• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Bunu yapan biriyle neden evlendinki.🤦🏻‍♀️
Ayrıca üstüne birşey olmaması fark etmiyor tazminat veya nafaka almak için. Ben olan malını paylaşmaktan bahsetmiyorum ayrı tazminat davasından bahsediyorum.
Asiri derecede yalanci bir aile benim bu konudan evlendikden sonra haberim oldu tabikide avukatimla gorustum zaten elimden gelen herseyi yapicam bana yaptiklari yanina kalmasin

Şu zihniyette bir adamdan çocuk yapmak bile doğru değilmiş aslında.
Çok geçmiş olsun.
Evet haklisiniz ama ilk karisiyla olan olaylarda cok farkli sekilde anlatilmisti bana yalan soylenmis yani yeni anliyorum bunuda bende saf gibi inanmisim

Evet haklisiniz ama ilk karisiyla olan olaylarda cok farkli sekilde anlatilmisti bana yalan soylenmis yani yeni anliyorum bunuda bende saf gibi inanmisim
Biz burada hep yazıyoruz. Bu ülkede bıçak kemiğe dayanmadıkça kadınlar boşanmaz. Boşanan erkeğin sorunlu olma ihtimali her daim daha yüksektir. Allah yardımcınız olsun. Bu heriften bütün haklarınızı alarak kurtulun. Bu ülke babayı kocayı geçtim insan olmayı bile beceremeyen heriflerle dolu. :( Ne acı.

Diğer kadına da kim bilir neler yaptı adi herif.
Bu tarz söylenenlere inanmamak gerekiyor, işin aslını iyice araştırıp öğrenene kadar.
Mal kaçırmak aklı selim, dürüst insanların yapacağı iş değil. Söz konusu kendi evladı üstelik.
Sizin için acı bir tecrübe olmuş.

Bak ilkti bidaha olmaz deme inan ki olur son olmaz bu elleri kırılasica gücü bir kadına yetiyor demekki ya ben bir yabancıya dahi vuramam içim acır kaldı ki hayat arkadaşım.. yaziklar olsun affedersennyenisinu yapacaktır 😟

Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var
Darp raporu alıp uzaklaştırma kararı aldınız mı? Almadıysanız direk bunu yapın ve o dağ ayısından ayrılın

Öyle bir yalanci iftiraciki benim kendi kendimi darp ettigimi söylüyomus herkese polislere bile bi insan kendi kendini nasil bu sekilde döver acaba

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik

Affetmek gibi bi durumum söz konusu olamaz canimi zor kurtardim elinden komsum kapiyi acmasaydi beni belkide öldürücekti
Adi herif

Boşanmayacaklar gelip konu açıp bizi strese sokmasın lütfen..

Bosanacaksanız her zaman yanınızdayız. Evladınız için ayrılın bugün size yarın ona
Bi genelleme yaptiginizi düsünmek istiyorum yorumunuzda benim icin söylememissinizdir diye umuyorum.Yoksa ben bu haldeyken kendi stresinizi dert edinmezsiniz galiba.Cünkü burda darp edilmis bir hemcinsiniz var onun derdi sizin stresinizden daha önemlidir diye düsündügünüzü umuyorum

Bi genelleme yaptiginizi düsünmek istiyorum yorumunuzda benim icin söylememissinizdir diye umuyorum.Yoksa ben bu haldeyken kendi stresinizi dert edinmezsiniz galiba.Cünkü burda darp edilmis bir hemcinsiniz var onun derdi sizin stresinizden daha önemlidir diye düsündügünüzü umuyorum
Tam anlamamışsınız sanırım benim yazdığımı. Evet sürekli darptan konu açıp ama sonucunda boşanmayan çok kişi var. Dayak yiyen hemcinsimiz olunca stres olmamız çok normal değil mi? Siz bosanacaksanız zaten her türlü desteğiz dedim ki asla barışmamalısınız.
Kucakta bebekle dayak yiyen bir kadına stres yapmayan insan değildir bu arada.

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik

Onun artik benim hayatimda yeri yok bir daha asla güvenip yaninda olmam keske elimde bi imkanim olsa cocugumuda görmese siddete meyilli biri belki cocugumada zarar vericek güvenememki ona
Böyle bir adama o yaştaki çocuğu yatılı vermezler heralde saatlik refekatci eşliğinde olur diye düşünüyorum yani inşallah öyledir.

Tam anlamamışsınız sanırım benim yazdığımı. Evet sürekli darptan konu açıp ama sonucunda boşanmayan çok kişi var. Dayak yiyen hemcinsimiz olunca stres olmamız çok normal değil mi? Siz bosanacaksanız zaten her türlü desteğiz dedim ki asla barışmamalısınız.
Kucakta bebekle dayak yiyen bir kadına stres yapmayan insan değildir bu arada.
Tabikide bosanicam böyle bir insanla evlendigime pismanim keske bazi seyleri daha önce görebilseydim ve asla evlenmeseydim

Böyle bir adama o yaştaki çocuğu yatılı vermezler heralde saatlik refekatci eşliğinde olur diye düşünüyorum yani inşallah öyledir.
Insallah ya polis baslarinda durur falan öyle olur bende bilmiyorumki ilk defa bu sekilde bi olayla karsi karsiyayim

Back