• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYAK

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gözü dönmüş bir adamı sadece dövüş sanatı bilen biri alt edebilir yada ikinci seçenek adam çok zayıf ve cılız olmalı. Erkeklerin bir eli kadınların iki eli gibi mübarek mala gibi. Boş keseden döverim ederim demek kolay. Bunca kadın neden dayak yiyip ölüyor o zaman? Konu sahibi arkadaşım ailenle konuş fikir al bilsinler durumunu. Yıllar belki bazı şeyleri değiştirmiştir. Sen yeni bir hayat kurana iş bulana kadar sana destek olurlar.

Benim eşim benden zayıf boy olarak da hemen hemen aynıyız. Sakalasirken bile adam beni 2 büklüm bir yapıyor kurtulmak için ne kadar çabalasam boşa. Yanı şu döverim ederim diyenleri anlamıyorum kadın erkek eşittir ama güçte kuvvette değil erkek isterse kadın ne kadar tepkide koysa evire çevire dövebiliyor tek çare kadın elinde bisey olacak ya vuracak ya yaralayacak oda hukuken cezası olan bisey. Bazı üyeler ısrarla bedeni yaralanan kadının ruhuna yaralar açmaya çalışırken bazıları da gerçekten yardım etmeye çalışmış pamuk musun nesin pamuk musun nesin gibi. Bencede hemen bugün polisi arayıp kadın sığınma evine yerleş bu adam düzelmeyecek aksine daha da kötüleşecek bilgin olsun

Iyi akşamlar. Eşimden şiddet görüyorum daha kötüsü 3.5 yaşındaki oğlum da siddet görüyor. Küçük oğlum 1 yaşında o doğmadan önce böyle bi sorun yoktu. Küçük oğlum 3 aylıkken başladı arada oluyor bidaha yapmayacağım diyor ama yine yapıyor. Oğlum bugün cok huysuzdu evde sıkıldı galiba bütün gün ağladı bende bunaldim bağırdim bi kac kez sonra eşim dövdü ben bağırdım vicdansız diye bana da sert bi tokat atti. Çok üzgünüm oğlum böyle bi sey yaşadığı için. Aileme de kayinvalideme de söyledim daha önce bizi dövdüğünü hicbi sey yapmadilar. Annem boşan diyor ama zaten onlar beni surekli evden kovduğu için evlenmek zorunda kalmıştım 2 çocukla kac gun kalmama izin verirler kovarlarsa gidecek yerim yok. Sürekli iş bakiyorum ama iş yok, çocuklarıma bakacak kimse yok. Aöf mezunuyum 2 yıllık yani bi meslegim de yok. Ne yapabilirim fikirlerinizi bekliyorum. 2.çocuğu neden yaptin diyeceklere, çocuktan önce şiddet yoktu evliligimiz iyi gidiyordu

Kendinize atılan tokadı belki sineye çekersiniz (sienye cekilmemeli elbet) ama 3.5 yaşındaki evladınıza inen tokatlaru sineye çekemezsiniz.
Allah biliyor ya büyük konuşmak niyetim yok ama oğluma vursa eşim şeyini keser Yediririm ona. Öyle bir dünya yok.
3.5 yaşında çocuk bu çocuk.

Benim eşim benden zayıf boy olarak da hemen hemen aynıyız. Sakalasirken bile adam beni 2 büklüm bir yapıyor kurtulmak için ne kadar çabalasam boşa. Yanı şu döverim ederim diyenleri anlamıyorum kadın erkek eşittir ama güçte kuvvette değil erkek isterse kadın ne kadar tepkide koysa evire çevire dövebiliyor tek çare kadın elinde bisey olacak ya vuracak ya yaralayacak oda hukuken cezası olan bisey. Bazı üyeler ısrarla bedeni yaralanan kadının ruhuna yaralar açmaya çalışırken bazıları da gerçekten yardım etmeye çalışmış pamuk musun nesin pamuk musun nesin gibi. Bencede hemen bugün polisi arayıp kadın sığınma evine yerleş bu adam düzelmeyecek aksine daha da kötüleşecek bilgin olsun

Valla bacım eşim bende uzun 8 cm.
Kaslı da bi tip.
Ama elim çok ağırdır.
Zamanında 130 kiloluk 190 boyluk kardeşimi yere sermisligim var koca adam ağladı ablam psikopat diye. Hoşum dönünce görmüyorum valla.
Pata küte Allah ne verdiyse. Elime geçenle sqldiriryorum.
Aslında tehlikeli bir şey.
Öldürebilirim yanlışlıkla 🤷‍♀️

Ailem de hukukçular var benim. Boş yapma işine bak.
Size bel altının suça girmediğini söyleyen hukukçu aile üyelerinize sorar misiniz madem suç değil neden eşinin p.pisi ni kesenler tutuklanıyor bir tanede örnek atayimda okuyun hukukcu tanıdıklarınız ile

Kaslı da bi tip.
Ama elim çok ağırdır.
Zamanında 130 kiloluk 190 boyluk kardeşimi yere sermisligim var koca adam ağladı ablam psikopat diye. Hoşum dönünce görmüyorum valla.
Benim arkadas 110 kilo eşi 60 kilo kızın boyuda uzun güçlüde ama zamaninda cok yemiş dayağını eşinin sizi tebrik mi edeyim ne yapayim bilemedim😀

Kaslı da bi tip.
Ama elim çok ağırdır.
Sizde dayakcisiniz o zaman iyi bi şey değil ki

Sizde dayakcisiniz o zaman iyi bi şey değil ki

Allah Allah bana saldırana buyur mu diyeyim.
Valla kimse kusura bakmasın dalagini sökerim adamın.
Bosuna ağırlık çalışmıyoruz. Dünya kötü kolluycan.... Derler...
Ben dayağa karşı değilim. Savunmasıza haksızca dayağa karşıyım. Yoksa beni tahrik edip bana saldırana hoşgörü gösteriyorum.

