Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

canım menün sanki az gibi çünkü vücut alışırsa buna bir müddet sonra sabit kalır çünkü eksilteceğin yiyeceğin kalmaz, ben şu an yiyorum mesela 2 dilim ekmeği ee sen 90 kilosun 80e düşünce 1 dilime indirdin diyelim 70e gelince ne yapıcaksın, yani insan verdikçe veresi geliyor, bana herkes yeter yeter deyip duruyor, neden çünkü ben çok kiloluydum ve kıyaslama yapınca süper bir görünüm ama normal kiloda olan biri için hala biraz balık etliyim, demem o ki biraz arttır aradarda süt iç yoğurt ye meyve ye mutlaka 5de çok erken bence, 5de yersen akşam yemeğini 8-9 gibi bir süt yada meyve arası yap...

bu arada özelden mesaj atınca tanıyamadım şimdi hatırladım kusura bakma canım, özelden çok mesaj alıyorum da hepsini aynı gün cevaplayınca karışıyor

ne demek rica ederim, ben zaten bir nebze olsun yardımcı olmak içinizdeki isteği dürtmek için yazdım, bende okuyunca biri beni dürtüyordu, sen niye yapamazmışsın neyin eksik diye

çok teşekkürler mutlu olduğunuz kiloya ulaşmanız dileğiyle

evettt hatırladım k.h topiğinden, tekrar aldın demek, evet canım insan bazen hakim olamıyor kendine ama, mesela benim tencere kaşıklama huyum vardır tabağa koyarak yemiyorum ya kaşıklayınca hafife almışım demek kii, bir dönem az kilo veriyorum anaaammm bir baktım ki 1 porsiyon daha gece yemek yiyorum, tuttum kendimi

bak buzdolabına şişman resmmini as, ne zaman elin gitse görür vazgeçersin birde bir kereden bişiy olmaz deme, bir kereden çok şey olur...

allahhh!
yazını okuyunca o boydan bende de olaydı diye bir şarkı tutturdum hemencecik
metebolizmanı ölçtürdün mü canım nerden biliyorsun yavaş olduğunu, belkide sana iyi gelmeyen ama farkında olmadığın yiyecekler yiyorsundur, evet kışın pek spor yapılmıyor bende eve bisiklet aldım yeni, spor salonuna da yazıldım haftada 5 gün gidiyorum şimdilik 45dk kondisyon toparlıyoruz sonrasında artıcak sanırım bende bu şekilde buldum çözümü oğlanı bırakıcak yer yok, onu da götürüyoruz vallahi, güzdüzden pek uyutmuyorum ki orda uyusun diye arabasını da götürüyoruz bir kenarda uyuyor:)) yarın resmini de koyarım zaten

daha önce o başarıyı yakalamışsın, o azmin gelecektir yat yatağına hayaller kur şöyle çekmişsin 38 beden açık renk kotu altına çok şık platform ince topuk ayakkabı üstünde şık bir bluz tarz bir deri ceket elinde minik bir çanta salıan salına geziyorsun

başarıyı yakalamamda hayallerimin etkisi çok oldu şekerim

Mükemmelsin yaa!
inşallah bir qün bende başarı öykümü yazarımm
sizlerin yazılarını okudukca cesaretim artıyor

neden olmasın, çok teşekkür ederim

evet canım çok benziyor rakamlar ikimizin, allah bağışlasın kızınıda

bencede şişmanken çok az resim çektirmişim bulamıyorum şimdi koyacak resim, olanlara da şimdi ben bu haldemiydim diye bakıyorum insan o zaman algılayamıyor göremiyor, görsede ne yapsın ki, yaa isyan edip bir ucundan başlayacak diyete, yada isyan edip dahada yemeğe sarılacak

aman canım bırakma sakın ne yaparsa insan kendine yapıyor inan kii

tebrikler canım darısı başımıza

teşekkürlerr amiin...

idolumsun darkolive
seni seviyorum..

teşekkür ederimmm

canım göbeğin ne durumda?

biz ailecek armut tipliyiz canım, aman aman bir göbek yoktu 1 resimde oturduğum için katlanmış kalkınca saklanıyordu içeri, vücut zayıflayınca tabii göbekte gidiyor ama ortaya çıktı iyice, elbiselerin içinden bahsediyorum tabiki dışından hiçbişiy belli olmuyor

kız ben klozete oturduğumda göbeğim bacaklarıma yığılırdı iğrennnçç ilk zamanlarıma göre ççokkkk çokkk toparlandı yani :87::87::87::87::87:

