Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

canım hem duygulandım hem gururlandım.:KK19: hiçbir zaman ümitsizlige kapılmadan herzaman azimle yoluna devam ettin ve sonunda hakettiğin şekilde başarıya mutlu sona ulaştın :KK28::KK9:darısı bana ve diger arkadaşlarımın başına :KK19: bi insanın kendine güvenmesinin,inanmasının,pes etmemesinin,karamsarlıga düşmeden yılmadan devam etmesinin mutlu sona ulaşmak için nekadarda önemli oldugunu bizlere gösterdiğin için teşekkürler :KK71:.herşey gönlünce olsun arkadaşım :KK19:

güzelim benim ne güzel şeyler yazmışsın beni şımartıyorsunuz wallahi, ben topiğe geldiğimde siz ordaydınız sizden o kadar çok şey öğrendim ki :KK61:

bende size çok teşekkür ederim :87:

evettt ben sizi karbonhidrat diyetinden takip biliyorum o zaman ben yapmıyordum takip ediyordum sadece sende o zamanlaar 69 kilo falandın yanılmıyosamm :) daha sonra bende basladım ve kb diyetiyle 8 kilo verdim toplamdada 15 kg verdim vermem gereken 10 kilo daha var ama eski şevkimmi yok nedir bilmiyorum toparlayamıyorum

Tebrikk ediyorum inanılmaz degişim süpersinizzz maşşallahhh insallah istediginiz kiloyada inebilirsinz son haliniz geçn bi anne den ziyade tatlı bi genç kız gibi:nazar::nazar:

izloşum roman bu olsa gerek oscar ödülü verürüm ben bunaaa......:KK60:

SENİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLER KARNENİ BENDEN ALMANI TAVSİYE EDERİM....:KK60::KK60::KK60:

ŞAKA BİR YANA İZLOŞUM GERÇEKTENDE AZMİN SÜPER AYNI BENÜM GİBİ.......:KK52:

FISTIĞIMMM BENİMMMMMMM....KIZ TOMBUL FINDIKTAN FISTIK OLDUN DARISI ÇEKİRDEK OLMAYA.....
:92::92: :KK19: :KK19: :KK19: :KK19: :KK19:

izlemcimmm
akşam uzunn uzunnnn yazmak istedim ama kayra sagolsun yazdırmanı o yazdıklarımı bile nasıl yazdım inan hatırlamıyorum hepsi birbirine girmiş zaten yazılarımın ama çözmüşsün brawo

tekrardann okudum cnm şimdi yazdıklarınııı hikayende senin gibi porizitf,sıcak ve içten olmuş cnm
kaç kişi bunu okuyuppp başlayacak diyetee,kaç kişiye kuvvet vereceksin kimbilir cnm

uzunn uzunnn yaz yine sen olarmııı ben okumaktan çok keyif aldımm cnm

Son düzenleme:
okurken kendimi gördüm sanki bende hiç zayıf biri olmadım okulda yaşadıklarımız aynı ama işe başlayınca 85ten 63e düştüm evlenince kızıma hamile kaldım sonra tekrar 65 oldum tabi 5yıl içinde 77e çıktım oğluma hamile kaldığımda 77 kgdum ve 3 yıl geçti ben 78le başladım bakalım 1,5 ay oldu 4 kg verdim devam ediyorum pes etmiycem yavaş yavaş vermek ve dediğin gibi aç kalmadan sağlıklı yaşam tarzı belirlemek hergün spor yapmaya çalışıyorum bisiklet sürüyorum sıkılaşmak için callenetic yapıyorum çok faydasını gördüm kilo vermesemde 1 beden inceldim ama bundan sonra ne zaman umutsuzluğa kapılırsam gelip okuyacağım

seni çokkkk tebrik ediyorum canım..........

