Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Durduk yere anayi niye kattin benim annem için eşim öyle cümleler kullansa parcalardim beni doguran kadına söz söyletmem kimseye
Bide yanına gidip konuşmaya calismissin ya pess!!!!

Son düzenleme:

Kimse dayak yemeyi haketmez bence.
Ayrıca alakasız konuşmussunuz herkes yemek yapmayı becerebilecek diye bir durum söz konusu değil ki. Ki kötülediğiniz kişi eşinizin annesi

dayağı kimse hak de sizin annesini ortaya atmaniz da pek saçma olmuş bende olsam sinirlenirdim ne alaka yanı??

Sizde bı konu acilsada anasını kotulesem diye beklemişsiniz resmen ,iyi yapmış kötü yapmış kadın büyütmüş bu yasa getirmiş evlendirmis . artık top sizde daha iyilerini yapımda yesin .dayağından haklı tarafı yok tabi ama nefsi müdafaa var :) resmen adam git yumurta yap demiş yapsaydın öz sonra gönül koysaydiniz nazlansaydiniz mantıyı niye yemedin falan diye daha iyi biterdi diye düşünüyorum.

Ben delirmem mesela.Ama eşimde kalk yap değil,ya bunda bir koku var,pek hoşuma gitmedi der.Ben de,dünden şu yemek vardı,yermisin,yada yumurta pişirebilirim derim.Sorun üslupta bence.
Akşam yemeğimi yedim,kahve içiyorum der gibi,dayağımı yedim demek,normalleştirmektir benim gözümde.
Ayrıca genelde herkes,annesinin yemeğini sever,sevmese de kimseye laf ettirmez.
Öyle ya da böyle,pişirmiş taşırmış,ailesine bakmış kv,kavgaya onu karıştırmak nedir

Ya niye oyle dediniz ki? Ananın kokmuş bulaşık suyu yemekleri çok kötü olmuş ne demek. Biri bana dese çıldırırım. Ne kadar kötü yemek yaparsa yapsın. Ama dayak yemeyi kimse hak etmez yine de

Son düzenleme:
Senin derdin "o kadın" değil,senin derdin eşin.O sürüklenerek mi götürüldü kredi çekmeye,hesap kitap bilmiyor mu,çene kemikleri mi kırık?
Anne benim artık bir ailem var,hem dünya hali belli olmaz,ben bu işe giremem deseydi.

Edepsizle edepsizmi olacağız yani, eşiyle sorunu orda kv desi ne alaka, ayrıca dünyanın en kötü insanı da olsa kv lerimiz kocalarımızı doğuran kadın.Kendi anneme söylense kırılacağım aşırı sinirleneceğim birşeyi,tutupta kocama söylemem bu düpedüz terbiyesizlik..

şaka mı? dayak yedim ama annesi de kotu yemek yapiyo diye sona da aciklama getirmis. vallahi billahi bu konunun saka olmasini diliyorum. yok eger dogruysa size mantik ve caninizin kiymetini bildiginiz gunler diliyorum.

Ya bide okudukca tuaf geliyo kavga eşle olmuş dayağı eşiniz atmış siz burda kv kotuluyerek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz haa biz şeymiş düşüncez adam aslında çok iyi sizde iyisiniz ahhh ahhh su kv olmasaydı onun yaptıkları yüzünden böyle olmuş.kusura bakmayın kadın orda yok ikiniz baş basasiniz eşinizi affetmek için günah keçisi arıyorsunuz

herkes soylemis ama bende soyliyeyim dayak haketmez kimse ama hickimse anasina laf densin istemez nolursa olsun annesidir hele aranizda olan tartismaya durduk yere annesini katmaniz hic iyi olmamis bnim esimde durduk yere bazen tartismalarimizda ailemi katar deliye donuyorum gunlerce konusmuyorum erkekler daha agresif malesef siddet uygulamis yazik olmus...

