Ama her fikrin de bi ifade ediliş şekli vardır dimi.saygı gibiSizin bu yaklasiminiz nedir peki? Milleti (yani bizi) elestirmek? Nicin? Sizle ayni dusunmedik ve hatasini soyledik diye mi?? Emin olun onun ve esinin iyiligi icin burdaki elestiriler.. Bu sekilde devam ederse kendi mutsuz olacak en basta.. Ama hatasini görmek yerine, aksi fikir bildiren herkese saldirmis ne guzel..
"Sen onlari bosver" tavriniz hos degil; yeniden belirteyim.. Varsa fikriniz, soyler cekilirsiniz..
Ben saygıyı asmadim neyse ki, fikrimi beyan ettim.. Hem siz de durmamis, hemen cevap yetistirme moduna gecmissiniz.. Isinize gelmeyeni kabul etmiyorsunuz; bu cok acik..Ama her fikrin de bi ifade ediliş şekli vardır dimi.saygı gibi
Isim vermedim ki.genel olarak ciddiye almayip tatli dille yorum yazanlari ayirip yazdim.ayrica konu sahibinin evvelki konularini bilmem.kisiligi karakterinide bilmem.cok sert elestirilereydi yorumum.Sizin bu yaklasiminiz nedir peki? Milleti (yani bizi) elestirmek? Nicin? Sizle ayni dusunmedik ve hatasini soyledik diye mi?? Emin olun onun ve esinin iyiligi icin burdaki elestiriler.. Bu sekilde devam ederse kendi mutsuz olacak en basta.. Ama hatasini görmek yerine, aksi fikir bildiren herkese saldirmis ne guzel..
"Sen onlari bosver" tavriniz hos degil; yeniden belirteyim.. Varsa fikriniz, soyler cekilirsiniz..
E tabi ki de boş durmayacağım konu açmışım sonuçta .vakit buldukça herkese de cevap yazmışım iyi ya da kötü.Ben saygıyı asmadim neyse ki, fikrimi beyan ettim.. Hem siz de durmamis, hemen cevap yetistirme moduna gecmissiniz.. Isinize gelmeyeni kabul etmiyorsunuz; bu cok acik..
Ameliyatı kimseye söylemedik onlar tek biliyordu .haber verirler die düşündük.Dün ameliyat olduğuna göre eşiniz geçmiş olsun giden gelen çok olur. İkincisi her tartışmanızda buraya yazdığınız gibi eşinizede laf söylüyorsanız birazda kendinizde aramalısınız birşeyler.
Ayrıca Abisi kayınpederinizle altlı üstlü oturuyormuş, beraber yiyorlarmış, arabasını veriyormuş, sigara parasını dahi veriyormuş. Özenerek anlattınız. Aynı şeyi size teklif etseler muhtemelen kaçardınız. Ayrıca bu konuda niye bunları geçtiniz onuda anlamadım.
Ben gün boyu onlar gelecek diye tam teşwkküllü evin içinde dolanamam .adetteydim ve bi gün önce hastaneydik sabah geç kalktık o yorgunlukla kahvaltı ders derken tam kalktım evi düzelteyim 5 dkya sizdeyiz dediler.ben de yok gelmesinler demedim elbette az bi şey oyalansınlar da ben üst başımı düzelteyim istedim.bu çok doğal bi istek ancak onlar bunu diğer normal günlerde de yapıyorlar derdim bueşiniz ameliyat olmuş,tabi ki ailesi gelecek.önceden haber varmeseler bile,sizin bunu tahmin etmeniz çok mu zor?yani ameliyat olan insana ziyarete gidilir.kaldı ki ailesi elbette gelecek.sürpriz miş gibi şaşırmanıza da,ben şaşırdım.
Her zaman pat pat cevap yetistirmek dobralik degildir.. Esinize sunepe vs denmesi elbet hos degil.. ama sizin tavirlariniz da burdaki insanlari gerdi bence.. Biraz sakin olmayi deneyin.. Esinizi yildirmayin, aranizdaki saygi yikilmasin.. MutluluklarE tabi ki de boş durmayacağım konu açmışım sonuçta .vakit buldukça herkese de cevap yazmışım iyi ya da kötü.
Sözüm size değil zaten.
İşime gelip gelmediği önemli değil benim için,her türlü eleştiriyi okuyorum dinliyorum ama bazı insanların cahilsin,eşin sünepe demesine vb de sessiz kalacak değilim.Varsa bi yanlışım olgunca eleştirir inan.Ama burdaki çoğu kişi bunu başaramıyor.Haksız olmam insanların beni ve eşimi böyle hoş olmayan kelimelerle eleştirme hakkını kimseye vermiyor.
Neyse.teşekkürler fikirlerinz için.
Ben gün boyu onlar gelecek diye tam teşwkküllü evin içinde dolanamam .adetteydim ve bi gün önce hastaneydik sabah geç kalktık o yorgunlukla kahvaltı ders derken tam kalktım evi düzelteyim 5 dkya sizdeyiz dediler.ben de yok gelmesinler demedim elbette az bi şey oyalansınlar da ben üst başımı düzelteyim istedim.bu çok doğal bi istek ancak onlar bunu diğer normal günlerde de yapıyorlar derdim bu
Hep dusundugum sey; gelininiz cok sansli.. MasaAllah BarekAllah..normal günlerde habersiz gelmeleri sıkıntı. ama eşinizin ameliyat olduğu gün,geleceklerini tahmin etmeliydiniz diyorum.
ben de kayınvalideyim.oğlum 6 aylık evli,3 kez gittim evlerine.onlar da davetliydim.ama ola ki bir sağlık sorunu olursa,haber vermeden gidebilirim .oğlum ameliyat olursa,gelinimin geleceğimi tahmin etmesi lazım.öyle yabancı gibi randevu mu alacağım,oğlumu ziyaret etmek için.ama diğer günlerde, ben de habersiz gidilmemesinden yanayım.
Orası ayrı bir ev hanımefendi ve oğlunun evime gşdemeyecek mi insan demişsiniz ya şunu da es gecmeyın orası sadece oğlanın değil gelinin de evi......Hamileyim,cinsiyetimiz henüz belli değil..
Erkek olurda sizin gibi bi gelinim olmasından korktum bi an...
İnsan büyütüp yetiştirdiği oğlunun evine de gidemeyecekse........
Onlar misafir değil size çok önceden haber versinler,zaten kapıya dayanmamışlar.
Demek ki sizi kendilerinden ayırmadıkları için işi protokol haline getirmiyorlar ve 5-10 dk önceden geleceğiz diyorlardır bunda ters bişi yok.
Burada milyon konu açılıyor,kayınpederi dövenmi dersin,kayınvalidesi dedikodu yapanmı dersin,eltisi görümcesinden bıkanmı dersin...
İnsanlar size gelip bikaç saat oturup gitmişler.
Sizde bi kıskançlık sezdim ben.
Abisi için ailenin yardımda bulunmaları,evlerinde oturmaları altındaki arabayı kullanmalarına kadar içinize dert olmuş.
O zaman sizde gidin köye,sizede sunulur o imkanlar eminim.
Ve şu da bir gerçek ki herşey karşılıklıdır.
Sizin onları sevmemeniz,onları soğuk görmenizin kesinlikle farkındalardır ama oğullarının hatrına onlarda ses çıkarmıyorlardır kesinlikle...
Sevgi karşılıklıdır,karşılıklı birbirinizi sevmiyorsunuz...O zaman problemde yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?