• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Ilk okunduğunda durduk yere ne mana kv yemeği diyor da ınsan, içinizdeki birikmisleri sonra okudum. Başka şeyin kiniyle hareket etmişsiniz. Yine de her ne olursa olsun, dayak olayı kesinlikle olmamalıydı.

Anayı bacıyı karıştırmadan yorum yap birdahakine seni gırtlaklar bu kocan
Ne demek dayağı haketmek? Yok öyle bir dünya.

Mune Mune
Hala ve hala
Akıl dışı yorumlar geliyor konuya

Ben kib yapar geçerim
Aslında
Ama bu konudaki yorumlar çok kötü

İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Merhaba canım annesinin güzel yemek yapamadığını kendisi bilebilir ama bunu senin söylemen farklı .

Konuyu okumaya bile gerek görmedim; Hiçbir kadın dayak yemeyi hak etmez. Size bu soruyu soracak iç ezikliğini yaratan erkek egemen sisteme tüküreyim

Kimse dayağı hak etmez. Sakın böyle birşeyi kabul etme ama bu tarz tartışmlarda hemen annesinden vurmak doğru değil herkesin annesi değerlidir o yüzden 3 .kişileri katma

Ağızdan ne çıkarsa çıksın hiç bir canlı dayağı hak etmez.
Birde şöyle düşünelim konu sahibinin söylediği şeyleri, eşi konu sahibinin annesi hakkında söyleseydi, konu sahibi eşinin boğazına sarılıp onu yorulana kadar dövecek miydi? Hayır. En fazla trip atardı o kadar..

Burada sadece güçlünün güçsüzü ezmesi ve konuşulmaktan anlamayan barbar bir erkek gördüm ben. Yazık böylelerine..

Dayagin hakli sebebi olmaz tabi. Ama dusunuyorum oglumu buyutcem evlendirecem gelin hanim kendi kavgalarinda durup dururken bana hakaret edecek. Ne kadar kotu ya bunu hic bi anne haketmiyor. Kadinin sucu ne o anda?

Bi tek siz anliyabilmişsiniz beni teşekkür ederim
6 senelik evliyiz çok severek evlendik biz
Kayinvaldem bi türlü sevmedi hiç beni kabul etmedi 6 senelik evliligimizde hep o kadın yüzünden kavga ettik sadece
Başka sorunumuz bikere bile olmadı
Eşime 1 lira destek çıkmadı biz borç odiyerek evlendik düğün yaptık kiraya ciktik evliligkmizin ikinci yılında benden gizli eşime kredi cektirmiş ev kredisi
biz kirada oturup hem kira ödeyip hem dugun taksitlrimizi oderken o kadın ağliyarak ikinci evini almak için kredi cektirmiş eşime ben çok sonra öğrendim
Kadın sürekli bizle uğraşıyor bıktım artık
Dayanamıyorum ona artik
Zaten tek derdimiz o kadın olduğu içinde yemek olayında anasını hakkında konuşu verdim işte
Gururum incilmez mi hiç çok zoruma gitti onu okadar seviyorum ki beklemezdim hiç şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum
Aslında ayrılmayı gerçekten düşünüyorum ama annesi yüzünden neden yuvami yikiyim bütün Kavgalarımız sadece okadin yüzünden 6 senedir beni kabullenemeyen bi kadına bu saatten sonra bende melek gibi davranamam artık

Annesi filan degil sorun. Siz bu dayakla veya sonraki dayaklarla boşanmazsiniz. Kendinize bir bahane tutturmuşsunuz annesi, annesi diye. Kendinizi avutuyorsunuz anca "tek sorunumuz" bu diyerek. Kadin size para vermek zorunda degil. Para vermedi diye esinle tartisiyorsan bu senin sorunun.

Esin seni adam yerine koymayip sormadan etmeden gidip kredi cekiyorsa ve bundaaan cok sonra haberin oluyorsa bu annesinin degil eşinin seni sallamamasiyla alakali. Benim esimin anasida cok ayilip bayiliyor, agliyordu istekleride bitmiyordu. Esim bana sormadan ozellikle maddi olarak asla kafasina gore hareket etmedi, etmez. Ilk yil bende cok kizdim ama mesafe koyduk, esim hep yanimdaydi. Sizin artik 6 sene olmus evliligin ilk yillari dengeler oturacak filan desek o da degil. Eşin yapmak istemeseydi yapmazdi, herseyi esinde isteyerek yapiyor bunu kafana sok önce.
Dayak yiyorsunuz kalkmis hala annesi yuzunden niye yuvami yikayim diyorsunuz, annesine bu sekilde konusmanizda mi annesinin sucu kadinin bu olaydan haberi bile yoktur.
Çaresizlikten herseyi kadinin ustune atip, esinizle cok mutlu oldugunuza inanmak istiyorsunuz ve kendinizi kandiriyorsunuz malesef.

Bikere hicbi kadin nolursa olsun dayak yemeyi haketmez.ama bi konuda haksizsin ortaya durduk yere annesini atman hos olmamis.kndi aranizda yasadigin sorunu ucuncu kisilerle kapatmaya calismayin

Size ne kadının yemeklerinden?? Ne alaka yani o konuşmada o kadının yemekleri? Kadın yemek yapmak zorunda, el lezzeti olmak zorunda falan mı sanıyorsunuz siz?

Kimse dayağı hak etmez orası ayrı.

