• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Durduk yere anayi niye kattin benim annem için eşim öyle cümleler kullansa parcalardim beni doguran kadına söz söyletmem kimseye :KK12:
Bide yanına gidip konuşmaya calismissin ya pess!!!!

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi

Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel

sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği

Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar

Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani

Kimse dayak yemeyi haketmez bence.
Ayrıca alakasız konuşmussunuz herkes yemek yapmayı becerebilecek diye bir durum söz konusu değil ki. Ki kötülediğiniz kişi eşinizin annesi

dayağı kimse hak de sizin annesini ortaya atmaniz da pek saçma olmuş bende olsam sinirlenirdim ne alaka yanı??

Sizde bı konu acilsada anasını kotulesem diye beklemişsiniz resmen ,iyi yapmış kötü yapmış kadın büyütmüş bu yasa getirmiş evlendirmis . artık top sizde daha iyilerini yapımda yesin .dayağından haklı tarafı yok tabi ama nefsi müdafaa var :) resmen adam git yumurta yap demiş yapsaydın öz sonra gönül koysaydiniz nazlansaydiniz mantıyı niye yemedin falan diye daha iyi biterdi diye düşünüyorum.

Kadın evinde yemeğini yapmış sofrası kurulmuş. Yemek yerken adam açık mantı sözünu duyunca kalk bana yumurta yap diyor. Hangi kadın delirmez ki?? Tamam anasını karıştırma san iyiydi ama o an delirmis belli ki.. Bir söz uğruna boğazı sıkılan dayak yiyen bir kadin:KK43: Allah belalarini versin böyle adamların.
Ben delirmem mesela.Ama eşimde kalk yap değil,ya bunda bir koku var,pek hoşuma gitmedi der.Ben de,dünden şu yemek vardı,yermisin,yada yumurta pişirebilirim derim.Sorun üslupta bence.
Akşam yemeğimi yedim,kahve içiyorum der gibi,dayağımı yedim demek,normalleştirmektir benim gözümde.
Ayrıca genelde herkes,annesinin yemeğini sever,sevmese de kimseye laf ettirmez.
Öyle ya da böyle,pişirmiş taşırmış,ailesine bakmış kv,kavgaya onu karıştırmak nedir o_O

Bi tek siz anliyabilmişsiniz beni teşekkür ederim
6 senelik evliyiz çok severek evlendik biz
Kayinvaldem bi türlü sevmedi hiç beni kabul etmedi 6 senelik evliligimizde hep o kadın yüzünden kavga ettik sadece
Başka sorunumuz bikere bile olmadı
Eşime 1 lira destek çıkmadı biz borç odiyerek evlendik düğün yaptık kiraya ciktik evliligkmizin ikinci yılında benden gizli eşime kredi cektirmiş ev kredisi
biz kirada oturup hem kira ödeyip hem dugun taksitlrimizi oderken o kadın ağliyarak ikinci evini almak için kredi cektirmiş eşime ben çok sonra öğrendim
Kadın sürekli bizle uğraşıyor bıktım artık
Dayanamıyorum ona artik
Zaten tek derdimiz o kadın olduğu içinde yemek olayında anasını hakkında konuşu verdim işte
Gururum incilmez mi hiç çok zoruma gitti onu okadar seviyorum ki beklemezdim hiç şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum
Aslında ayrılmayı gerçekten düşünüyorum ama annesi yüzünden neden yuvami yikiyim bütün Kavgalarımız sadece okadin yüzünden 6 senedir beni kabullenemeyen bi kadına bu saatten sonra bende melek gibi davranamam artık
Senin derdin "o kadın" değil,senin derdin eşin.O sürüklenerek mi götürüldü kredi çekmeye,hesap kitap bilmiyor mu,çene kemikleri mi kırık?
Anne benim artık bir ailem var,hem dünya hali belli olmaz,ben bu işe giremem deseydi.

Yahu karşı taraf ne derse desin bir insanı yoruluncaya kadar dövmek nedir ??
Hadi o anki sinirle bi tokat patlatirsin sonra pişman olursun da baya dakikalarca dövmüş psikopat.
Içinde var demek ki manyagin.
Şu saatten sonra insan yerine koymam böylesini sen gidip konuşuyorsun birde.
Yahu git darp raporu filan al bari de nafaka tazminat talep et.
Ayrıca sen annesine öyle diyemezsin diyenler o kaynana o lafları dedirtmek için neler yaptı bakalım 6 senedir ??
Herkesi kendi ailenizle veya kvnizle kiyaslamayin.

Edepsizle edepsizmi olacağız yani, eşiyle sorunu orda kv desi ne alaka, ayrıca dünyanın en kötü insanı da olsa kv lerimiz kocalarımızı doğuran kadın.Kendi anneme söylense kırılacağım aşırı sinirleneceğim birşeyi,tutupta kocama söylemem bu düpedüz terbiyesizlik..

