Darkolive'nin Başarı Öyküsü 30 Kilo Verdi

çok teşekkürler canım

darkolive canim benim bak hikayenin sayesinde kg verdim iyiki varsin iyiki varim :)

darkolive senin durumunu kendimle çok özdeşleştirdim pazartesi 89,500 ile başladım bu sabah 88,400 olmuşum sence nasıl gidiyorum

Süpersin canım
darısı hepimizin başına

çoook teşekkürler....

aa bizim topiğe benim hikaye de vesile olmuş sanırım çok sevindim tatlım...
darkolive canim benim bak hikayenin sayesinde kg verdim iyiki varsin iyiki varim :)

sutemcim ne demek, tabiki iyiki hepimiz varrızz, iyiki hepimiz çıtır adayıyızzz
darkolive senin durumunu kendimle çok özdeşleştirdim pazartesi 89,500 ile başladım bu sabah 88,400 olmuşum sence nasıl gidiyorum

harika gidiyorsun, daha önce 7li sonra 6lı rakamlar var bu rakamları gördükçeee hissedeceğin şeyleri anlatamıycaksın canım, çok güzel zevklerrrr

merhaba senı gercekten canıgonulden tebrık edıyorum yanı dıyecek bısey bulamıyorum bende kendımı bıldım bılelı hep bı kılo sorunum vardı 2cocuk annesıyım ve doguma 105 kıloyla gırdım sımdı 84 kıloyum rejımdı spordu derken ama artık cok sıkıldım ve daha gram bıle veremıyorum oyuzden moralım bozuluyo daha cok yıyorum senın hıkayenı okuyunca ne guzel basaranlar var dıyorum ama bu ben asla olamıcam gıbı gelıyo allah bebegını saglıklı ve analı babalı buyutsun iyi gunler

slm cnm nasılsın diyet öykünde verdiğin kiloların 5kilosunu kb diyetiyle verdiğini yamışsın nekadar bi sürede verdin gerçekten etkilimi bende yapmak istiyorumda tavsiye edermisin bu diyeti bu aralar yavaş gidiyo biraz hızlandırmak istiyorumda

merhaba darkolive arkadaşım sen kilo verirken diyet yaparken bebişi emziriyormuydun benim dokuz aylık bir kızım var emziriyorum emziren anneler için diyet lere bakıyorum nette ben onlardan daha az yiyorum o kadar yesem daha çok kilo alırım diye düşünüyorum spor yapamıyorum vaktim yok gündüzleri çalışınca akşam bebişimi bırakıp biryere gidemiyorum üstelik bırakacak kimsemde yok bu ne yapacam bilemiyorum aslında cok fazlam yok 8 kilo fazlam var ama hepsi göbek bölgesinde sanırım kocam bir göbeğim var. arada eşiniz mersin silifkeliymiş bende silifkeliyim :)

inanki bie başlasan gerisi gelir canım, 2 çocukla zor biliyorum ama, inankii kilo veremesen bile sağlıklı beslenirsin,

bana diyorlar hasta olucaksın, bende diyorum kii siz hergün sütünüzü yoğurdunuzu meyvenizi düzenli yiyormusunuz, yooo diyorlar, ama bilinçli diyet yapan biri bunlara dikkat eder dolayısıyla da sağlık beslenir

evet tam anlamıyla yaparsan işe yarıyor, k.h topiğine bak istersen... sanırım bende hızlandırmak için yaptım ama kaçamaklıydı, tam anlamıyla yaparsan çok kısa sürede veriliyor...
aa ne güzel halaa silifkede mi oturuyorsunuz, bizde ara ara senede 2 kez filan geliyoruz silifkeye, ben armut tipliyim, göbek bölgesi için mekik çekiyor bizim topikteki arkadaşlar...ne güzel 8 kilo fazla ne kii....

ben leslie ile spor yapmak istiyorum ama ulaşamıyorum ne yapabilrim yardımcı olursanız çok sevinirim

leslie sansone diye googleye yazınca ulaşabilirsin cnım, indirebileceğin linki tam olarak bilmiyorum ne yazık kii, öğrenince yazarım buraya sen spor yapmak iste yeter ki

diyecek hiç birşey yok... tebrik ediyorum.. ben de ilk kez bi kaç gün önce 69.7 yi gördüm. şuan 67 yim. adet zamanımdı su toplamışım herlde... 60 kilo olmak istiyorum.. arkadaşlar duba gibi vs.. noolmş sana falan diyince.. tak! dedi.. dedm tamamdır... başadım diyete. şu 7 kilo öylesine imkansız gelirken 20 küsür kilolardan bahsediyorsun..maşallah..benim de vücut tipim seninkiyle aynı. boyum 170. belim ince basenlerim büyük. aynı kendimi görür gibi oldum. umarım geriye kalan kilolarıda verirsin..

