• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var
Böyle durumlarda duygular ağır basıyor ama birazda mantığını kullanman gerekiyor.
Direk darp raporu al, şikayet et. Boşanma davasına kullanabileceğin deliller biriktir tazminat için.
Git davanı aç boşan.
Boşanma avukatı olarak söylüyorum birkere yapan şiddetini artırarak devam eder.

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
Tebrik ederim dağ ayisina hakkettigini yaşat

Kendin icin degilse de "kucagindaki bebek" icin polise git. Darp raporu al.

Bebege birsey oldu mu? Dustu mu? Yarasi beresi var mi? Sarsma vb bir harekete maruz kaldi mi? Basini carpti mi?

Aileni hemen ara.
Hayir onu korudum hic bir zarar görmedi elinden kurtulur kurtulmaz polisi aradim zaten

Dil alışkanlığı olmuş böyle olay olunca hayvan ayı diyoruz ya
Onlar sadece kendileri savunmak için yada avlanmak için saldırıyor çünkü yaratılışları öyle yaradilislarina ters bir şey yapmıyorlar

Ama bu erkek denen yaratıklar bide adam ya bunlar insan erkek ya

Hiç bir sıfat yok bunlar da Allahın cezaları😡😡

Böyle durumlarda duygular ağır basıyor ama birazda mantığını kullanman gerekiyor.
Direk darp raporu al, şikayet et. Boşanma davasına kullanabileceğin deliller biriktir tazminat için.
Git davanı aç boşan.
Boşanma avukatı olarak söylüyorum birkere yapan şiddetini artırarak devam eder.
Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycam

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik

Affetmek gibi bi durumum söz konusu olamaz canimi zor kurtardim elinden komsum kapiyi acmasaydi beni belkide öldürücekti
Aynen böyle devam et neyse hakkin al boşan defolsun gitsin hayatından sakin kendine olan saygını kaybetme dimdik dur karşısın da ezdirme kendini asla 👍

Darp raporu alıp, şikayetçi olun.
Ailenize, ailesine herkese haber verin ve boşanma işlemlerini başlatın derim.
Bir kere kalkan el bir daha kalkar.
Şiddetin mazeriti de affı da yoktur. Yazık, belki anlamaz diyorsunuz ama yaşadıklarınız sadece sizin için değil bebeğiniz için çok büyük bir travma. Lütfen, bu durumu sineye çekmeyin.

Hayir onu korudum hic bir zarar görmedi elinden kurtulur kurtulmaz polisi aradim zaten

Oh en azindan konunun pozitif bi yani var. Ailenizin yanindasiniz, bebeginizde iyi. Cok sukur.

Darp izleriniz, yaralariniz iyilesecek, ondan sonra kalbiniz, zihniniz de duzelecek iste o noktada size bunlari yasatana karsi hisleriniz degismeye, olumluya donmeye baslayabilir.

Aileniz akli basinda koruyucu insanlar ise lutfen onlarla dertlesin de, zihniniz / duygulariniz sizi kandirmasin.

Cok gecmis olsun 😇

Bana kalırsa boşanma nedeni ama siz olmaz bosanmam diyorsanız illa olayı büyütün ki gozu korksun. Bir kere yapınca zaten susuyorsun diye gözünün üstünde kas var der yine de döver. Hele de çocuk buna şahit oluyorken. Ya o çocuğa denk gelseydi ?
Onun artik benim hayatimda yeri yok bir daha asla güvenip yaninda olmam keske elimde bi imkanim olsa cocugumuda görmese siddete meyilli biri belki cocugumada zarar vericek güvenememki ona

Ilk karisindan ve cocugundan mal kacirmak icin üstünde hicbiseyi yok herseyi kardesinin ustunde maddi olarak malesef bisey alamiycam
Bunu yapan biriyle neden evlendinki.🤦🏻‍♀️
Ayrıca üstüne birşey olmaması fark etmiyor tazminat veya nafaka almak için. Ben olan malını paylaşmaktan bahsetmiyorum ayrı tazminat davasından bahsediyorum.

Beter olsun ya. Size de geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede hayırlısıyla boşanıp kendi hayatınıza dönersiniz. Dikkatli olun, kendinize ve bebeğinize iyi bakın Allah yardımcınız olsun.

Back