Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Bu kacga kv yüzünden değil. Hatta kadının alakası yok. Kavgalar genellikle eşinin basiretsizliği ve senin hoşgörmen yüzünden. Birikmiş o da böyle rezil bi halde çıkmış. Kocan 5 para etmez, sen de hâlâ onu çok seviyorum dediğin için enteresansın.

şiddetin hak tarafı yoktur.ama övgüyü hak etmemişsiniz
tabirinizle bulaşık suyu yemeklerle büyüten anneyi getirip masanın ortasına meze yaptınız. kendi magrifetlerinizi artırmaya çalışın

Bir evlilikte dayak varsa o evlilik bitmistir.
Kimsenin boyle birseye hakki yoktur...tartismaniza annesini kattiginiz icinde cok buyuk hata yapmissiniz Rabbim hakkinizda hayirli olani versin

Şiddet olayına hiç girmeyeceğim bi çok kişiye katılıyorum

Yanlış yapmışsınız biraz. annesine o an gönderme yaparak. Siz olsanız eşiniz annenize kötü bi laf söylese eminim hoş karşılamazsınız tabiki bunun karşılığı şiddet olmamalı

Annesinin yemeklerine laf etmeniz çok alakasız ve gereksiz olmuş, tahrik etmişsiniz evet.

Ama asla dayak yemeyi hakkettiğiniz anlamına gelmez bu.

Hiçbir canlı dayak yemeyi hak etmez.

En yakın zamanda boşanın, yoksa TEKRAR DAYAK YERSİNİZ.

eşin hatte etmiş...
ama kusura bakma sende pek akıllı sayılmazsın... annesi ne alaka sacmalamışsın

Pislik ittt yorulmusta ondan bırakmış karisini dövmeyi @@ o cümleyi okudumm ya bitti suan sinirden cildiriyorum.

Kendinden güçsüz bir canlıya vurmak gibi aciz bir davranışı sergilemiş eşiniz , adınıza çok üzüldüm

Fakat sizin de , eşlerin birbirlerinin ailelerini ağızına alarak hakaretvari sözler söylememesi gerektiğini öğrenmeniz gerekli ,
kayınvalidenizle bir problem varsa onunla görüşün , asla eşinize yansıtmayın bu tip olayları.. neticede onun duracağı taraf belli ve
hiç bir insan kendi ana babasına , kardeşine kötü ithamlarda bulunulsun istemez .
Çok geçmiş olsun , barışırsanız umarım bir daha böyle bir hareketle karşılaşmazsınız .

Bence siz bugün biraz gerginmişsiniz.özenle hazırladığınız sofrayıda eşinizin reddetmesi sinirlerinizi iyice boZmuş ve laf etmişsiniz insanız sinirliyken bazen dilin kemiği olmuyor eşiniz sizdeki gerginliği hissetmiş olsaydı laflarına dikkat et deyip bi kaç saatliğine evden ayrılsaydı ben eminim siz özür dilerdiniz sinir anıyla kullanılmış pişmanlık içeren sözden dolayı.burada eşinizin olgunluk içerisinde krizi yönetmesi gerekirdi.iki tarafta ani patlamalar yaşadığı için böyle olmuş.sizin cümlenizi sinir anıyla söylenmiş kalpten değil ağızdan çıkan bir cümle olarak görüyor ve hata bulmuyorum

Yahu karşı taraf ne derse desin bir insanı yoruluncaya kadar dövmek nedir ??
Hadi o anki sinirle bi tokat patlatirsin sonra pişman olursun da baya dakikalarca dövmüş psikopat.
Içinde var demek ki manyagin.
Şu saatten sonra insan yerine koymam böylesini sen gidip konuşuyorsun birde.
Yahu git darp raporu filan al bari de nafaka tazminat talep et.
Ayrıca sen annesine öyle diyemezsin diyenler o kaynana o lafları dedirtmek için neler yaptı bakalım 6 senedir ??
Herkesi kendi ailenizle veya kvnizle kiyaslamayin.

Dayak yemeyi kimse hak etmez burasi kesin ikincisi herkesin annesinin yemegi kendine ozeldir gzeldir sizin orda annesini katarak yaptiginiz soylem cok cirkin yemezse yemesin kirsaydiniz yumurtasini onune biri sizin anneniz icin bunu dese nekadar hosunuza giderdi

Konu sahibi kendiniz erkek doğsaydınız siz de karınızı döverdiniz çünkü şiddetin olabilirliğini düşünen bir zihniyetiniz var bence.
Eşinizin haklı olduğunu düşünmüşsünüz ki sonra yanına gitmişsiniz. Boşanalım lafların da palavra biz yemedik eşin mi yiyecek.
Tv programlarında diyorlar ya 70 milyon ibret alsın diye. Ben de diyorum ki şu yazıdan okuyanlar ibret alsın. Lütfen belli bir yaşa, olgunluğa gelmeden evlenmeyin.

Dayağı hak etmek diye bir şey yok. Ama biz bayanlar biraz konuşmayı seviyoruz galiba mantıyla ilgili açıklama yapmana bence gerek yoktu. Ve adamın annesi güzel yemek yapamıyor olsa bile sürekli sürekli söylememelisin. Ve böyle bir konu yüzünden boşanma konusunu dile getirmeni yanlış buldum. Bu kadar kolay olmamalı boşanmak.

Elbette ki senin soyledigin cok cirkin
Tepkisini koyar ayip ettin demeliydi
Tartismak uslubu ile yapilmalidir ki tartismayan cift yoktur
Sen niye annesini karıştırdın bilemedim.
Amaa birak sana vurmayi elini kaldırdıgi an sonra soylediklerini söylemeli hayattam ve kendisinden sogudugun kismini cekip gitmeliydin.
Asla ama asla bir insana el kaldirabilen bir adamin yaninda durma

B
Bu cevabini simdi gordum konu aslinda yemek deil sen dolmussun ben halen anlamiyorum bu kaynanalarin ev tutkusnu.Allah gozlerini doyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…