öncelikle herkese merhabalar..
yazınızı okudum ve sizi çok tebrik ederim..
bi kaç ortak noktaların oldugunu farkettım
benimde basen sorunum var
ikincisi eşiniz silifkeliymiş benimde annem silifkeli :)
adetlerimde sorun var ge çoluyor dilerim sizinki gibi düzelir..
bir buçuk sene önce evlendim 63 kiloydum ve boyum 1.70
ama ilk 6 ay içinde 10 kilo aldım ve veremedım
daha sonraısnda ise bi 10 kilo daha aldım nasıl oldu bende anlamadım
işi bıraktım evlenince en cok etkisi olan seyelrden biri bu evde oturmaya alısamadım
2. side vajinsmus belası ilee uğraştım evlendıgımden beri
su son bir ayda çözdum bunudaa su anda 80 li kilolardayım ama kimse o kiloda olduguma ınanmaz 70 kilo falan gibi göründüğümü söylüyorlar..
artık şöyle bir 3 ay sonra falanda bir bebeğimiz olsun istiyoruz ama bu kilolardan kurtulmam lazım
nerden başlamalıyım napmalıyım bilmiyorum ama gerçekten cok istiyorum

haklısın cnm peki bana şöle bi örnek bişeyler yazabilirmisin zaten çıldırıyorum az yediğim halde veremiyorum demekki çok azaltmışım tamam araları biraz çoğaltıyım haklısın cnm çok sağol yardımların için mjını bekliyorum tatlım

cnm peki sen ozaman nekadar yiyodun ekmeği ben şuan yiyorum 2 dilim ekmek demişsin de ozaman dahamı çok yiyodun cnm ben napıyım yaaa bana bi akıl ver

aa salep in şekerli olduğunu düşünememişim kuşum:26: çok saol
onu da bırakayım bari:26:
her gün çıkmıyorum dışarı ama 2 günde bir mutlaka çıkıyorum
senin mönü de güsel ama ben bu kadar dikkatli olamıyorum
mesela bu diyet takımlarına takılayım dedim bi ara
5 kaşık bilmem ne , 2 kaşık bilmem ne yedim filan yazıyorlardı
fenalık geliyodu bana
görev gibi yiyemiyorum yani yemeği:26:

2-gündür moralim bozuktu ve boğazım rahatsız diye pek bi şey yemedim,ılık su içtim bol bol
ve bu sabah tartıldım 60,5 olmuşum
ılık su baya işe yarıyor galiba ya:26:

Son düzenleme:
Okuyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum öyle zor geliyor ki...

eskiden bana da zor gelirdi canım
öyle çok aşırı kilom olmadı gerçi ama yazın 64'ü gördüm ve kim görse beni 'ay ne olmuş sana,acilen kilo vermelisin!' diyordu
moralim bozuldu bu şekilde
sonra (resmen bir alışverişkoliğim) bi gün seri sonu indirimlerindeyim
kabine 5-6 parça şeyle girdim ve hiç biri olmadı
o kadar içime oturdu ki...
çünkü eskiden 36 beden kalırdı misal 1 tanecik, üstüme cuk olurdu alırdım (tüm dolabım böyle doluyordu desem yeridir)
işte o an zayıflamaya karar verdim
spora başladım , yediklerime de dikkat ediyorum
bi pantolonum var, 2senedir içine giremiyorum
yine giyeceğim onu
hedefim bu

teşekkür ederim boyunun etkisi olabilir keşke bende 1.70 olabilseydim bu çok büyük avantaj, ben kilolu hamile kaldım daha da eklendi üstüne, bebek düşünüyorsan biraz ver bencede, zorluk yaşamassın ama nasıl olsa zayıfladım der 2 yerine 5 yersen 15 kilo değil 25 kilo alırsın herşey sende bitiyor aslında, vajinsmus bir arkadaşımda da vardı 4 senelik evliler çok morali bozuluyordu kimseyede pek anlatılmaz böyle şeyler, senin aşmana çok sevindim, umarım herşey istediğin gibi olur.... istersen arada topiğimize uğra canım...

istersen 2 dilim sabah 2 dilim öğlen 1 dilim de akşamları ye, tam buğday yada kepekli ekmek olsun bu yemek yemeden önce 1 bardak su içmeyi unutma çok faydası var kesinlikle meyve ye süt iç az yiyerek metebolizmanı yavaşlatma yani canım araları 2 saat olucak şekilde bişiyler ye acıkmasanda

Okuyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum öyle zor geliyor ki...

