cnm bak sana birgünlük diyetimi yazıyım sabah 2dilim k.ekmek biraz peynir 3-4 zeytin 1yumurta haşlama arada 1 meyve akşam yemeğimi saat 17.00 te yerim bir tabak sebze yoğurt yada beyaz et salata su içiyorum 2.5litre nasıl haaaaa pilav çok seviyorum onuda 3kaşık yiyorumnapıyım zayıflarken senin menün nasıldı benimki bana ii geliyo ama acaba benim tartımı yanlış eczanede tartıldım vermişim 90 olmuşum evdeki dijital bi vermiş gösteriyo ertesigün almış anlamıyom haliyle moral bozuluyo
darkolive hanım öncelikle azminizi ve başarınızı tebrik ediyorum ben şu an ilk resminizdeki haldeyim 2 tane sezaryanle doğum ,doğum kontrol hapları derken bu hale geldim resimlerinizi görünce motive olmamak mümkün değil tavsiyelerinizi dikkate alıcam çok teşekkürler başarı hikayenizi paylaştığınız için
darkolive tebrikler canim .cok güzel kilo vermissin. hatirlarsan ben de bir aralar kb diyeti yapmis selintepe yyardimci olmustum ,bi yedi kilo vermistim. tekrar aldim .simdi o kilolari tekrar aldim.simdiler de yine vermek istiyorum.senin irdene hayran kaldim.ben cok cabuk sikiliyom.ilk bir iki hafta cok iyi gidiyo.sonrasi yavas yavas sikiliyom.irademe hakim olamiyom. cocuklar büyüdükce stresi de artiyor . kendimi bir sey atistirmakta buluyom.ne yapacagimi bilmiyom sikiliyom. sinkintidan homini girtlak.keske bir düzene girsen ne kadar cok sevinirm,
Merhaba,
Konunuzu okurken inanın kendimden utandım..Ben 1.77 boyunda 89 kiloyum(tam da sizi başladığınız dönem gibi,o yüzden hikayenizi gözlerim dolarak okudum) Geçen yaz 92 kilodan 81'e düşmüştüm iyet ve sporla..Şimdi gene aynı hatalarla 89 oldum..Alt tarafı 6 kiloluk bir vereceğim kalmıştı geçen yaz ama yine kendi kendime yaptım ne yaptıysam..Şimdi kış diye pek spor yapamıyorum ama diyet yapıyorum..Ve metabolizmam ağır olduğu için tek başına diyet pek işe yaramıyor..ama ben yine de bozmamaya çalışıyorum..
Geçen yaz zayıflayarak sevinç içinde aldığım yeni kotum artık sıkmaya başladı..Ve ben kendimden nefret etmekten başka hiç bir şey yapamıyorum...
Azminizi tekrar ve tekrar tebrik ederim.
Mükemmelsin yaa!
inşallah bir qün bende başarı öykümü yazarımm
sizlerin yazılarını okudukca cesaretim artıyor
arkadasım gercekten supersın ve bundan boyle ıdolumsun aynen 77yle hamıle kaldım.90.3 le dogum yaptım.10 gun sonra fılan 83tum..emzırıyorum ya aklımca kendıme bu bahaneyı yaratarak allah ne verdıyse attım ıcerı..kızım sımdı 15 aylık olucak ve 20 gun once artık yeter dıye 90 kıloyla dıyete basladım sımdı 85.6 oldum..zaten kararlıydımda resmını gorunce bıttım supersın..bende buraya yazıcam oykumu esıme resmımı cektırdım saklıycam artık bıde zayıflayıncada cekılıp koymak kaldı..benıde bekleyın
tebrikler canım darısı başımıza
idolumsun darkolive
seni seviyorum..
canım göbeğin ne durumda?
canım menün sanki az gibi çünkü vücut alışırsa buna bir müddet sonra sabit kalır çünkü eksilteceğin yiyeceğin kalmaz, ben şu an yiyorum mesela 2 dilim ekmeği ee sen 90 kilosun 80e düşünce 1 dilime indirdin diyelim 70e gelince ne yapıcaksın, yani insan verdikçe veresi geliyor, bana herkes yeter yeter deyip duruyor, neden çünkü ben çok kiloluydum ve kıyaslama yapınca süper bir görünüm ama normal kiloda olan biri için hala biraz balık etliyim, demem o ki biraz arttır aradarda süt iç yoğurt ye meyve ye mutlaka 5de çok erken bence, 5de yersen akşam yemeğini 8-9 gibi bir süt yada meyve arası yap...
