DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani kendi gücün yetmezse de babama abine amcana de. 3.5 yaşındaki bebeği dövüyor buradaki kadınlar da erkeğe güç nasıl yetsin diyor. Eğer sen anne ise panter olacaksın. Kimsen de yoksa para verip adam tutacaksın.

Kendimi gectim cocuguma boyle bisey yapsin şu kadin ve zayif halimle saldiririm ona.vallahi gozum doner alir bicakla falan korkuturum.aileniz nasil ses etmiyor ben babama soylesem bana birakmaz bi guzel dover onu.pislik herif sizi gectim cocuga nasil boyle yapiyor.esim kizima az sesiniz yukseltse yada poposuna bile vursa kiyametler kopuyor

Işte bizde de sesini yukseltip poposuna vurduğu için kiyamet koptu zaten. Bıçak filan çözüm değil size de tavsiye etmem o bıçak o kavga ortaminda çıkarsa ya size ya eşinize saplanır çocuk içinde sizin içinde hicbi ümit kalmaz

Önceki mesajlarda yazmıştım babam muhattap bile olmadi biliyor zaten. Abim yok amcamla da görüşmüyorum. Aramiz iyi olsa ve amcama söylesem de umrunda olmazdı. Adam az kalır seri katil tutayım. Dizi seti mi burasi hanimefendi parayla adam dövecek insanlari ben nerden bulayim o insanlarla ne işim olur dağ başımı burası şu yorumlarda yazanlari yapmaya kalksam akşama nöbetçi mahkemeye çıkarım eşim de mezara girer iki bebeğim ne olur. Farazi konuşmalar bunlar.

Günaydın siz ne karar verdiniz yada karar verdiniz mı buradaki yorumlardan işinize yarayan oldu mu?
En basiti dünden beri eşinize karşı dünden beri tutumunuz ne oldu sabah kahvaltısını hazırladınız mı?

Günaydın. Buradaki yorumlardan işime yarayan oldu evet. Eşimle konusmayacaktim ama içimde tutamadim gittim burdaki arkadaslarin yorumlari doğrultusunda kadın sığınma evine gitmek istediğimi polisi cagirinca beni ve cocuklari hemen gotureceklerini cocuklarin ve benim kimliklerimizin degisecegini mahkemeye bile gitmeme gerek olmadığını tam gizlilik oldugunu bizi bidaha asla goremeyecegini söyledim. Şuan gitmememin tek nedeni çocukları salgından korumak dedim. Annemlere de ayni nedenden gidemiyorum dedim. Bu arada en ufak bi sorun çıkarırsan iş yerindeki arkadaşına ve ayni is yerinde çalışan akrabamiza her şeyi arar anlatirim ayrica dayisi vb akrabalarina da anlatirim hicbi yerde barinamazsin insan icine cikamazsin is yerinde sana ne derler ne yaparlar dedim. Çocuğumuzla ilgili de konuştum. Şuan salgin ortami senin son fırsatın kendine hakim ol sonrasinda da psikiatriye hocaya gideceksin terapi al dedim. Hic yuzume bakamadi yatıyordu gözünü kapatti. Kahvalti filan hazirlamadim tabiki. Aksamdan beri ağladığım icin mutfagi toplamamistim kalkti mutfağı topladi cok özenli bi kahvalti hazırlamış. Oglumun cok sevdiği bi oyun var telefonda ama telefon yasak vermiyoruz ogluma telefon verdi bende çocuk biraz kendine gelsin eğlensin diye bi sey demedim. Onun dışında konuşmuyorum küsüm. Şuan gerçekten bi yere gidecek bi durum yok ülkenin durumundan dolayı burda yol göstermek için yorum yapan yapıcı eleştiri yapan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim çok faydalı oldu. Benim kocam yapmaz seri katil tutarim ütü basarim bıçaklarım diyen arkadaşlara zaten söylecek bi sey yok

Yav dogru durust karsilik gormediniz diye yere serdim diyorsunuz. Abiniz sizi öldüresiye bir dovseydi gorurdum yere sermeyi. Karsinizdaki gercekten sinirli biri olsa oturup aglamazdi kalkip saldirirdi. Karşilik gelmiyor diye sizde kendinizi bisey yaptim saniyorsunuz. Erkeklerin birbiriyle olan gercek kavgalarina bir bakin bakalim neler oluyor...

