- Konu Sahibi Bal10cukkk
Bu kacga kv yüzünden değil. Hatta kadının alakası yok. Kavgalar genellikle eşinin basiretsizliği ve senin hoşgörmen yüzünden. Birikmiş o da böyle rezil bi halde çıkmış. Kocan 5 para etmez, sen de hâlâ onu çok seviyorum dediğin için enteresansın.Bi tek siz anliyabilmişsiniz beni teşekkür ederim
6 senelik evliyiz çok severek evlendik biz
Kayinvaldem bi türlü sevmedi hiç beni kabul etmedi 6 senelik evliligimizde hep o kadın yüzünden kavga ettik sadece
Başka sorunumuz bikere bile olmadı
Eşime 1 lira destek çıkmadı biz borç odiyerek evlendik düğün yaptık kiraya ciktik evliligkmizin ikinci yılında benden gizli eşime kredi cektirmiş ev kredisi
biz kirada oturup hem kira ödeyip hem dugun taksitlrimizi oderken o kadın ağliyarak ikinci evini almak için kredi cektirmiş eşime ben çok sonra öğrendim
Kadın sürekli bizle uğraşıyor bıktım artık
Dayanamıyorum ona artik
Zaten tek derdimiz o kadın olduğu içinde yemek olayında anasını hakkında konuşu verdim işte
Gururum incilmez mi hiç çok zoruma gitti onu okadar seviyorum ki beklemezdim hiç şuan nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum
Aslında ayrılmayı gerçekten düşünüyorum ama annesi yüzünden neden yuvami yikiyim bütün Kavgalarımız sadece okadin yüzünden 6 senedir beni kabullenemeyen bi kadına bu saatten sonra bende melek gibi davranamam artık