- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Tekrar afiyet olsun BACIM.
Dayak yemek öyle her kula nasip olmuyor.
Nasipsiz dayak bile yenmez zaten.
Bu anam için desin vursun.
Bu babam için desin vursun.
Bu sarı cizmeli Mehmet Ağa desin vursun.
Ha vurmusken bir de bizim için vursun be !
2 kişi hariç kimseye cevap vermedim benAnnesi filan degil sorun. Siz bu dayakla veya sonraki dayaklarla boşanmazsiniz. Kendinize bir bahane tutturmuşsunuz annesi, annesi diye. Kendinizi avutuyorsunuz anca "tek sorunumuz" bu diyerek. Kadin size para vermek zorunda degil. Para vermedi diye esinle tartisiyorsan bu senin sorunun.
Esin seni adam yerine koymayip sormadan etmeden gidip kredi cekiyorsa ve bundaaan cok sonra haberin oluyorsa bu annesinin degil eşinin seni sallamamasiyla alakali. Benim esimin anasida cok ayilip bayiliyor, agliyordu istekleride bitmiyordu. Esim bana sormadan ozellikle maddi olarak asla kafasina gore hareket etmedi, etmez. Ilk yil bende cok kizdim ama mesafe koyduk, esim hep yanimdaydi. Sizin artik 6 sene olmus evliligin ilk yillari dengeler oturacak filan desek o da degil. Eşin yapmak istemeseydi yapmazdi, herseyi esinde isteyerek yapiyor bunu kafana sok önce.
Dayak yiyorsunuz kalkmis hala annesi yuzunden niye yuvami yikayim diyorsunuz, annesine bu sekilde konusmanizda mi annesinin sucu kadinin bu olaydan haberi bile yoktur.
Çaresizlikten herseyi kadinin ustune atip, esinizle cok mutlu oldugunuza inanmak istiyorsunuz ve kendinizi kandiriyorsunuz malesef.
Ah işte o yüzden tekrar afiyet diledim kendisine ofisim.Zaten sikinti dayak yemis olmasi degil bak dikkat edersen kaynanasinin onu sevmemesi.. kaynanasi onu sevse dayak yemis-yememis cok da tirt degil yani.. bir afiyet olsun da benden gelsin..
Ooooyhşşşş beddua safhasına da geçilmiş tam olmuş.2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Son kezde size cevap vericem
Ne kadar güzel yazmışsın etmişsin herşeyi biliyormuş gibi Tebrikler
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Gün geldiğinde ben nerde hata yaptım dersin
Kimse kınadigini yaşamadan ölmez unutma
Hicbir sekilde dayak hak edilmez.İyi geceler kızlar dayagimi yedim şuan agliyarak yazıyorum size
Siz karar verin hakettim mi
Eşim akşam işten geldi hiç bir sorun yoktu gayet güzel karşıladm
Üstünü değiştirdi yemek yemek için masaya oturduk yemekte mantı var di
3.4 kaşık yedi gayet güzel
sonra ben mantiyi kapalı paket değilde
Açık olarak ev mantısı aldığımı söyledim
Onu duyar duymaz bu mantı kokuyor ben bunu yemem dedi
Bende dedimki canım saçmalama bak şimdi yiyordun ben degince ne deyişti dedim
Benim eşimin böyle salak takintilari vardır işte
Sonra yok yemicem bana yumurta yap deyip sofradan kalkti bıraktı yemeği
Bende sinirlendim dedimki sen ananin kokmus bulasik suyu yemeklerine alişmişsin bunu mu begenemedin şimdi dedim
Böyle demeye kalmadan benim annem şimdi ne yaptida ağzina aliyosun deyip bogazimi sıkıp bana vurmaya başladı kendi yorulunca bıraktı
sonra arka odaya gittim ben hiç yanıma gelmedi
2 saat felan ayrı kaldık sonra ben yanına gittim geçtim karşı koltuğa
Sen beni haketmiyorsun sen benim yaşama sevincimi aldın ben 23 yasimdayim ama 50 yaşında bi kadın gibi oldum ben eski mutlu gunlerimi istiyorum dedim
Sende fark etmişsindir zaten sogudum senden artık seni istemiyorum dedim sabah izin al erkenden gidelim nereye gidilcekse boşanma davasını açalım ben mutlu oluyum eskisi gibi dedim
Oda tamam dedi
şimdi ise geçtim yatak odama salak gibi Ağlıyorum böyle işte kızlar
Bu arada
kızlar gerçekten kayinvaldemin hiç el lezzeti yok hiç güzel yemek yapamaz tarhana corbasindan başka bişi bilmez zaten
10 dkde yalap şap yemek yapar eşimde bunu biliyor hep der şimdiye kadar ben yemek yemegi bilmiyormusum cok guzel yapiyorsun herseyi der
önceden hep konusu geçti bu muhabbetin kendi de kabul ediyodu anasinin yemek yapamadığını yani
Kocan dışında hiç birimiz sana yardım edemeyiz.
Hanımefendi, nerdeyse 20 sayfa olmuş konu. Bunca kadın yazıyorsa bir bildikleri var. Gözünüzü açında okuyun. Siz kv ye takmışsınız. Ama problem eşinizde. Eşiniz dövüyor, nasıl bana vurur diyeceğinize ama annesinin yemekleri kötü vs diyorsunuz. Eşiniz size destek değil. Sizi tutmuyor.
Bu mesajda alıntıladığınız bayanın yazdıkları son derece doğru. Ama işinize gelmemiş. Kv ile başka sorunlar olabilir ama problem eşinizde. Kadına beddua edeceğimize teşekkür edin. Kocanıza da böyle davranıyorsanız daha çok dayak yersiniz.2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Ama allahman tek dileğim yasadiklarimin 3/1ini seninde tatman ozaman bu yazdıklarını okursun bi
Çok ayıp bu yorumunuz üstelik bayan gayet mantıklı güzel şeyler yazmış neden bukadar zorunuza gitti.haklı sizden sorumlu olan sadece eşiniz.eşiniz izin vermediği sürece anası danası kimse sizi üzemezki iş erkekte biter.sizde hatalısınız içinizde nasıl öfke olursa olsun durduk yere annesini katmamalıydınız.adam sinirle bi tokat atmamış size yorulana kadar baya evire çevire dövmüş! Hala niye yuvamı yıkayım diyorsanız bu konuyu niye açtınız.siz haksızsınız hadi eşinizi öpün Barışın diye sizi yüreklendirelim diye beklemişsiniz belliki2 kişi hariç kimseye cevap vermedim ben
Eleştiri kabul etmeyecsen konu açma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?