• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

O kadar korktum ki konuyu okurken. Uzak akrabamin bebeği darbe almıştı bir yaşındayken kucakta. Babası annesini dövuyormus arada. Çocuk o kadar tatlı zekiydi 1 yaşına gelmişti konuşuyordu renkleri söylüyordu 5 e kadar sayiyordu. Şu an maalesef liseyi zor bitiriyor hastanede kaldı vs bisey oldu diye korktum. Zeka geriliği mevcut cocukta
Konu sahibine ayrı bu konuya ayrı üzüldüm. Elleri kırılsın inşallah nasıl vicdansızlıktır insan anlayamıyor.
Yani 1 insan, kaç kişinin hayatını mahvedebiliyor. Eşinin çocuğunun dolaylı yoldan eşinin ailesinin bile. Allah bin belalarını versin inşallah Böylelerinin. Bahsettiğiniz çocuğun da şansı hayatı inşallah hep güzelliklerle geçer. Yavrum benim ya hiç hak etmemiş böyle bir hayatı... Hoş kimse etmez ama yürek dayanmaz ne acı

Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycam

bu size hiç bir şey anlatmadı mı
Şu zihniyette bir adamdan çocuk yapmak bile doğru değilmiş aslında.
Çok geçmiş olsun.

bayılmıştır bile oh sefam olsun diye,ama kazın ayağı öyle değil
Asiri derecede yalanci bir aile benim bu konudan evlendikden sonra haberim oldu tabikide avukatimla gorustum zaten elimden gelen herseyi yapicam bana yaptiklari yanina kalmasin

ee öğrendikten sonra aksiyon aldınız mı mesela
eski eşe mahkemeye vs söylediniz mi sahtekar olduğunu

O kadar korktum ki konuyu okurken. Uzak akrabamin bebeği darbe almıştı bir yaşındayken kucakta. Babası annesini dövuyormus arada. Çocuk o kadar tatlı zekiydi 1 yaşına gelmişti konuşuyordu renkleri söylüyordu 5 e kadar sayiyordu. Şu an maalesef liseyi zor bitiriyor hastanede kaldı vs bisey oldu diye korktum. Zeka geriliği mevcut cocukta
Olan hep cocuklara oluyor zaten malesef allah yardimcisi olsun onlarinda

bu size hiç bir şey anlatmadı mı

bayılmıştır bile oh sefam olsun diye,ama kazın ayağı öyle değil

ee öğrendikten sonra aksiyon aldınız mı mesela
eski eşe mahkemeye vs söylediniz mi sahtekar olduğunu
Mahkememiz falan olmadi henuz bizim

Bu yorumunuz pek olmamis sanki bi yargilama sezdim ben kolay olani yapmissiniz yargilayarak her insan hata yapabilir.hata oldugunu bilse zaten yapmaz ve ayrica hic bir insanin bir gün siddet görmeyeceginin garantisi yoktur kimse benim basima gelmez demesin.Ben gercek yuzunu gormeden anlayamadim ne mal oldugunu siz insanlari ilk goruste yada kendini farkli tanitirken anlayabiliyo musunuz ne mal oldugunu
Çok haklısınız bu tip insanlar dışarıdan bakıldığında çok iyi duyarlı efendi karakterli gibi görünürler. aile de aynı izlenimi verir. Disaridan kendilerini cok iyi pazarlayan tipler olurlar. O kadar iyi oynarlar ki kimse onların kötü olduğuna inanmaz aralarına girip neyin ne olduğunu oyle anlarsınız. bakın bende boşanma aşamasındayım geçen aysonu şiddete ugradim hatta esim tutuklu bu yuzden. Ustelik eşim denen adam p. Mesleği var düşünün artık durumun ciddiyetini. Bende çok affettim şiddetin dozu arttı ve en son olayda gözünden sakındığı kızım vardı kucağımda sizde olduğu gibi her seferinde affetmenin aman mesleği gitmesin diye sabırlı olmamın karşılığında fiziki ve psikolojik şiddetin dozu arttı şimdi benden boşandiktan sonra aile ve kendisi beni kötüleyip bir başka bayani evlenmeye ikna edecektir sizde oldugu gibi sonra o kadının sonu aynı olacaktır emin olun boşanmış erkeklerin geneli hatalı taraflardir.