bu arada özelden mesaj atınca tanıyamadım şimdi hatırladım kusura bakma canım, özelden çok mesaj alıyorum da hepsini aynı gün cevaplayınca karışıyor
aa salep in şekerli olduğunu düşünememişim kuşum:26: çok saolkontescim yok yaa çok değil, kaçta kalkıyorsun bilmiyorum ama hergün giyinip biyerlere gittiğine göreya okul ya iş bişiyler yapıyorsun yani günü faal geçiriyorsun sanırım
yemekleri akşam erken yemen çok güzel bir alışkanlık, bu arada ara öğünde salep demişsin ama hazır salep mi o çok şekerli canım yaa :26:
ben sana bugünkü menümü yazayım mesela aşağı yukarı hergün böyle
sabah mutlaka 2 bardak ılık su
yarım domates salatalık
2dilim tam buğday ekmeği
7-8 dilim sucuk
peynir limonlu maydonoz
şekersiz çay
eğer yumurta yiyorsam 1 dilim ekmek yemiyorsam 2 dilim kızarmış ekmek yerim
ara elma yeşil çay
5yk ıspanak küçük kase yoğurt(ekmek yok)
1 avuç fındık 1 portakal
sütlü şekersiz nescafe
fırında mantar domates soslu yarım uskumru roka salatası (ekmek yok)
1 tane ayva yedim 9gibi
ben uzun zamandır 2 dilim ekmeği geçmiyorum ki onu da sadece kahvaltıda yiyorum akşam yemeklerinde alıştım artık tek çeşit yerim hep ya çorba salata, ya sebze yoğurt ya protein yoğurt yada salata yani hepsini sırayla yiyim az az demem hiç, midem rahatsız oluyor o zaman
eğer geç kalkıyorsam ki genelde 10 gibi kalkıyorum oğluşla, o zaman kahvaltım 12yi buluyor o zaman öğle ve aranın birini yapmıyorum yani 2 ana 2 ara şeklinde oluyor çoğu zaman...
anlatabildim mi bilmiyorum birde bu şekilde dene bakalım...
Okuyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum öyle zor geliyor ki...
darkolive hanım bende bugün diyete başladım bakalım gelişmeleri sizinle paylaşacağım inşallah
öncelikle herkese merhabalar..
yazınızı okudum ve sizi çok tebrik ederim..
bi kaç ortak noktaların oldugunu farkettım
benimde basen sorunum var
ikincisi eşiniz silifkeliymiş benimde annem silifkeli :)
adetlerimde sorun var ge çoluyor dilerim sizinki gibi düzelir..
bir buçuk sene önce evlendim 63 kiloydum ve boyum 1.70
ama ilk 6 ay içinde 10 kilo aldım ve veremedım
daha sonraısnda ise bi 10 kilo daha aldım nasıl oldu bende anlamadım
işi bıraktım evlenince en cok etkisi olan seyelrden biri bu evde oturmaya alısamadım
2. side vajinsmus belası ilee uğraştım evlendıgımden beri
su son bir ayda çözdum bunudaa su anda 80 li kilolardayım ama kimse o kiloda olduguma ınanmaz 70 kilo falan gibi göründüğümü söylüyorlar..
artık şöyle bir 3 ay sonra falanda bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama bu kilolardan kurtulmam lazım
nerden başlamalıyım napmalıyım bilmiyorum ama gerçekten cok istiyorum
haklısın cnm peki bana şöle bi örnek bişeyler yazabilirmisin zaten çıldırıyorum az yediğim halde veremiyorum demekki çok azaltmışım tamam araları biraz çoğaltıyım haklısın cnm çok sağol yardımların için mjını bekliyorum tatlım
Okuyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum öyle zor geliyor ki...
aa salep in şekerli olduğunu düşünememişim kuşum:26: çok saol
onu da bırakayım bari:26:
her gün çıkmıyorum dışarı ama 2 günde bir mutlaka çıkıyorum
senin mönü de güsel ama ben bu kadar dikkatli olamıyorum
mesela bu diyet takımlarına takılayım dedim bi ara
5 kaşık bilmem ne , 2 kaşık bilmem ne yedim filan yazıyorlardı
fenalık geliyodu bana
görev gibi yiyemiyorum yani yemeği:26:
2-gündür moralim bozuktu ve boğazım rahatsız diye pek bi şey yemedim,ılık su içtim bol bol
ve bu sabah tartıldım 60,5 olmuşum
ılık su baya işe yarıyor galiba ya:26:
allahhh!