zor değil canım yaa, bir adım atsan gerisi gelir vermeye başladıkça zaten daha da dahada diyeceksin inan kii

canım sana şöyle birşey aktarayım, aldığın şeyin arkasını yani içindekiler kısmını okurken ilk başta ne yazıyorsa içinde en çok o vardır, salepin arkasında da şeker yazıyor ilk başta

mesela bu kepek ekmekleri yokmu bazı firmalarda buğday unu yazıyor ilk başta halbuki buğday unu ve kepeği yazmalı bu gerçek kepekli ekmek değil mesela, daha neler öğrenicez dimi

ılık su çok işe yarıyor sabah uyanır uyanmaz ilk işin bu olsun, 60,5 süper bir rakam yaaa darısı başıma

2 gün de iksiri dene bakalım 3tane poşet yeşil çay ı 1.5lt kaynamış suda demliyorsun, 2dk yetiyor içine 1 limon doğra kabuklarıyla onu gün içinde ılık sıcak soğuk nasıl seviyorsan iç çok iyi ödem atıyor aklında bulunsun

Canım haklısın aslında bir diyetisyene görünmeden metabolizmam hakkında hüküm vermem saçma olur ama hep çok zor kilo verdim ben..Kolay aldım,zor verdim..Ama dediğin gibi belki iyi gelmeyen bir tür vardır bana,sürekli onu yiyorumdur..Bende eve yürüyüş bandı almak istiyorum bu kış olmaz ama önümüzdeki kış inşallah..Keşke spor salonu olsa burada koşa koşa giderdim..Küçük bir ilçe olduğu için sadece step programları var alet filan yok..Ona da hafta da 2 günlüğüne 50 lira istiyorlar..Saçma geldi bana açıkçası sadece step için.

Valla açık renk kotun ben de çok hayalini kurdum hatta eskilerden kalma buz mavi bir kotum var,ne hayallerimi yıkıp her şeyimi elden çıkardım da ona kıyamıyorum..Ama ömrümde hiç topuklu giymedim zaten boyuma gıcık oluyorum,hayatta giyemem
Boy aslında güzel kiloyu taşıyor ama bir yandan da azıcık kilo alsan bile iri yarı duruyorsun o dezavantajı var..Kilolu değil ama iri yarı seç beğen al..
Ah bir 40 olsam ötesinde gözüm yok,çok da zayıf olmak istemem..Yaz gelsin inşallah her şey daha güzel olacak,teşekkürler desteğin için

inşallah birgün o kotuna girersin, ama 1.70 topuklu ayakkab için çok da uzun değil canım yaa, sen o incelikte göründüğün zaman zaten düşünemiyorum, topuklu ayakkabısı da eksik kalıversin sen kendini şık bir babet yada çizmeyle hayal et o zaman

evet ben 40beden giyiyorum şu anda ama basen biraz çıkıyor boyuma göre biraz daha vermeliyim ben

sadece 2 gün mü deneyeceğim bu iksir dediğini canım?:26:

sen kaç kilosun şimdi?
ben de 40 beden giyiyorum,herkes şaşırıyor :26:

sadece 2 gün mü deneyeceğim bu iksir dediğini canım?:26:

sen kaç kilosun şimdi?
ben de 40 beden giyiyorum,herkes şaşırıyor :26:

2-3 gün dene canım hiç bir zararı olmaz, ben 63-63.5 arası gidip geliyorum 40 giyiyorum, spora yenii başladım, biraz basenlerimin yontulması gerek

26 kiloyu hiç spor yapmadan verdim 1 senede sadece 1 ay step aurobiğe gittim haftada 3 gün, o yüzden sıkılaşmam lazım, haftada 5gün gidiyoruz bakalım 1 ay sonra neler olucak umduğum gibi olur inşallah

sevgili dorkolive diyetimde bugün 3.günüm 250 gram vermişim sizce nasıl çokmu az birde sabahları aç karnına 2 bardak ılık su için demişsiniz onu yeni okudum sabahları içeceyim bende gün içinde 2,5 litre su 4 fincan yeşil çay içiyorum bakalım neler başarabileceğim

canım bu kişiden kişiye değişir inan kii, başlangıç olarak çok güzel hemde seni motive edecektir bu, devam et hem ne kaybedersin ki hergün yoğurdunu sütünü meyveni sebzeni dikkatli bir şekilde yiyeceksin bu sağlıklı beslenmedir vücudun suya ihtiyacı var bunu bilinöli bir şekilde ölçülü içiyorsun, vicutta sana istediğin şeyi verecektir emin ol, yavaç ve emin adımlarla ilerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…