Çok haklısınız bu tip insanlar dışarıdan bakıldığında çok iyi duyarlı efendi karakterli gibi görünürler. aile de aynı izlenimi verir. Disaridan kendilerini cok iyi pazarlayan tipler olurlar. O kadar iyi oynarlar ki kimse onların kötü olduğuna inanmaz aralarına girip neyin ne olduğunu oyle anlarsınız. bakın bende boşanma aşamasındayım geçen aysonu şiddete ugradim hatta esim tutuklu bu yuzden. Ustelik eşim denen adam p. Mesleği var düşünün artık durumun ciddiyetini. Bende çok affettim şiddetin dozu arttı ve en son olayda gözünden sakındığı kızım vardı kucağımda sizde olduğu gibi her seferinde affetmenin aman mesleği gitmesin diye sabırlı olmamın karşılığında fiziki ve psikolojik şiddetin dozu arttı şimdi benden boşandiktan sonra aile ve kendisi beni kötüleyip bir başka bayani evlenmeye ikna edecektir sizde oldugu gibi sonra o kadının sonu aynı olacaktır emin olun boşanmış erkeklerin geneli hatalı taraflardir.
Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz keske benim esimde tutuklansaydi belki biraz icim rahatlardi ama elini kolunu sallayarak geziyor malesef.Ailesi ve kendisi simdiden beni kötülemeye baslamislardir buna eminim hersey karsilikli olur tek tarafli olmaz gibi laflar ediyolarmis hatta benim kendi kendime zarar verdigimi bile söylüyolarmis.Tam sizin dediginiz gibi cok iyi oynuyolar.Cok üzülüyorum bunlarin hic birini haketmedim ben ama hayatim altüst oldu.Allah sizinde yardimciniz olsun insallah

Çok geçmiş olsun. Sizin için ve en önemlisi minicik bebeğiniz için çok üzüldüm. Siz yapmanız gerekenleri yapmışsıniz bir yalanini yakalandınız diye canımı zor kurkartim diyorsunuz nasıl bir canavar bu adam korkunç.

İyiki bilinçli birisiniz ki geri dönmeye niyetiniz yok.. Hemen davayı uzatmadan açın dava süreçlerinde ve sonrasinda da uzun bir süre uzaklaştırma alın. Kinci biriyse peşinizi bırakması zor olur

Hemen hemen ayni seyleri yasamisiz keske benim esimde tutuklansaydi belki biraz icim rahatlardi ama elini kolunu sallayarak geziyor malesef.Ailesi ve kendisi simdiden beni kötülemeye baslamislardir buna eminim hersey karsilikli olur tek tarafli olmaz gibi laflar ediyolarmis hatta benim kendi kendime zarar verdigimi bile söylüyolarmis.Tam sizin dediginiz gibi cok iyi oynuyolar.Cok üzülüyorum bunlarin hic birini haketmedim ben ama hayatim altüst oldu.Allah sizinde yardimciniz olsun insallah
Benim es de kapıya gelen polislere bile gösteri yaptı dövdüm diye. Karakolda da eşim kendi kendini dövdü demiş aynı şekilde ama darp raporu yalanını curutuyor attılar içeri dava açıldı hakkında hemde 3 dava hakaret silahla tehdit ve darp umarım güzel bir ceza alır sonrasında. Sizin içinde dua edeceğim hakkettiği cezayı çeksin

Benim es de kapıya gelen polislere bile gösteri yaptı dövdüm diye. Karakolda da eşim kendi kendini dövdü demiş aynı şekilde ama darp raporu yalanını curutuyor attılar içeri dava açıldı hakkında hemde 3 dava hakaret silahla tehdit ve darp umarım güzel bir ceza alır sonrasında. Sizin içinde dua edeceğim hakkettiği cezayı
Insallah hepimiz icin hayirli olan neyse onu nasip etsin tabbim cok tesekkür ederim.Umarim hakettigimiz hayatlari yasariz bundan sonra

Konu sahibi uzaklaştırma hala devam ediyor mu? Boşanma davası açtınız mı?

Back