DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sendeki baba benim babamdan da eşimden de cok çok kötü ve tehlikeliymis. Kendini üzme artık o adam için. Tabiki hiçbi koca hatta hicbi insan cocuklarimdan değerli olamaz
O adam icin üzmüyorum. Yalniz ölecek o. Kendi yaptiklarini yasayip ölsün insallah. Ama bende derin yaralar bıraktı. Sen de çocuklarının yaralanmasına izin verme. Babasiz büyümek siddet gösteren bir baba ile büyümekten daha iyidir. Keske babasiz buyuseydim yuzunu sesini bilmeseydim babamin. Benim yazdıklarımı çocuklarının sesiymiş gibi oku. Onların gelecekteki hali gibi oku. Kendimi değersizyetersiz eksik hissediyorum. Hicbir isim olmuyor ruhum hasta oldugu icin fiziksel olarak da hastayim. Atlattigim buyuk bir rahatsızlığım var. Cinsel sorunlarım var. Her yerim hastalik. 25 yasindayim. Yeri geliyor agrilarimdan yuruyemiyorum bile. Fiziksel bir Sebebi yok. Ruhumhasta sadece. Bunlari cocuklarinin sesiyle oku.

Koca elin oğlu ama evlat benim karnimda büyüdü. 30 40 yasina kadar yaşamış. Korpe bebelerin hayatlari mi sönsün o adam iyileşsin diye?

Allah şifa versin sana çaresine bakacağım inşallah

Kardeşim Hak var Hukuk var Arasana 155 i veya 183 ü? Korkma sakın kimsem yok diye koskoca devlet var.
Şiddet yanlısı değilim şiddet çok kötü birşey Ne kadın nede erkek birbirine şiddet uygulayamaz ama baktın olmuyor Eline Sağlam Koca bir Tava al Var gücünde Suratının ortasına çak. Yere düşerse O adam görünümlü adam olamamış değişik yaratığın t.. Şklarını ez böyle hatta kaynar yağ kızart uyurken o şeyinin üzerine dök.

Ya sonra da doğru hapise :) çoluk çocuk ne olacak

Harika fikir neden daha once aklımıza gelmedi? Adam darbeye bagli ölür. Mezara. Muayenede iskenceyle öldüğü anlaşılır kadin agirlastirilmis müebbet alir. Cocuklar da sosyal hizmete gider. Ne güzel fikirmiş ben soyleseydim keske

Büyük konuşmayayım da benim çocuğumu dövecek kocam He. Merdaneyi alır o kolu kırarım.
Hiç ciddi bir erkek dayağı yemediğiniz o kadar belli ki.... öyle konuşması kolay geliyor. şiddet olmayan bir evlilikte boğuşsanız dahi erkek tarafı ciddi bir karşılık vermiyor siz de dövdüm zannediyorsunuz... Böyle gözü dönmüş bir adama saldırmaya çalışın da görün size napıyor. Ki konu sahibi de yukardaki cevaplarında yazmış karşı şiddet gösterdiğimde “öyle bir dayak yedim ki boynum kırılacak sandım. her tarafım morardı” yazmış. O yüzden görüşte de yazdığınız gibi büyük konuşmayın öyle merdane falan kırılmıyor kolay kolay. Karşı tarafı daha çok sinirlendiriyorsunuz sonuçları daha kötü olur böyle bir adamla... Yapılacak tek şey en kısa zaman da evi terk etmek.

Belden aşağısı na Ceza yok. Şuan tam zamanı corona dan dolayı hakimler cezada vermiyor...
Bunu nerden uydurdunuz. Geniş anlamda bu söylediğiniz tecavüzü bile cezasız bırakır o zaman malum orası da belin aşağısı oluyor... Ne cahil insanlar var...