Benim gözümde tacizci sapıklar dışında hiçbir yaratılmış dayağı hak etmiyor... Dayak atma olmasaydı siz haksizdiniz niye annesini katiyorsunuz araya onu anlamış değilim... Neticede eleştiriyi yapan annesi değil yemeği haşlamak dışında yapan da siz değilsiniz... Canım kokuyorsa bir daha almayiz diyebilirdiniz... Ha eşinizin en büyük hatası sizinle oturup yıllarca kendisini büyüten annesini eleştirmek olmuş... Zaten lafı elinize o vermiş şimdi de diyince mi zoruna gitmiş o da ayrı bi durum... Denge kurmayı bilmeyen öfke kontrolü olmayan mız miz bir erkek...

adam boşanmaya baştan razı peki sizin canınızı yakan ağlamanıza neden olan ne darp mı yoksa artık istenmediğiniz yerde durmakmı gücü yetiyor diye el kaldırıyor aslında kendisi ne kadar aciz insanlıktan uzak boşanın gitsin bu kadar acı niye kafanız rahat olur aşkınızdan ölmezsiniz korkmayın ama birgün bu aşk sandığınız şey sizi ölüme götürebilir kocamdır ne yapsa yeridir demeyin insan sevdiğine kıyamaz boşanın

Kocam takintiliysa hiic ses etmem ben. Ayric aldigim yaptigimi begenmezse baska yemek yok isine gelirse derim. Yok anan yok bilmem ne demem. Olabilir anasi guzel yapmasa da adamlar anasini atmaz satmaz bende istemem zaten
Benim anama laf soylese zoruma gider onunda zoruna gitmistir. Dovmesi hic dogru degil hicbir insan dayagi hak etmez. Lakin sende dilini tut kardesim. Kaynanayi anlatma kotuleme. Akilli ol esini seviyorsan 3. Kisiler icin yuva yikilmaz. Benim kocam da kadin gibi cok konusur. Kizarim of yeter yine cenen acildi diye. Ama yinede cok seviyorum niye? Bardagin dolu.kismini goruyorum bosu beni ilgilendirmiyor. Sende dolu kismina bak. Bardak baya doluysa bosanmaya hacet yok.

sadece başını okudum konunun. bi insan dayagı hakeder mi diye soru sorulur mu yaa?? ihanet bile olsa hadi arkadaşım çarşın pazar olsun der geçerim

Bu nasıl bir normalleştirme böyle
Resmen yemek yedik sonra dayağımı yedim
Yanıma gelmedi ben gittim falan
Her gün olan şeyler gibi yazmışsın
Allahım sen aklıma mukayyet ol

Bi tek siz anliyabilmişsiniz beni teşekkür ederim
6 senelik evliyiz çok severek evlendik biz
Kayinvaldem bi türlü sevmedi hiç beni kabul etmedi 6 senelik evliligimizde hep o kadın yüzünden kavga ettik sadece
Başka sorunumuz bikere bile olmadı
Eşime 1 lira destek çıkmadı biz borç odiyerek evlendik düğün yaptık kiraya ciktik evliligkmizin ikinci yılında benden gizli eşime kredi cektirmiş ev kredisi
biz kirada oturup hem kira ödeyip hem dugun taksitlrimizi oderken o kadın ağliyarak ikinci evini almak için kredi cektirmiş eşime ben çok sonra öğrendim
Kadın sürekli bizle uğraşıyor bıktım artık
Dayanamıyorum ona artik
Zaten tek derdimiz o kadın olduğu içinde yemek olayında anasını hakkında konuşu verdim işte
Gururum incilmez mi hiç çok zoruma gitti onu okadar seviyorum ki beklemezdim hiç şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum
Aslında ayrılmayı gerçekten düşünüyorum ama annesi yüzünden neden yuvami yikiyim bütün Kavgalarımız sadece okadin yüzünden 6 senedir beni kabullenemeyen bi kadına bu saatten sonra bende melek gibi davranamam artık
Tekrar afiyet olsun BACIM.
Dayak yemek öyle her kula nasip olmuyor.
Nasipsiz dayak bile yenmez zaten.
Bu anam için desin vursun.
Bu babam için desin vursun.
Bu sarı cizmeli Mehmet Ağa desin vursun.
Ha vurmusken bir de bizim için vursun be !

Anasına küfürde etseniz size vuramaz.
Boşansın,çeksin gitsin,tartışsın ama dayak asla kabul edilir birşey değil.
Bunu bir kabullenin önce.
Sizinde hatanız var,her ne konuda tartışırsanız tartışın,annesini/babasını/kardeşini karıştırmadan tartışın. Size yapılsa sizinde hoşunuza gitmez emin olun. Hoş hakaret etmemişsiniz,küfür etmemişsiniz ama hakaret algılamış üste çıkmış eşiniz.
Konunuzda da haklısınız ama eşimin huyudur dediğiniz mantı meselesini söylemeseydiniz açık mantı aldım diye,yiyormuş işte adam,ne gerek var huyunu bile bile söylemenize. Bırakın kapalı paket sanmış öyle düşünerek yesin yani.

hiç-bir kadın dayağı hak etmez!!!!! Yapmanız gereken tek iş o an polisi arayıp o adam kılıklıyı evden uzaklaştırıp darp raporu alıp ertesi gün boşanma davası açmak olmalıydı. Ama buraya bile tereddütle konu açıp acaba hak ettim mi diye soruyorsanız büyük ihtimal boşamayacaksınız. Yarın eş olacak kılıksız gelir yanınıza ağlar zırlar affe vs. Unutursunuz...

Back