- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ay yine mi sizhala meselenin özü para. ailesi habersiz geliyo diye başlayıp parayla maddiyatla bitirmissin. Allah o eşine sabır versin şu para para para konuşulmasından tiksinti geliyo bana.
Sadece ailesini anlatmam olayı ne kadar açıklayabilir ki.genel rahatsızlığımız bu. Ve tiksinti duyulacak bi duruma onlar getirdi
Aynen.gayet hatırlıyorum seni eşinin kartları martları herşeyine karışıyodun en son adam resti çekmişti oturmuştun yerine. ama yine rahatladın heralde yine kaprisler tripler.
Ay yine mi siz
En son ki konumda yaptığınız yorumlardan sonra ben sizin tavsiyeleri almim sağolun
İyi güle güle o halde.ne tavsiye vericem ya, düzelecek bi durumun yok ki. kafa aynı kafa.
Bir laf vardır cahille girme munasakaya diye baslıyordu,bosver...ne tavsiye vericem ya, düzelecek bi durumun yok ki. kafa aynı kafa.
Gelsinler baş göz üstüne ama saygı göremiyorum onlardanAz biraz haklılığını abartıp kendinizi doldurmuşsunuz.abartmayın onlar ailesi tabii ki işlerini yapabilir geldiklerinde mutlu olur.
Terbiyesizliğe lüzum yok cahil olup olmadığıma sen karar veremezsin haddin değil.hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım yorum yapma.Ha yok ben yorum yapmadan duramam patlarım diyosan da saygılı olmak zorundasınBir laf vardır cahille girme munasakaya diye baslıyordu,bosver...
Yesin dursun kendini Madem yapacak bisey yok:)
Hayata,eşinize ve ailesine biraz daha pozitif bakmayı deneyin.Gelsinler baş göz üstüne ama saygı göremiyorum onlardan
İnşallahHayata,eşinize ve ailesine biraz daha pozitif bakmayı deneyin.
Sürekli yapıyorlar canım amcasının oğlu falan da yapıyor o yüzden doldum biraz.bağlı olsun kötü bi şey değil ben de bağlıyım ama bazen çok abartıyor.hani bazı konularda bna tamm diyor ama onlar diyince bnim istemediğimi bildiği halde yapıyor :-(Yorumlardan etkilenmiyeyim diye hemen yazdım.esin ailesine bağlı onu kabul et.ve 10 kardeslermis o kalabalığın içinde seni unutması normal..nede olsa evde beraberiz diye düşünüyordur bunu kafana takma.hastalık ziyareti için gelen insan hani saatler öncesine haber vermesine gerek yok gelen anne ve abisi hani el değil..kıyafettin konusunda esine atar yapman yanlış..esler birbirlerinin kiyafeti icin uyarabilir fikir soyleyebilir.dibine gitme meselesine gelince istemediğini şöyle zorla goturcek değil dimi.bunu şimdiden kafana takma.kpss ye verimli calis ..olur insallah gonlunce hersey.
Bir laf vardır cahille girme munasakaya diye baslıyordu,bosver...
Yesin dursun kendini Madem yapacak bisey yok:)
Ben seni cok iyi anladim.sana bi onerim var.burda herkesin yazdigini dikkate alma.gunluk streslerini atmaya bayilan cok forumda.dusene akil vermek bi kenara dursun hunharca elestirirler.hatanida abartip aman allah senin gibi gelin vermesin derler.sanki esini aldatmissin gibi infaz ederler.Terbiyesizliğe lüzum yok cahil olup olmadığıma sen karar veremezsin haddin değil.hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım yorum yapma.Ha yok ben yorum yapmadan duramam patlarım diyosan da saygılı olmak zorundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?