Ailem de hukukçular var benim. Boş yapma işine bak.
Hanımefendi siz sağlıklı mısınız yarın aynen sorun bakalım belden aşağısına kızgın yağ ve kaynar su dökmesini önerdim nasıl olsa belden altına ceza yok diyin ailenizde ki hukukçulara. Ayrıca boş yapma üslübünla ve kör kütük cahille başbaşa bırakıyorum. Bunu yarın her hangi bir hukukçuya sorun da sizinle iyi bir dalga geçsinler.

Kskdkdjdjdnn...

Ay cidden gaz verenler beni şaskına çevirdi resmen. İlla dayak yemeye de gerek yok hiç mi cevreden, haberden birsey duymaz insan.
Yok adamin elini kirarmiş, kolunu kirarmiş, yok adami iyi dövememiş filan...
Sanki erkekleri dövmek çok kolay birşey butun kadinlar keyfinden öldürülüyor, keyfinden kendini savunmuyor ööyleeee bekliyor.
O kadar saçma şeyler okuyorum ki şu sayfada.

Hayir bi kendi tipime bakiyorum bir eşime bakiyorum göz var izan var bana sağlam bir tokat atsa yerden kalkamam heralde. Maşallah millet adamlarin elini kolunu kiriyor.

u

Gerçekten ben de o kadar şaşırdım ki... Sayfalarca yazılmış ve bazıları beğeniler dahi almış. Hatta bazıları kadını karşılık vermediği için suçlu bulmuş açık açık. Ki kadın yukarda daha önce karşılık verdiğini çok daha kötü dayak yediğini yazmış... Hepsine tek tek yazamadım ama bilmiyorum acaba özellikle mi böyle şeyler yazıyorlar. 2 ihtimal var ya kadın burdakileri okuyup demek bunlar yapabiliyor bende yapabilirim diyip adamın üstüne saldıracak ve bu karakterdeki adamla Allah korusun ucu belki ölüme gidecek... 2. ihtimal demek tüm kadınlar böyle yapabiliyor ben yapamıyorum o zaman ben yetersizim buna razı olmam gerek diye düşünecek. Bazen o kadar düşünsesizce yorunlar yapılıyor ki şaşırıyorum... Zaten psikoloji düzgün olan bir erkek 3.5 yaşındaki çocuğa şiddet uygulamaz. Çocuğuna bunu yapan karısına iyice öfkelense o sinirle neler yapar neler...

Çok üzüldüm olanlara, el kadar çocuğa nasıl bunu yapıyor aklım almıyor.. Psikopat eylemler.
Bu durumda eşinizle birarada durmanız sağlıksız, çünkü Allah korusun iş ileriye de gidebilir.
İnsanın kilo aldığı için, hastalıktan vs psikolojisi bozulamaz, bana kalırsa genetik bir sorunu vardı. 2 çocuk sonrası böyle şeyler yaşamanız çok üzücü. Yapabileceğiniz sığınma evleri veya aile..
Diyorsanız ki baba evinin bu evden farkı yok. Sığınma evine başvurun, bir süre kalırsınız.
Oğlunuzun psikolojisi ve kendiniz için. Ebeveyn şiddeti derin etkiler bırakır çünkü. LÜTFEN, GÜÇLÜ OLUN
Bir de bazı arkadaşlar yine kutsal ayinlerini yapmış, linç.. her başlık bu yorumlarla doluyor taşıyor! Ne acı değil mi.
Vay çocuğuma bi el kaldırsın ellerini kırarım, vay ciğerini sökerim..
ya siz cüneyt arkın filmlerine bayağı kaptırmışsınız kendinizi.
Yaşam film tadında değil işte madalyonun diğer yüzü kadınlar klübünde bakın!
Siz gözü dönmüş bir erkeğin elini kırmaya bir kalkın, ağzınızla burnunuz nasıl yer değiştiriyor sonra aynada görürsünüz.
Tabii, ölmezseniz!
Az anlayış yahu.. her konuda aynı tarz yorumlar. İnsanlar bunalıyor ki buraya konu açıyor, sizin ego tatmininizi çekemez kimse

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…