Haa tamam sizin eliniz agir her onunuze gelen erkegi bir tokatta yere seriyorsunuz inandik diyelim. Herkes oyle olacak değil dimi?

Bazi arkadaşlar yaşamadıkları için anlayamiyolar siddet hakaret baskı gören öldürülen kadinlar hep salak ezik yetersiz onlar akıllı ve güçlü olduklari için bunları yaşamadıklarını sanıyorlar. Bem güçlüyüm yaşamadım o da güçlü olsaydı o da böyle davranmasaydı yaşadıkları kendi suçu diye düşünüyorlar ama kişiler çok çabalasa da şartlar bazen el vermiyor.

Ama evi nolur terk et cocuklarin dayak yemesin. Erkegi engellemek kolay degil, bunu yaparken daha kotu şeylere yol açabilir diye dusunuyorum ben de ama ilk firsatta cikman, kaçman lazim ordan.

Para verip adam mi tutacaksin? Ya siz hangi ulkede yasiyorsunuz acaba? Parasi olsa adam mi tutar kendine bir hayat mi kurar ne sacma sapan fikirler bunlar. Elinde telefonu olan yaziyor valla ya. Bi akilli fikir verdiniz mi şu kadina? Kimsesi yok babana de abine de diyorsunuz. Bastan beri okumadiginiz cok belli. Her yeri morarmis dayaktan annesine fotograf atmis. Babasi umursamamis bile. Babasi umursamayani amca dayi abi kimse umursamiyor. Kendi hayatiniz uzerinden yorumlamayin. En kötüsünü düşünün. En kötüsü de mümkün çünkü. Sizin hayal edemediklerinizi yasayan insanlar var.

Ama evi nolur terk et cocuklarin dayak yemesin. Erkegi engellemek kolay degil, bunu yaparken daha kotu şeylere yol açabilir diye dusunuyorum ben de ama ilk firsatta cikman, kaçman lazim ordan.
Ortalik düzelene kadar bekliycem şuanda bi tehlike yok bizim için ortalik duzelince iş bulabilirsem siginmaya da gerek kalmayacak yine bulamazsam oraya gidicem

Nasıl başvurulur..

ne demek cocugu dovdu bende cocugu dovuyor diye bagirdim.
o kalkan elini kivirip monteleyemedinizmi bir yerine bu ne pasiflik ya

@yasemin201612019 anneligini elestirenlerin yorumuna cevap verme kardesim. Belli ki hic yasamamislar. Belli ki turkiyede olen kadinlardan bihaberler. Davulun sesi uzaktan hoş geliyor kolay sanıyorlar. Onlar seni anlamiyorsa sen de onlari ciddiye alma. Bu ümitsizliğe surukler seni.

Polisi aramaniz yeterlidir. Ben siddet goruyorum ya da can güvenliğim yok vs ne yasiyorsaniz soylemeniz ve adresi vermeniz yeterlidir. Gelip alirlar. Kimse sizi bulamaz.

Aileml konuştum bende aynı durumdayim darp izi yok..
İz varken de evden çıkartmadı.
Dünde evden kovdu..
Çocuğu kacirmaya kalktı..
20dk ilgilenmediği cocukla tehdit etti beni..

Ailem çocuğu al başka odada otur diyor
İyi değil durumlari maddi açıdan sonra da tamam nasıl istiyorsan öyle yap xddii.
Alçaklar beni.

Yinede polise haber vermeme gerek var mı.

Anne seninle aynı durumdayım beni hem kovdu hem de seni boşuyorum falan dedi

çocukla ilgilenmez bana kocalık yapmaz hiçbir şekilde Gönül almaz bana vurduktan sonra çocuğu alıp kaçacaktı resmen. benim düzeleceğini bari hiç umudum yok çünkü hiçbir şekilde olumlu sinyal vermiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…