Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Gerçekten bu mesajı bu kadar kişi beğendi mi?üzucü

Niye haketcekmişsin sanki aldattınmı ihanetmi ettin naptında hakettin bunda ne var ya sende hakettim diyosan artık dicek bişey bulamıyorum

hiçkimse dayağı hak etmez.
ama eğer edecek olsaydı emin olun o siz olurdunuz.

Dayak hak edilecek bir eylem değildir.Yani bakış açınız biraz tuhaf!
Dayak/zorbalık/şiddet malesef maruz kalınan eylemlerdir.
Öncelikle geçmiş olsun.
Boşanın derdim ama bu bakış açısına sahip kişi profilleri genelde boşanmaz bence.
Kayınvalideniz hakkında söyledikleriniz terbiyesizlik malesef.Size ne kadının yemek yapamamasından..sizde evde kendi mantınızı kendiniz yapamamışsınız işte.
Vallahi bazen hemcinslerimi anlayamıyorum.
Adamın takıntılı olduğunu bilip bu kadar kışkırtmakda ayrı bir tartışma konusu.
Kısaca dayak olayına kadar eşiniz haklı.Evlilikde saygı gerek.yemem diyorsa yemez.saygı duymalısın.Siz oturup afiyetle yiyin yemeğinizi anasını vs. Ne karıştırıyosun hakikaten..
Ben olsam sizi lafımla döverdim.

Edit: Dayak atan erkekler hepinizin olmayan sıfatınıza tüküreyim!

Arkadaşlar Merhaba

Oncelikle şunu belirtmek isterim tabiki kimse dayağı hak etmez bende haketmedim ama o anki pskolojimle öyle bi soruyla başlık atmış bulundum eşimden öyle bi hareket beklemiyordum hiç

Birinin şunu demesini bekledim galiba
Canım sende eşini fazla zorlamişsın öyle bişey dememen gerekiyordu bidaha annesi hakkında konuşma eşininde burnunu sürttur sana yaptıklarindan pişman olsun.

Malesef böyle olmadı herkez benim üstüme geldi gerçekten bazen acımasız olabiliyorsuNuz

Evet eşimle barıştım pismanligini yuzunde gördüm cok çok özürler diledi sürekli ağladı
Üzerinden 1 ay geçti halada hediyeler alıyor süprizler yapıyor şaşırtıyor beni aģladım diye gözlerimi öpüyor tekrar tekrar özürler diliyor

Biz 6 senelik evliyiz severek evlendik daha tanişmamizin 2.haftası ben seninle sevgili olmak istemiyorum senin benim karım olmanı istiyorum deyip evlenme teklifi etti ve 2.ayimizda nikah masasına oturduk biz

Bizim ilişkimizdeki tek sorun eşimin temizlik takıntısı olmasıydı ama bu olaydan sonra onuda bıraktı çok şükür artık hiç bir şekilde bana karışmicagina söz verdi ne yaptığım yemeğe ne temizliye

Onun beni sevdiği biliyorum gerçekten bende onu seviyorum tabiki...

Allah herkesi mutlu eder inşallah...

Mune eşimle barıştık biz gayet Mutluyuz çok şükür yorumlara ihtiyacim kalmadi konumu kapatır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…