25-12-2009 14:27 Konu Sahibi : aydasu #62 darkolive
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Visit Homepage Add as Contact

umutla bekliyorum :)))

Giriş tarihi:Feb 2009
aydasucumm selemlar aslında seni geçen hafta okumuştum veee gün bugündür dedim ve acayip motive oldummm eşimide motive ettimm ve birlikte yarışıyoruzz zemuszemus

ama hikayeni inan bana 2 güne bir okuyorum ve daha da motive oluyorum çoookkk teşekkürlerr opuyorumnanaktan

gelelimm ölçülerimeee 1.67 boyundayım ve 89 kiloydummm senağlama

6 aylık bir oğlum var zaten kilolu bir bayandım 77 kiloyla hamile kaldım 96 kiloydum doğuma girdiğimde sonra 10 kilo verdim -tatlicadiarzu- bayyaaadır tartılmıyordum eşim tartı aldı saolsun ben kararımı verince bir tartıldım ki 89 kiloymuuşumm delikafadulden şokkk oldum tabiki ama daha da hırslandım çünkü daha 26 yaşındayım ve taze güzel bir anneyim bebeğin kucağnda resimlerde hep böle tombik tombik mi hatıraların olucak dedim ve vereliniortak kararımı verdim gerçekten yerimseniben

bugün bir hafta oldu ve 89 kiloyla başladım bugün 85.100 bu kadar hızlı vermemmin nedeni ayrobik aletim var bi tane onunla spor yapıyorum hergün yarım saat kadar birde 19dan sonra bişiy yemiyorum bu arada bebeğimi emziriyorum bol bol su içiyorum sabahları aç karnına ılık limonlu su içiyorum(elma sirkesiyle enedim ama içemedim) sonra 2 kuru kayısı 1 ceviz yiyorum bi yarı saat duruyorum sonra kahvaltımı ediyorum süt domates biraz ekmek 2-3 zeytin 1 de mutlaka haşlanmış yumurta cokacimcoook

bu şekilde yiyorum aralarda yeşil elma yiyorum böyle yanii bu şekildede devam edicem allahımın izniylee :eek:

biz eşimle çokk bisküvi yerdik özellikle ben akşamları çay demlerdik petibörle korkunç yerdim meyve gecenin 12sinde ama şimdi yemiyoruz yeşil çay içiyoruz akşamları az şekerli :jeyyar:

böylee işteeee sana çok teşekkürler daha yolun başındayız ama 60 ya inmeyi hedeflyorum

aydasuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a.s.a.s. çok saollllll
------------
canımsınnn yaa ssen benim idolümsün senin ölçülerinde benimkine yakın şu anda mafoldumben 10 günde 3-4cm incelmişim ama bakalım senin ölçülerine düşer 38 beden giyebilirim inşallah yaa
---------
Canım merhaba

O kadar duygulandım kı topıgını gorunce anlatamam...
Hem bak elım de bos gelmedım :KK60:
Taaa 2009 senesınde benım topiğimdekı yazılarını buldum getırdım...
Gercekten harıkasın ...
İsteyınce yapılamayacak sey yok bunu gosterdın sen...

Çok tebrık ederım arkadasım :KK64:

ızlemcım senı tum kalbımle kutluyorum 1000 kere masallah sana evet hatırlıyorum basladıgın gunlerı ve sımdı cok mutluyum senın adına ve tum sısmanım dıyen kadınların adına :KK16::KK16::KK16:hedefıne ulasman dılegı ıle ne kadar degısmıssın gercekten tam 15 yas eh bu kadar olur cok optum bırtanem

izlemcim seni bütün kalbimle kutluyorum cnm :KK71: hikayeni okurken çok duygulandım başarılarının devamını diliyorum cnm arkadaşım eminimki bu azimle sen 55 kilolara bile ulaşırsın çok sabırlısın çünkü :KK16:

çok teşekkür ederim canım, çünkü fazla kilo başbelası bir hastalık gibi allah tüm zayıflamak isteyenlere yardım etsin... :KK71:
evettt ben sizi karbonhidrat diyetinden takip biliyorum o zaman ben yapmıyordum takip ediyordum sadece sende o zamanlaar 69 kilo falandın yanılmıyosamm :) daha sonra bende basladım ve kb diyetiyle 8 kilo verdim toplamdada 15 kg verdim vermem gereken 10 kilo daha var ama eski şevkimmi yok nedir bilmiyorum toparlayamıyorum

