merhaba arkadaşlar 9 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum 5 yaşında da kızım var yıllardır karı koca didinip çalışıyoruz ve şuan 2 evimiz var hiçbir aile yardımı desteği olmadan aldık. çocuklarıma bugüne kadar sadece annem baktı büyüttü kayınvaldem bakmadı. eşim hatta bu sebepten dolayı üç yıl ialesiyle görüşmedi. eşim sinirli bi yapıya sahiptir çokta inatçıdır. biz asla konuşamayız yıllarca kavga ettiğimz de haklı bile olsam ben ona giderim barışalım diye neden çünkü ben evlenmeden çok büyük yemin ettim benim anne baba ayrıldı kendimde çokkötü evliliğim dahi olsa ayrılmam dedim. Neyse eşim ai,lesiyle tekrar görüşmeye başladı geçen sene eşim bana elefon aldı 2 gün sonra kayınvaldemde bi telefon bana kocasının aldığını söyledi ama ben inanmadım çünkü evdeki faturada 2 adet tel.faturası vardı. neyse eşime sordum almadım dedi. bu sene yine aynı dönem 3 gün arayla eşim bana telefon alıyo 3 gün sonra kayınvaldem bak kızım bana telefon aldı diyo kafamda soru işaretleri beliriyo alsın almasında inan gözüm varsa sadece yalan eminimki eşim aldı yine bukadar tesadüf olmaz eşimin bikaç kez yalanını yakaladım ama asla yüzüne vurmadım. geçenlerde tartıştık bende suratımı astım çünkü tek yapabildiğim o neyse bu bağırmaya çağırmaya başladı bende ona bağırdım yeter artık dedim senin ve ailenin yalanlarından bıktım dedim ertesi gün bana bi dilekçe getirmiş imzala boşanıcaz diyo bende imzalamadım.bu olay boşanma sebebimi sizce ben ailesine saygısızlık yapmadım sadece kafamdaki soru işaretlerini söyledim. eşim 9 yıldır bana asla değer vermedi eşek gibi çalıştım yemedim giymedim 2 ev sahibi olduk evin bitanesi onun bitanesi benim üstüme mal paylaşımına kadar gidelim dedi benim ailemi arıyo gelip konuşucam sizinle diye ben ayrılmak istiyorum diyo hala konuşacak gidip konuşmuyo inadından pişman dahi olsa eğilmiyo. 15 gündür küsüz aynı evde 2 yabancıyız ben yıllarca haklıyken haksız oldum artık gitmiyecem dedim o bana gelecek dedim ve şuan konuşmuyorum oda konuşmuyor ogünden sonra ayrılık kelimesini konuşmadı bi daha sadece çok önemli bişey olursa msj atıyor. sizce ne yapmalıyım ne olur bana akıl verin artık yoruldum benimde ilgiye alakaya sevgiye yanımda durmasına ihtiyacım var. mutsuzum hemde çok bu kadar çaba bukadar emek boşunamı çekmişim ben kalkmış mal paylaşımı diyo bana ne kadar zor bu kelimeleri duymak hemde aynı yastığa baş koyduğun eşinden