• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Keşke 3,5 canı sıkılan gergin abi kocaniza bir denk gelse de size yaptığı gibi hiçbir neden belirtmeden onu bi guzel benzetse.
Eşek sudan gelene kadar böyle yerleri opturse kocaniza. 🤬🤬
Normalde hiç sevmediğim,insanlara yakistiramadigim tavirlandir birinin diğerine zarar vermesi ama bu durumda bir istisna yapalariz çünkü kocanız insan değil.
Hayvan da diyemeyiz çünkü hayvanlara hakaret olacak.
Böyle basit asagalik birsey kocanız.

Tabikide bosanicam böyle bir insanla evlendigime pismanim keske bazi seyleri daha önce görebilseydim ve asla evlenmeseydim
Elleri kırılsın.. ☹️ canavar çıkmış içinden , bebeğinizle beraber sakin huzurlu bir hayatınız olsun dilerim 🙏🏻

Keşke 3,5 canı sıkılan gergin abi kocaniza bir denk gelse de size yaptığı gibi hiçbir neden belirtmeden onu bi guzel benzetse.
Eşek sudan gelene kadar böyle yerleri opturse kocaniza. 🤬🤬
Normalde hiç sevmediğim,insanlara yakistiramadigim tavirlandir birinin diğerine zarar vermesi ama bu durumda bir istisna yapalariz çünkü kocanız insan değil.
Hayvan da diyemeyiz çünkü hayvanlara hakaret olacak.
Böyle basit asagalik birsey kocanız.
Ben musade etmedim acikcasi yoksa babam yapicakti evime geldiginde polisle ben araya girdik hakliyken haksiz duruma dusmek onun eline firsat vermek istemedim

Ben musade etmedim acikcasi yoksa babam yapicakti evime geldiginde polisle ben araya girdik hakliyken haksiz duruma dusmek onun eline firsat vermek istemedim
Baban dovmesin pek tabi,neden yorsun kendisini.
İmkanın varsa bunu boşa,zaten 3 gün geçmez ağlama başlar geri dön diyerek

Adamın zaten ne mal olduğu belliymiş, ne işin vardı senin böyle bir adamla bir de çocuk yaptın bu adama
Bu yorumunuz pek olmamis sanki bi yargilama sezdim ben kolay olani yapmissiniz yargilayarak her insan hata yapabilir.hata oldugunu bilse zaten yapmaz ve ayrica hic bir insanin bir gün siddet görmeyeceginin garantisi yoktur kimse benim basima gelmez demesin.Ben gercek yuzunu gormeden anlayamadim ne mal oldugunu siz insanlari ilk goruste yada kendini farkli tanitirken anlayabiliyo musunuz ne mal oldugunu

Insallah ya polis baslarinda durur falan öyle olur bende bilmiyorumki ilk defa bu sekilde bi olayla karsi karsiyayim
Allah yardımcın olsun dik duruşun hep sürsün.senin gibi dik duranlari çok seviyorum çünkü bir akrabamız dayak yediği kocasının ayağına kapanıp af dilemisti.

Son günlerde kadınlara karşı böyle şiddet olayları artmaya başladı. Ben bunun sosyal medyada kadınlara karşı saçma sapan yorumlarda bulunanlara bağlıyorum.

Son günlerde kadınlara karşı böyle şiddet olayları artmaya başladı. Ben bunun sosyal medyada kadınlara karşı saçma sapan yorumlarda bulunanlara bağlıyorum.
Ne alakasi var ki sosyal medyayla. Ekonomik buhran her zaman toplumu sosyolojik ve psikolojik açıdan dibe sürükler. Nedeni uzaklarda aramamak lazim.

Ne alakasi var ki sosyal medyayla. Ekonomik buhran her zaman toplumu sosyolojik ve psikolojik açıdan dibe sürükler. Nedeni uzaklarda aramamak lazim.

Bu saydığınız nedenler her zaman kadına Şiddetin en büyük nedeni oldu. Ancak sadece bu saydığınız nedenlerle kadınlar şiddete uğramıyor. Son günlerde şiddet uygulayanların ceza almaması, kadınlara karşı sosyal medya da kullanılan olumsuz dil bu tür şiddete meyilli erkeklere güç verdiğini düşünüyorum.

Allah yardımcın olsun dik duruşun hep sürsün.senin gibi dik duranlari çok seviyorum çünkü bir akrabamız dayak yediği kocasının ayağına kapanıp af dilemisti.

Sagolun bana bunlari yasatan birinden ölsem af dilemem

Kisiligi ve karakteri düzgün olan kisileri ekonomik buhranin etkilecegini dusunmuyorum nasil bi ekonomik buhran kadina siddete sebep olabilir ki sayet karakteriniz düzgünse

Kisiligi ve karakteri düzgün olan kisileri ekonomik buhranin etkilecegini dusunmuyorum nasil bi ekonomik buhran kadina siddete sebep olabilir ki sayet karakteriniz düzgünse
Çocuğundan mal kaçıran biri hiçbir zaman düzgün olamazmış ki zaten.
Ekonomik sebep de çocuğundan mal kaçıran birini etkiler tabii konu o değil ama öyle olsaydı etkilerdi hep pislikmiş çünkü.

O kadar korktum ki konuyu okurken. Uzak akrabamin bebeği darbe almıştı bir yaşındayken kucakta. Babası annesini dövuyormus arada. Çocuk o kadar tatlı zekiydi 1 yaşına gelmişti konuşuyordu renkleri söylüyordu 5 e kadar sayiyordu. Şu an maalesef liseyi zor bitiriyor hastanede kaldı vs bisey oldu diye korktum. Zeka geriliği mevcut cocukta

Back