Tebrikk ediyorum inanılmaz degişim süpersinizzz maşşallahhh insallah istediginiz kiloyada inebilirsinz son haliniz geçn bi anne den ziyade tatlı bi genç kız gibi:nazar::nazar:

çok teşekkür ederim, evet bende seni hatırladım k.h topiğinden, motiven yerine gelir canım ben ne zaman bişiyler yemek istesem 'şimdiye kadar yedim de ne oldu' diyorum işe yarıyor sende dene :KK1:
Vay beee. Bravo arkadaşım tebrik ederim. Darısı başımıza :KK3:

amin canım... teşekkürler :KK71:

nekaaaa güzel olmuşsun harika görünüyorsun.. İnşallah bende senin gibi zayıflarım ve senin gibi zayıflamak isteyen bütün arkadaşlarda zayıflarlar..... ÇOk güzel olmuşsun :KK19:

Canım merhaba

Gercekten harıkasın ...

[/QUOTE]

canım yaa çok sevindim seni gördüğüme, o kadar mesajın içinden nasıl buldun onu çok mutlu oldum inan ki :KK61: evet başardım bu senin sayende de oldu canım çok motive oldum hikayeni okurken çok teşekkür ederim tekrar :KK71:

ızlemcım senı tum kalbımle kutluyorum 1000 kere masallah sana evet hatırlıyorum basladıgın gunlerı ve sımdı cok mutluyum senın adına ve tum sısmanım dıyen kadınların adına :KK16::KK16::KK16:hedefıne ulasman dılegı ıle ne kadar degısmıssın gercekten tam 15 yas eh bu kadar olur cok optum bırtanem

ablacııııımmmmmmm evet 15 yaş gençleştim sanki :KK53: canımsın çok teşekkür ederim :KK71:

canim harikasinn seni cokk tebrik ediorumm guzel arkadasimm benimm..
muthis incecikk super bir annesin artik yoksa abla mi:)) anne olduguna inandiramayacaksin kimseyii.. ben senin iradene ve azmine hayranimm.. ama 60tan asagi inme lutfenn yeterince zayifladinn basen basen derkenn kendinn yok oldun be kusumm:)) seni kocamann opuorumm:KK54:

Canım merhaba

Gercekten harıkasın ...

canım yaa çok sevindim seni gördüğüme, o kadar mesajın içinden nasıl buldun onu çok mutlu oldum inan ki :KK61: evet başardım bu senin sayende de oldu canım çok motive oldum hikayeni okurken çok teşekkür ederim tekrar :KK71:

ablacııııımmmmmmm evet 15 yaş gençleştim sanki :KK53: canımsın çok teşekkür ederim :KK71:[/QUOTE]

Estağrufullah kuzum :KK19:
Sen öylesine aklına koymuştun ki SAĞLIKLI ZAYIFLAMAYI maşallah diyorum bir kez daha...
Eşinin tepkisi nasıl oldu, gerçi zamana yayarak verdiğin için o da kanıksamıştır ama merak ettim :KK23:

canim harikasinn seni cokk tebrik ediorumm guzel arkadasimm benimm..
muthis incecikk super bir annesin artik yoksa abla mi:)) anne olduguna inandiramayacaksin kimseyii.. ben senin iradene ve azmine hayranimm.. ama 60tan asagi inme lutfenn yeterince zayifladinn basen basen derkenn kendinn yok oldun be kusumm:)) seni kocamann opuorumm:KK54:

canım yaa çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, vallahii şımarıcam artık :)) hehheh basen masen derken dimi iyi o zaman 3 kilo daha veriyim 59*60da tamamlıyım hızımı alamadım ben :KK1:

ablacııııımmmmmmm evet 15 yaş gençleştim sanki :KK53: canımsın çok teşekkür ederim :KK71:

