• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darp edildim

Eylulsonbahar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
124
120
23
37
Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
Çok sevindim bu şerefsize boyun eğmediğinize.
Lütfen boşanın bu pislikten.

Insallah af etmezsin inşallah tekrar o adamla biirlikte olmazsın

Buraya aynen bu tarz da acıyla o anki zor durumla konu açıp sonra zaman geçince boşanmayıp devam edenler var ve bir kaç ay sonra yine aynı konuyu açıyorlar

Bizim sana desteğimiz ancak darp raporu al uzaklaştırma al boşan ve hayatına devam et demek olur bunun dışında kendin karar vereceksin umarım insallah bu adam hayatın da olmaz..

Hemen polisi aradim darp raporu aldim sikayetci oldum ve uzaklastirma aldim.1 ay verdiler uzaklatirmayi uzaticam ama.Ailemide hemen arayip haber verdim ayni yerde yasiyoruz zaten suan ailemin yanindayim.Bebegim 10 aylik
En iyisini yapmışsın inşallah gerekli cezayı alır sana da bir daha yaklaşamaz. Ailenden de destek alırsınız umarım.

Esim tarafindan darp edildim okadar üzgün saskin ve kirginimki bunu hakedicek hicbirsey yapmadim.Ne olursa olsun bana bunu yapmaya hakki yoktu kucagimda bebegimle dövdü beni.Bir insan disarda hic tanimadigi birine vurmaz ki ben onun esiydim en sevdigiydim(lafta) cocugunun annesiydim bana nasil kiydi hic anlayamiyorum.ilk defa konu aciyorum buraya sizlerin destegine ihtiyacim var

Kendin icin degilse de "kucagindaki bebek" icin polise git. Darp raporu al.

Bebege birsey oldu mu? Dustu mu? Yarasi beresi var mi? Sarsma vb bir harekete maruz kaldi mi? Basini carpti mi?

Aileni hemen ara.

Bana kalırsa boşanma nedeni ama siz olmaz bosanmam diyorsanız illa olayı büyütün ki gozu korksun. Bir kere yapınca zaten susuyorsun diye gözünün üstünde kas var der yine de döver. Hele de çocuk buna şahit oluyorken. Ya o çocuğa denk gelseydi ?

Insallah af etmezsin inşallah tekrar o adamla biirlikte olmazsın

Buraya aynen bu tarz da acıyla o anki zor durumla konu açıp sonra zaman geçince boşanmayıp devam edenler var ve bir kaç ay sonra yine aynı konuyu açıyorlar

Bizim sana desteğimiz ancak darp raporu al uzaklaştırma al boşan ve hayatına devam et demek olur bunun dışında kendin karar vereceksin umarım insallah bu adam hayatın da olmaz..
Affetmek gibi bi durumum söz konusu olamaz canimi zor kurtardim elinden komsum kapiyi acmasaydi beni belkide öldürücekti

Back