Dayak yemeği hakettim mi siz karar verin

Zaten sikinti dayak yemis olmasi degil bak dikkat edersen kaynanasinin onu sevmemesi.. kaynanasi onu sevse dayak yemis-yememis cok da tirt degil yani.. bir afiyet olsun da benden gelsin..

Bir ablam mutlu olmak için erkeklere annesi nasıl davranıyorsa o şekilde davranmak gerekir demişti. SANIRIM çok hakli

2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma

Ne olursa olsun, hiçkimse dayağı haketmez.
Bir canlıya şiddet uygulamak acizliktir.
Allah akıl fikir versin..

dayak insana yakisir birdey degil.ama suc sizde buldum.gereksiz yere bosbogazlik yapmissiniz.yememissse yememis size ne.cani.cekmemis mesela bende sevmem oyle seyleri.paketlerde olanlar daha temiz oluyor.tiksindirmissiniz adami ve o sozlerden sonra o sinirle yapmis yapacagini.ama sorun sizde gercekden.size ne yahuu koca adam zorlami tikayacaksiniz agzina

Kimse dayağı haketmez. Mantiyi begenmediyse 2 yumurta kirabirdin eline yapismazdi. Manti normal geldi bana koku almadim fln diye yorum yapabilirdin. Direk ananin bulasik suyu yemeği demek hos değil kiskirtmissin adami. Bence daha önce yasanmisliklarda var gibime geldi o yüzden olay bu noktaya gelmis.

Zaten sikinti dayak yemis olmasi degil bak dikkat edersen kaynanasinin onu sevmemesi.. kaynanasi onu sevse dayak yemis-yememis cok da tirt degil yani.. bir afiyet olsun da benden gelsin..
Ah işte o yüzden tekrar afiyet diledim kendisine ofisim.
Sıkıntı sadece kaynana.
Gözü çıkasıcalar.

Ooooyhşşşş beddua safhasına da geçilmiş tam olmuş.
E sormazlar mı adama sen kimin ahını aldın da birilerinin yaşadıklarının 3/1 'ini yaşıyorsun diye ?
ALLAH'dan tek diledigin o bayanın da dayak yemesi mi ?

Hicbir sekilde dayak hak edilmez.

Annesinin yemekleri kotude olsa yemek yapmayi bilmesede konuyu anneye baglamaniz gereksiz olmus.

Dayağı hickimse hak etmez. Ama senin yaptığında pek kabul edilir degil. Ne olursa olsun o onun annesi, kutsalı. Laf etmen hoş değil. Ben mesela anneme laf edilirse kafayı yiyorum. Empati yapın. Benim kv bildigin canavar ama eşime gidip senin annenannen canavar demem çünki 'annesi'. Benim kv çok fena dir. Evleneli iki ay olmuştu tartismistik anneme laf etti. annesi gibi bu gelin çok fena dedi. Ben direk karşısında durdum esimde oradaydı. Beni bu yasa annem getirdi siz kim oluyorsunuz benim üzerimde ne hakkınız varda konusuyorsunuz! Kimse benim ailemle ilgili ileri geri konuşamaz. Konuşturmam dedim. Afalladi kaldı. Diğer gelinlerine alışmış haspam. Zannetti bende suscam ama susmam. Esinde sana kırılmış insan anneye laf etmemeli. Anne baba kutsaldır. Bir kadına da hiç yakışmaz. Bende kv sevmem ama kotulemem o onun annesi.

Mune konumun yorum lara kapanmasını istiyorum kimse yardımcı olamadı bana malesef Mune
Hanımefendi, nerdeyse 20 sayfa olmuş konu. Bunca kadın yazıyorsa bir bildikleri var. Gözünüzü açında okuyun. Siz kv ye takmışsınız. Ama problem eşinizde. Eşiniz dövüyor, nasıl bana vurur diyeceğinize ama annesinin yemekleri kötü vs diyorsunuz. Eşiniz size destek değil. Sizi tutmuyor.

Ve bunları yazanlara bir de beddua edip sizde 1/3 ünü yaşayın görün diyorsunuz. Pes. Herkes sizin gibi saplantılı değil. Bırak dayağı bir tokata bir hakarete boşanan var.

Tavır alacağınıza burda yazılanları okuyun. Gerçek hayatta kimse size bunları demez. Aman kızım kocanı kaybetme yuvana sahip çık bık bık bık.... Ne yuva var ne seven bir koca. Gözünüzü açın.

Belli ki bu ilk şiddet değil. Şiddeti kabul edip boşanmıyorsanız, adamın takıntılarkna dikkat edip saçma sapan laflar sokmayın.

İkinci ve daha güzel bir seçenekse; boşanma kararından vazgeçmeyin.

Bu mesajda alıntıladığınız bayanın yazdıkları son derece doğru. Ama işinize gelmemiş. Kv ile başka sorunlar olabilir ama problem eşinizde. Kadına beddua edeceğimize teşekkür edin. Kocanıza da böyle davranıyorsanız daha çok dayak yersiniz.

Hiç bir şey dayağı haklı ve sebepli gösteremez.
Öncelikle kocanızın elleri kırılsın inşallah. Sonrasında lütfen ama lütfen boşanın. Kendinize SAYGInız varsa lütfen boşanın.
En son olarak da, tartışmada kayınvalidenize ithafen söylediğiniz laf çok ama çok çirkin. Bu konuda yerden göğe kadar haksızsınız. Ciddi anlamda kavga nedenidir ama ASLAAAAAAAAAAAAAA dayak nedeni değildir ve dayağın nedeni de olmaz.

Çok ayıp bu yorumunuz üstelik bayan gayet mantıklı güzel şeyler yazmış neden bukadar zorunuza gitti.haklı sizden sorumlu olan sadece eşiniz.eşiniz izin vermediği sürece anası danası kimse sizi üzemezki iş erkekte biter.sizde hatalısınız içinizde nasıl öfke olursa olsun durduk yere annesini katmamalıydınız.adam sinirle bi tokat atmamış size yorulana kadar baya evire çevire dövmüş! Hala niye yuvamı yıkayım diyorsanız bu konuyu niye açtınız.siz haksızsınız hadi eşinizi öpün Barışın diye sizi yüreklendirelim diye beklemişsiniz belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…