Benim arkadas 110 kilo eşi 60 kilo kızın boyuda uzun güçlüde ama zamaninda cok yemiş dayağını eşinin sizi tebrik mi edeyim ne yapayim bilemedim😀

Mesele taktik bilmekte. 😂
Kof kilo bi ise yaramaz zaten.
Yağlı vücut ne kadar çevik olacak. O kol kalkana kadar kafana 5 kez yumruk iner.

Allah Allah bana saldırana buyur mu diyeyim.
Valla kimse kusura bakmasın dalagini sökerim adamın.
Bosuna ağırlık çalışmıyoruz. Dünya kötü kolluycan.... Derler...
Ben dayağa karşı değilim. Savunmasıza haksızca dayağa karşıyım. Yoksa beni tahrik edip bana saldırana hoşgörü gösteriyorum.

Hedef hangi noktalar oluyor:))

Hedef hangi noktalar oluyor:))

Cinsel bölgeler erkeklerde testisler kadınlarda Kasıklar...
Köprücük kemiğinin arası boğazin bitiş bölgesi yani.
Karin boşluğu
Diz kapaklarının arkası.
İman tahtası denen yer.
Buralara çalışabilen çalışsın.
Çalışmayan hayat üçgeni yapıp cenin pozisyonunda yere yatsın.

Cinsel bölgeler erkeklerde testisler kadınlarda Kasıklar...
Köprücük kemiğinin arası boğazin bitiş bölgesi yani.
Karin boşluğu
Diz kapaklarının arkası.
İman tahtası denen yer.
Buralara çalışabilen çalışsın.
Çalışmayan hayat üçgeni yapıp cenin pozisyonunda yere yatsın.

Seçim yaprarsam birini seçtim :rolleyes:

Hiç ciddi bir erkek dayağı yemediğiniz o kadar belli ki.... öyle konuşması kolay geliyor. şiddet olmayan bir evlilikte boğuşsanız dahi erkek tarafı ciddi bir karşılık vermiyor siz de dövdüm zannediyorsunuz... Böyle gözü dönmüş bir adama saldırmaya çalışın da görün size napıyor. Ki konu sahibi de yukardaki cevaplarında yazmış karşı şiddet gösterdiğimde “öyle bir dayak yedim ki boynum kırılacak sandım. her tarafım morardı” yazmış. O yüzden görüşte de yazdığınız gibi büyük konuşmayın öyle merdane falan kırılmıyor kolay kolay. Karşı tarafı daha çok sinirlendiriyorsunuz sonuçları daha kötü olur böyle bir adamla... Yapılacak tek şey en kısa zaman da evi terk etmek.
Sizde doğru teşhis koyduğunuzu sanmayın.25 li yaşlara kadar dayak yedim babamdan. Annemi bayıltana kadar dövdüğü zamanlar oldu babamın. Nasıl ki büyüdük babama karşı durduk. Tabiki babaya şiddet uygulamadık ama ne anneme ne bize el kaldırabildi.ama çocuğuma dokunursa eşim yada başkası ozaman merdaneyi de kırarım eline ütüyü de basarım. Tedavi falan konularak siz çok film izlemilsiniz. O şekilde adamlar He ben Bi psikoloğa görüneyim mi dicek

Sizde doğru teşhis koyduğunuzu sanmayın.25 li yaşlara kadar dayak yedim babamdan. Annemi bayıltana kadar dövdüğü zamanlar oldu babamın. Nasıl ki büyüdük babama karşı durduk. Tabiki babaya şiddet uygulamadık ama ne anneme ne bize el kaldırabildi.ama çocuğuma dokunursa eşim yada başkası ozaman merdaneyi de kırarım eline ütüyü de basarım. Tedavi falan konularak siz çok film izlemilsiniz. O şekilde adamlar He ben Bi psikoloğa görüneyim mi dicek
Sizi doveni serbest bırakırlar ütüyü silah kabul edip sizi tutukli yargilarlar siz hapise girince çocuğunuz ne olacak peki

Sizi doveni serbest bırakırlar ütüyü silah kabul edip sizi tutukli yargilarlar siz hapise girince çocuğunuz ne olacak peki
Benim eşim çok şükür öyle değil. İzin vermem. Çocuğuma şiddet uygulayan adamı da seszziz durup izlemem. Bana yapılana belki göz yumarım.boşanırım olur biter. Benim çocuğuma dokunacak adamın nefesini keserim. Siz de çok sinmilsşniz

Benim eşim çok şükür öyle değil. İzin vermem. Çocuğuma şiddet uygulayan adamı da seszziz durup izlemem. Bana yapılana belki göz yumarım.boşanırım olur biter. Benim çocuğuma dokunacak adamın nefesini keserim. Siz de çok sinmilsşniz
Sessiz durup izlemedigimi nerdeyse her mesajda yazdim

Şikâyet edin ya daha kötüsü olursa. Ailelerde iyi duruyo yani ben senin babam olsam yada o adamın babası bir temiz döverdim dayak nasil atılırmış görsün virüs böyle adamlara bulaşsın kusura bakmayın ama 3 yaşında çocuğa bu yapılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back