hergün ağlamaktan . Ben bunları hak edecek ne yaptım diyorum cahil biri değilim çirkin bi kadın değilim. Beni bazen ezmek istiyor.

egoları yüksekse getirir..
nasılsa boşanmayız diye düşünmüştür..
çünkü konu sahibi ayrılma konusunda hassas davranmıştır..

eee sen eşinin şehir dışında olmadığını öğrenince bişey yapmadın mı???

sadece şu olayla yola çıkıp boşanma kararı doğrudur yanlıştır demek hata olur
fakat 9 yıl boyunca yaşadıklarını en iyi sen bilirsin
eşler arasında bu tarz beyazımtıraklaştirilmaya calişilan yalanlar benim de asla tahammul edemiyeceğim bir durumdur
annesi elbet alabilir bazi hediyeler, jestler yapabilir çok normal
ama aldıysan aldın yani neden saklıyorsun ki?
ayrıca kayinvaliden de ayrı bi cadaloz
aldıysa aldı ne diye yemeyip içmeyip hemen senin gözüne sokuyor?

ha aldıgını söylese kızar misin? olay mı çıkarırsın? bu da önemli tabi saklamak istemesinde
küslüklerde hep ilk adimi atan sen olmuşsun, bu yanlış bi kere...
kim haksızsa paşa paşa gelip özür dilemeli
senin hep ilk adimi atmiş olman onda "ben naparsam yapayim bu benden vazgeçemez" imajı yaratmış.
kaldı ki boşanmanız için getirdiği kagida imza atmamakla da onu haklı cıkarmışsın
o imzayi önce suratına sonra da kagida çakaktın bi an bile tereddüt etmeden
herşeye boyun eğmek kadını erkeğin gözünde düşürür, kolay lokma yapar

akşam gelsin al karşına konuş
sinirlenmeden, sakince...
fakat unutma asla acizi oynama, gururun hep yanibaşinda dursun, sesini yukseltmen gereken yerlerde yukselt ama onurlu bi biçimde, çirkefleşmeden...
baktın eski hamam eski taş, bi oluru yok işte o zaman "ver o kagıdı imzalayacağim" de
o kagidi imzala demekle sana blof yapmış kocan
boşanmayı gerçekten isteyen adam imzayla falan ugrasmaz dooogru bi avukatın burosunda alir solugu

eee sen eşinin şehir dışında olmadığını öğrenince bişey yapmadın mı???

yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne

bende öyle yaptım kağıdı yırtıp attım dedimki madem boşanmak istiyosun gidersin avukata dava açılır dedim bu ne dedim . Artık öyle olmuyomuş diyor bana boşanmalar bu şekildeymiş diyo sen kaç defa evlenip boşandın dedim boşanan arkadaşları varmış

sen fırıldak olmasan fırıldak işler peşinde koşmazsın diyeceksin ne denir ki....belli ki yalanı alışkanlık haline getirmiş , söylemesi gerekmeyen yerlerde bile söylediğine göre

yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne

ıyı aferın kendını bılmen guzel derdım ben olsam.. kavga olsun arkadasım olsun olması gerekıyosa ya.. madem fırıldak ısler cewırmıyo da nıye o zaman ordayken sehır dısındayım dıyo? uste cıkmaya calısıyo dıcem ama sız zaten o kadar uste cıkarmıssınız kı kendısını baska bı ust nokta kalmamıs.. bı kere de o anlasın alttan alsın

evet efendim bal gibi de yanımdan geçtin dicektin. öle hönkkk diye kalcaktı. tatlım kusura bakma ama sen fazla yüz vermişsin. ne o öle her kavgada gidip barışmalar.

adam tabiki gelip boşanma dilekçesini de bugün olmasa bile yarın imzalattırır sana..

annen baban ayrı olduğu için boşanmaya sıcak bakmıyor olabilirsin ancak bunu kocana yansıtman çok yanlış. o sanıyorki şimdi sen ondan asla boşanamazsın.

bekara karı boşamak kolay derlermiş belki o yüzden böyle yorum yapıyorumdur ama inan sen bütün kartlarını göstermişsin kocana bide onun için kapalı kutu demişsin.

çok üzücü bi durumla karşı karşıyasın ama ben burdaki en büyük kabahetinin SUSMAN olduğudu düşünüyorum. bi kadının hele ki evli bi kadının susmaktan çok daha fazla yapabileceği şey vardır kocasını cezalandırmak için

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…