keşke ailesiyle barışmasaydı eşin. Erkekler kıymet bilmez sen kendini yırtsanda ailerleri daha kıymetli nedense bu kadar basit bi sebepten ayrılma kararı alınmaz ailesi onu doldurmuş olabilir sen şimdilik sessizliğni koru o gelsin bu sefer de barışmaya belki pişman olur
Eşim kapalı bi kutudur neye kızdı neden mutlu asla anlatmaz yıllarca bu böyle kimseye karşı minneti yok eğilmez asla eğilmez kötü bi insan değil evine bağımlı çocuklarına bağımlı ama sadece konuşmaz yalanlar işte birinde otobüzteyim oda yan tarafta kırmızı ışıkta aradım nerdesin diye bana şehir dışına çıktığını söyledi bende neye uğradığımı şaşırdım telefonu kapattım desem yine kavga yine 15-20 gün küslük haklı iken hep haksız oldum sadece tek yaptığım suratımı asmak beni karşısına alıpta sorsa neden suratın asık dese konuşucaz ama yok hep surat hep surat diyo. Suratta bi insan durduk yere asarmı suratını
bir eş nasıl bu kadar kolay dile getirebilir boşanma konusunu ?
eee sen eşinin şehir dışında olmadığını öğrenince bişey yapmadın mı???
sadece şu olayla yola çıkıp boşanma kararı doğrudur yanlıştır demek hata olur
fakat 9 yıl boyunca yaşadıklarını en iyi sen bilirsin
eşler arasında bu tarz beyazımtıraklaştirilmaya calişilan yalanlar benim de asla tahammul edemiyeceğim bir durumdur
annesi elbet alabilir bazi hediyeler, jestler yapabilir çok normal
ama aldıysan aldın yani neden saklıyorsun ki?
Ayrıca kayinvaliden de ayrı bi cadaloz
aldıysa aldı ne diye yemeyip içmeyip hemen senin gözüne sokuyor?
Ha aldıgını söylese kızar misin? Olay mı çıkarırsın? Bu da önemli tabi saklamak istemesinde
küslüklerde hep ilk adimi atan sen olmuşsun, bu yanlış bi kere...
Kim haksızsa paşa paşa gelip özür dilemeli
senin hep ilk adimi atmiş olman onda "ben naparsam yapayim bu benden vazgeçemez" imajı yaratmış.
Kaldı ki boşanmanız için getirdiği kagida imza atmamakla da onu haklı cıkarmışsın
o imzayi önce suratına sonra da kagida çakaktın bi an bile tereddüt etmeden
herşeye boyun eğmek kadını erkeğin gözünde düşürür, kolay lokma yapar
akşam gelsin al karşına konuş
sinirlenmeden, sakince...
Fakat unutma asla acizi oynama, gururun hep yanibaşinda dursun, sesini yukseltmen gereken yerlerde yukselt ama onurlu bi biçimde, çirkefleşmeden...
Baktın eski hamam eski taş, bi oluru yok işte o zaman "ver o kagıdı imzalayacağim" de
o kagidi imzala demekle sana blof yapmış kocan
boşanmayı gerçekten isteyen adam imzayla falan ugrasmaz dooogru bi avukatın burosunda alir solugu
yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne
yapamadım ne yapayım ki yanımdan geçtin desem yine kavga olucak artık alıştım ben sadece 15 gün önceki kavgada söyledim ben fırıldak işler peşindeyimya ondandır diyo ne diceksin bu lafın üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?