darkolivecim bende aynen senin durumundayım 1.5 aylık bebeğim var ve 80 kiloyu geçtim. boyum 160.yazından ve resimlerinden çok etkilendim. belkide sayende hayatım değişecek. Aynen bende tam bir aburcubur delisiyim. Nasılsa süt veriyorum ve ilerde diyet yapıcam diye iyice koyverdim kendimi. çok korkuyorum. sonum ya çok kötü olursa diye. çok yardıma ihtiyacım var.ilk çocuğumun doğumunda zayıflama guruplarına katılmıştım burda ama şimdi herşeyi okadar boşvernmişim ki ona bile cesaret edemiiyorum. sanki diyete girince cendereye girecekmişim sonu gelmeyen bir yolmuş gibi geliyo.bana yardım et noolur.

darkolive arkadaşım sana hayran kaldım...maşallah bende şuan 88 kiloyum 1 ay önce 91 kiloydum kendi kendime başladım diyet de denilemez ama beslenme şeklimi değiştirip su içme alışkanlığını kzndm pilatesegzersizleri ypyrm ve yeeşilçay içyrm benim parmaklarım bile şişyrdu sabah uyanınca yüzüklerim oynamaya başladı ama benim daha çooook yolum var sen bana gerçekten rehber oldun çünkü senin yaşadklarını ben de yaşadım çocukluğumda...bende evndğmde 73 kiloydum 100 kg da grdm doğumdan sonra 83 olmştm ama oğlumu 2 yıl emzrdm ve şuan göğüslerimden de utnyrm aynaya bknca ama pes etmiycem inşallah ben de vericm bu kiloları...herzaman sağlıla ve güzel kalman dileğiyle cnm

imkansız diye bişiy yoktur şekerim, zor vardır zaman alır ama sonuçta herşey başarılır istedikten sonra... bende spora başladım kalan armut görüntüm az daha gitsin diye

inşallah mutlu olduğun kiloya ulaşırsın şekerim

ah canım bebeğin daha çok küçük, tatlı hamur işi yeme canım yada az ye, zayıflama topiğinin çok faydası var emin ol ben kk sayesinde verdim kilolarımı çok büyük manevi destek gerçekten, hiç çekinme canım
gene herşey senin elinde zayıflıycam diye sütünde kesilmesin üzüntüden aman diyim kilo her zaman verilirde emzirme olayın herzaman olmaz canım, kendini sıkma sakın...

teşekkür ederim canım, sporla çok toparlanıyor gerçkten,
sakın pess etme, inan sana senden başkası yardım edemez, bir adım at gerisi gelir zaten...
ben buralardayım sormak istediğin bişiy olursa...
mutlu olduğun kiloda kalman dileğiyle canım

darkolivecim çok teşekkür ederim canım haklısın süt herzaman olmaz ama napiyim yinede kilolu olmak zor bi durum, evden çıkasım gelmiyo üzerime yakışan hiç kıyafetim yok, nasılsa kilo verince gardrobu yeniliycem diye pek bişey almıyodum. Bugün bari bir iki şey alayım dedim ve sadece hamile reyonundan bi gömlek aldım utana sıkıla. Elimde bebek, hala hamile reyonundayım( Ek gıdaya geçelim inşallah ozaman bende zayıflama çalışmalarına başlıycam. Ve seni de burda istiyorum hee...3,5 ay sonrada burda ol olurmuu, desteğine ihtiyacım olacak. Ama dediğin gibi bu aradada hamur işini azaltmalıyım, en azından daha fazla kilo üstüne koymayayım işim dahada zor olacak. Ayrıca senin bu ".....imkansız zaman alır " sözünüde zayıflama işi için kullanmak iyi fikir tebrik ediyorum...

canımsın, bizim topiğimizde de var yeni doğum yapmış 2 kişi ama onlar çok sıkı yapıyorlar emzirdikleri halde sporda yapıyorlar,

ben ilk sayfaya yeni resimler koydum orda gri şortum varya, ahh dili olsa da konuşsa doğum yaptığım yaz çıkarmadım hiç nereye gitsem o vardı, çünkü başka bişiy denk gelmiyor ki

istersen bizim topiğe gel yavaştan başlarsın 80-89 topiği

unutmadan birde ben diyet süresince
şimdiye kadar yedim de ne oldu derdim
birde bi kereden çok şey olur bunun gibi çook şişman özlü sözü var

:))) vallahamı geliyom hemen topiğe, perşembe günü katılıcam. Ben genelde perşembeleri başlarım diyete filan dermişim :)) Yatılı misafirlerimiz gider gitmez 80- 89 bekle beni. Sütümü kaybetmeden de zayıflayabilirim heralde dimi ama. Eğer ek gıdayı beklersem, yaza kilolu girmiş olurum ve bilirsin yazın kilolu olmak ne zordur... Şimdi bakacam yeni resimlerine canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…