Ya kardeşim sanane annesinin yemeginden ne diye katiyosun kadını iyi de olsa kötü de olsa kötü onun kötüsü sana ne diye laf soyletsin benden sana tavsiye kardeşim birdaha kavgaya aileleri karıştırma iyice kizistirir başka bişey olmaz hakkında da hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim siddetin asla bi gerekçesi olmaz ama sende epey kiskirtmissin

Benim yazacağımı bir sürü kişi yazmış zaten. Tabi ki kimse haketmez dayağı ve dayağındm hiçbir haklı sebebi olamaz. Ama senin dediğin laf da denecek birşey değil. Kötüyse kötü niye dillendiriyorsun. Adamın madem garip garip huyları var neden açıktan aldığını söylüyorsun. O suçlu ama onun suçlu olması senin dayak yediğin fiziksel ve psikolojik olarak acı çektiğini gerçeğini değiştirmez. İstediğin kadar haklı ol ne farkeder bunları yaşadıktan sonra.

Birincisi eşinin huyunu bile bile neden dersin ki açık aldım .ikincisi maden dedin adam antika bir yumurta istemiş kıraydın kalk bana fırında kebap yap dememiş.üçüncüsü ve en fenası anasını neden katıyorsun ortaya sanki mantıyı sen kendi ellerinle mi açtın da adam yemedi!!!

Ve en kötüsü nasıl dersin ki ben bu dayagı hakketiim mi dayağı tabikide hakettmemişsiniz(bu ilk mi şiddet uygulaması..genceciksiniz daha önünüzde bir ömür var ya bu dayağın sonu gelmezse (

Paketsiz satiln seylersen ben de hic hoslanmam ozellikle guvendigim biri yapmiyorsa eger. Oyle yerken annem bunu acik aldim dese cok bozulurdum hatta midem agzima gelirdi ustune yumurta falan da yiyemem. Ama asla bu birine saldirma hakki vermez. Bana kalirsa siz de esiniz de arrik birbirinizden yorulmusunuz pes etsin de kurtulayim diyerek bir irinizin ustune gidiyorsunuz. Yarin ilk is darp raporu alin, simdi gerek gormeseniz bile esiniz sonradan anlasmali bosanmaya yanasmazsa kullanirsiniz.

Ya millet siz kendinizde misiniz?
Günlük hayatta sivri dilli olmakla övünenler
Senin kocana dediğin laf mı diye eleştirmiş.

Kocanız size durduk yere surat asıp, başka yemek yap komutu verse
“Derhal” diyip selamlaşarak ocağın başına, elinizde tavayla koşacak mısınız?
Hiç mi aksi söz çıkmayacak ağzınızdan?

Yemeği değil çamaşırı
Osu değil, busu

Kıyaslamış işte, evlenene kadar adam her akşam lokantada mı yiyordu sanki?

Son düzenleme:
Ne yaparsan haketmiş olacaksın?
Kimse dayağı haketmez.
Annesinin yaptığı yemekle neden ilgileniyorsun? Ne pisirmisse pisirmis bu yaşa getirmiş onu. Bir çocuğun olsun bakalım, gör o zaman çocuk kolay büyüyor mu ? Kendine bak sen arkadaşım, önce bir kendine saygı duy. Dayak hakedilen birşey de değildir. Hak, çalışmakla çabayla olur, insanı birşeydir. Dayak ise barbar içgüdüsü

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edilsin, şiddet şiddettir haklı bir yanı yoktur.

Sen daha çok dayak yersin cunku adam alismis nasilsa ayagina giden sensin normal biseymis gibi geliyor hangi insan dayaga hak eder adamin huyunu biliyorsan niye aciktan manti aldim diyrsun birak yesin esim bi kere kolumdan tuttup hirpalamisti çantami alip hemen ciktim simdi gozu korktu cunku biliyor birakirim sessiz kalsaydim devami gelirdi dayakta yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…