Estağrufullah kuzum :KK19:
Sen öylesine aklına koymuştun ki SAĞLIKLI ZAYIFLAMAYI maşallah diyorum bir kez daha...
Eşinin tepkisi nasıl oldu, gerçi zamana yayarak verdiğin için o da kanıksamıştır ama merak ettim :KK23:
[/QUOTE]

eşimm mi, hakkını yemiyim eşimin çok çok büyük desteği vardı, ona her seferinde söylüyorum zaten o da 15 kilo verdi sabitledi şimdi 80 kilo civarında, bende şimdi hadi biraz daha ver diye diye başının etini yiyorum her hafta benim kilolarım eksildikçe seviniyor bir o kadar da kıskanıyor sanırım hiç kıskanç değildir aslında ama hissettiriyor arada,

ben mesela akşamları tarçınlı sıcak süt içerim, o hazırlar içine çaktırmadan 5-6 tane damla çikolata koyar yaa naptın kaloriler ne olcak diyince de abartma artık istersen diye bana çıkışır bu durumlar hoşuma gidiyor

tek şikayet ettiği nokta artık akşam yemeklerini beraber yemiyoruz ben onu bekleyemiyorum geç oluyor diye ben 6da yiyorum o 8buçuk gibi :KK24: artık alıştık :KK52:

Son düzenleme:
darkolive.cimm
harikalar yaratmışsın kendinden wallaa :nazar:
çok hoş olmuşsun ve azminden dolayı tebrikler canım.. benim vermem gereken 2-3 kilom var nası zor gelioo, sen 26 kilo vermişsin yahu supersinn :KK9::KK9::KK9:

çok ama çok tebrik ederim :KK9: tam da sabrımın azalmaya başladığı bu dönemde hikayenizi okumak çok iyi geldi. süper bi anne olmuşsunuz, gencecik, incecik :nazar:

ama 80-90 topiğindeki arkadaşlığınızı, bağlılığınızı ve hepinizin başarılarını ayrıca tebrik etmeden geçemeyeceğim. maşallah nerdeyse hepiniz 20-30 kilo vermişsiniz :nazar: arada uğrayacağım topiğinize umarım kızmazsınız :KK16:

Süper ya maşallah ikinize de, harikasınız arkadaşım...
Yazık adamcağız artık kalori konusunda doktara yapmış bir hatunla yaşıyor, elini neye atsa bomba :KK60: :KK60:

darkolive.cimm
harikalar yaratmışsın kendinden wallaa :nazar:
çok hoş olmuşsun ve azminden dolayı tebrikler canım.. benim vermem gereken 2-3 kilom var nası zor gelioo, sen 26 kilo vermişsin yahu supersinn :KK9::KK9::KK9:

kız sen allahtan cezanı mı istiyorsun allah seni :KK1: :KK1: şaka yapıyorum canım insanın kendini iyi hissettiği kiloda olması hayat kalitesi açısından çok güzel bişey...çok teşekkür ederim bu arada :KK71:
çok ama çok tebrik ederim :KK9: tam da sabrımın azalmaya başladığı bu dönemde hikayenizi okumak çok iyi geldi. süper bi anne olmuşsunuz, gencecik, incecik :nazar:

ama 80-90 topiğindeki arkadaşlığınızı, bağlılığınızı ve hepinizin başarılarını ayrıca tebrik etmeden geçemeyeceğim. maşallah nerdeyse hepiniz 20-30 kilo vermişsiniz :nazar: arada uğrayacağım topiğinize umarım kızmazsınız :KK16:

çok teşekkür ederim kızlar yaa çok mutlu oluyorum,böylede taktir edilince daha da şevkleniyorum :nazar: tabiki her zaman gel kapımız her zaman açık kk dostlarımıza :13: :KK71:

Süper ya maşallah ikinize de, harikasınız arkadaşım...
Yazık adamcağız artık kalori konusunda doktara yapmış bir hatunla yaşıyor, elini neye atsa bomba :KK60: :KK60:

canıımm :KK1: eşim boğazına pek düşkündür aslında, onun acıkınca dolabın kapağından beri gelmez, akşam atıştırmalarını biraz frenlese iyi olucak, az önce 3 baklavayı yuvarladı gene :KK56:

bende cuma tartı günümün hatrına 2 tane yiyiverdim :KK57: :KK57: uzuuun zamandır yemiyordum :KK64: :KK64:

X