şaka mı? dayak yedim ama annesi de kotu yemek yapiyo diye sona da aciklama getirmis. vallahi billahi bu konunun saka olmasini diliyorum. yok eger dogruysa size mantik ve caninizin kiymetini bildiginiz gunler diliyorum.

Ya bide okudukca tuaf geliyo kavga eşle olmuş dayağı eşiniz atmış siz burda kv kotuluyerek neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz haa biz şeymiş düşüncez adam aslında çok iyi sizde iyisiniz ahhh ahhh su kv olmasaydı onun yaptıkları yüzünden böyle olmuş.kusura bakmayın kadın orda yok ikiniz baş basasiniz eşinizi affetmek için günah keçisi arıyorsunuz

herkes soylemis ama bende soyliyeyim dayak haketmez kimse ama hickimse anasina laf densin istemez nolursa olsun annesidir hele aranizda olan tartismaya durduk yere annesini katmaniz hic iyi olmamis bnim esimde durduk yere bazen tartismalarimizda ailemi katar deliye donuyorum gunlerce konusmuyorum erkekler daha agresif malesef siddet uygulamis yazik olmus...

Ya kardeşim sanane annesinin yemeginden ne diye katiyosun kadını iyi de olsa kötü de olsa kötü onun kötüsü sana ne diye laf soyletsin benden sana tavsiye kardeşim birdaha kavgaya aileleri karıştırma iyice kizistirir başka bişey olmaz hakkında da hayırlısı olsun inşallah ne diyeyim siddetin asla bi gerekçesi olmaz ama sende epey kiskirtmissin

Benim yazacağımı bir sürü kişi yazmış zaten. Tabi ki kimse haketmez dayağı ve dayağındm hiçbir haklı sebebi olamaz. Ama senin dediğin laf da denecek birşey değil. Kötüyse kötü niye dillendiriyorsun. Adamın madem garip garip huyları var neden açıktan aldığını söylüyorsun. O suçlu ama onun suçlu olması senin dayak yediğin fiziksel ve psikolojik olarak acı çektiğini gerçeğini değiştirmez. İstediğin kadar haklı ol ne farkeder bunları yaşadıktan sonra.

Birincisi eşinin huyunu bile bile neden dersin ki açık aldım .ikincisi maden dedin adam antika bir yumurta istemiş kıraydın kalk bana fırında kebap yap dememiş.üçüncüsü ve en fenası anasını neden katıyorsun ortaya sanki mantıyı sen kendi ellerinle mi açtın da adam yemedi!!!

Ve en kötüsü nasıl dersin ki ben bu dayagı hakketiim mi dayağı tabikide hakettmemişsiniz:((bu ilk mi şiddet uygulaması..genceciksiniz daha önünüzde bir ömür var ya bu dayağın sonu gelmezse :((

Paketsiz satiln seylersen ben de hic hoslanmam ozellikle guvendigim biri yapmiyorsa eger. Oyle yerken annem bunu acik aldim dese cok bozulurdum hatta midem agzima gelirdi ustune yumurta falan da yiyemem. Ama asla bu birine saldirma hakki vermez. Bana kalirsa siz de esiniz de arrik birbirinizden yorulmusunuz pes etsin de kurtulayim diyerek bir irinizin ustune gidiyorsunuz. Yarin ilk is darp raporu alin, simdi gerek gormeseniz bile esiniz sonradan anlasmali bosanmaya yanasmazsa kullanirsiniz.

Ya millet siz kendinizde misiniz?
Günlük hayatta sivri dilli olmakla övünenler
Senin kocana dediğin laf mı diye eleştirmiş.

Kocanız size durduk yere surat asıp, başka yemek yap komutu verse
“Derhal” diyip selamlaşarak ocağın başına, elinizde tavayla koşacak mısınız?
Hiç mi aksi söz çıkmayacak ağzınızdan?

Yemeği değil çamaşırı
Osu değil, busu

Kıyaslamış işte, evlenene kadar adam her akşam lokantada mı yiyordu sanki?

Son düzenleme:
Ne yaparsan haketmiş olacaksın?
Kimse dayağı haketmez.
Annesinin yaptığı yemekle neden ilgileniyorsun? Ne pisirmisse pisirmis bu yaşa getirmiş onu. Bir çocuğun olsun bakalım, gör o zaman çocuk kolay büyüyor mu ? Kendine bak sen arkadaşım, önce bir kendine saygı duy. Dayak hakedilen birşey de değildir. Hak, çalışmakla çabayla olur, insanı birşeydir. Dayak ise barbar içgüdüsü

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edilsin, şiddet şiddettir haklı bir yanı yoktur.

Sen daha çok dayak yersin cunku adam alismis nasilsa ayagina giden sensin normal biseymis gibi geliyor hangi insan dayaga hak eder adamin huyunu biliyorsan niye aciktan manti aldim diyrsun birak yesin esim bi kere kolumdan tuttup hirpalamisti çantami alip hemen ciktim simdi gozu korktu cunku biliyor birakirim sessiz kalsaydim devami gelirdi dayakta yerdim

Back