yazını okuyunca o boydan bende de olaydı diye bir şarkı tutturdum hemencecik
metebolizmanı ölçtürdün mü canım nerden biliyorsun yavaş olduğunu, belkide sana iyi gelmeyen ama farkında olmadığın yiyecekler yiyorsundur, evet kışın pek spor yapılmıyor bende eve bisiklet aldım yeni, spor salonuna da yazıldım haftada 5 gün gidiyorum şimdilik 45dk kondisyon toparlıyoruz sonrasında artıcak sanırım bende bu şekilde buldum çözümü oğlanı bırakıcak yer yok, onu da götürüyoruz vallahi, güzdüzden pek uyutmuyorum ki orda uyusun diye arabasını da götürüyoruz bir kenarda uyuyor:)) yarın resmini de koyarım zaten
daha önce o başarıyı yakalamışsın, o azmin gelecektir yat yatağına hayaller kur şöyle çekmişsin 38 beden açık renk kotu altına çok şık platform ince topuk ayakkabı üstünde şık bir bluz tarz bir deri ceket elinde minik bir çanta salıan salına geziyorsun
başarıyı yakalamamda hayallerimin etkisi çok oldu şekerim
Canım haklısın aslında bir diyetisyene görünmeden metabolizmam hakkında hüküm vermem saçma olur ama hep çok zor kilo verdim ben..Kolay aldım,zor verdim..Ama dediğin gibi belki iyi gelmeyen bir tür vardır bana,sürekli onu yiyorumdur..Bende eve yürüyüş bandı almak istiyorum bu kış olmaz ama önümüzdeki kış inşallah..Keşke spor salonu olsa burada koşa koşa giderdim..Küçük bir ilçe olduğu için sadece step programları var alet filan yok..Ona da hafta da 2 günlüğüne 50 lira istiyorlar..Saçma geldi bana açıkçası sadece step için.
Valla açık renk kotun ben de çok hayalini kurdum hatta eskilerden kalma buz mavi bir kotum var,ne hayallerimi yıkıp her şeyimi elden çıkardım da ona kıyamıyorum..Ama ömrümde hiç topuklu giymedim zaten boyuma gıcık oluyorum,hayatta giyemem
Boy aslında güzel kiloyu taşıyor ama bir yandan da azıcık kilo alsan bile iri yarı duruyorsun o dezavantajı var..Kilolu değil ama iri yarı seç beğen al..
Ah bir 40 olsam ötesinde gözüm yok,çok da zayıf olmak istemem..Yaz gelsin inşallah her şey daha güzel olacak,teşekkürler desteğin için
sadece 2 gün mü deneyeceğim bu iksir dediğini canım?:26:zor değil canım yaa, bir adım atsan gerisi gelir vermeye başladıkça zaten daha da dahada diyeceksin inan kii
canım sana şöyle birşey aktarayım, aldığın şeyin arkasını yani içindekiler kısmını okurken ilk başta ne yazıyorsa içinde en çok o vardır, salepin arkasında da şeker yazıyor ilk başta
mesela bu kepek ekmekleri yokmu bazı firmalarda buğday unu yazıyor ilk başta halbuki buğday unu ve kepeği yazmalı bu gerçek kepekli ekmek değil mesela, daha neler öğrenicez dimi
ılık su çok işe yarıyor sabah uyanır uyanmaz ilk işin bu olsun, 60,5 süper bir rakam yaaadarısı başıma
2 gün de iksiri dene bakalım 3tane poşet yeşil çay ı 1.5lt kaynamış suda demliyorsun, 2dk yetiyor içine 1 limon doğra kabuklarıyla onu gün içinde ılık sıcak soğuk nasıl seviyorsan iç çok iyi ödem atıyor aklında bulunsun
sadece 2 gün mü deneyeceğim bu iksir dediğini canım?:26:
sen kaç kilosun şimdi?
ben de 40 beden giyiyorum,herkes şaşırıyor :26:
sevgili dorkolive diyetimde bugün 3.günüm 250 gram vermişimsizce nasıl çokmu az birde sabahları aç karnına 2 bardak ılık su için demişsiniz onu yeni okudum sabahları içeceyim bende gün içinde 2,5 litre su 4 fincan yeşil çay içiyorum bakalım neler başarabileceğim