Daralıyorum onları gördüğümde

Kusura bakma ama çok abartmisin.oğlu ameliyat olmuş kadın tabiki gelir daha erken haber verse iyi mis ama esinizede bu kadar yüklemeniz hiç hoş değil.
Oyalanin gelin deseydin demiştiniz ayıptır ya nasıl desin.esiniz ameliyat olduysa agac kovugundanda cikmadiysa mutlaka ziyareye gelecekler evinizi ona gore duzenli tutasaydiniz.

hala meselenin özü para. ailesi habersiz geliyo diye başlayıp parayla maddiyatla bitirmissin. Allah o eşine sabır versin şu para para para konuşulmasından tiksinti geliyo bana.
Ay yine mi siz
En son ki konumda yaptığınız yorumlardan sonra ben sizin tavsiyeleri almim sağolun

Sadece ailesini anlatmam olayı ne kadar açıklayabilir ki.genel rahatsızlığımız bu. Ve tiksinti duyulacak bi duruma onlar getirdi

gayet hatırlıyorum seni eşinin kartları martları herşeyine karışıyodun en son adam resti çekmişti oturmuştun yerine. ama yine rahatladın heralde yine kaprisler tripler.

Kardeşim ameliyat olsa bende giderim evine gayet normal gayet insani bişey
Yatmadan önce evi toparlayıp yatın sizde sabah geç kalkacaksınız hastanın olduğu evde yaşadıklarınız çok normal
Anne babada istediği gibi yedirir içirir çocuklarını sizde orada olsanız sizde yer içerdiniz ona da karışamazsınız bence
Sizi haksız buldum kusura bakmayın

Az biraz haklılığını abartıp kendinizi doldurmuşsunuz.abartmayın onlar ailesi tabii ki işlerini yapabilir geldiklerinde mutlu olur.

Bir laf vardır cahille girme munasakaya diye baslıyordu,bosver...
Yesin dursun kendini Madem yapacak bisey yok:)
Terbiyesizliğe lüzum yok cahil olup olmadığıma sen karar veremezsin haddin değil.hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım yorum yapma.Ha yok ben yorum yapmadan duramam patlarım diyosan da saygılı olmak zorundasın

Yorumlardan etkilenmiyeyim diye hemen yazdım.esin ailesine bağlı onu kabul et.ve 10 kardeslermis o kalabalığın içinde seni unutması normal..nede olsa evde beraberiz diye düşünüyordur bunu kafana takma.hastalık ziyareti için gelen insan hani saatler öncesine haber vermesine gerek yok gelen anne ve abisi hani el değil..kıyafettin konusunda esine atar yapman yanlış..esler birbirlerinin kiyafeti icin uyarabilir fikir soyleyebilir.dibine gitme meselesine gelince istemediğini şöyle zorla goturcek değil dimi.bunu şimdiden kafana takma.kpss ye verimli calis ..olur insallah gonlunce hersey.

Yorumlardan etkilenmiyeyim diye hemen yazdım.esin ailesine bağlı onu kabul et.ve 10 kardeslermis o kalabalığın içinde seni unutması normal..nede olsa evde beraberiz diye düşünüyordur bunu kafana takma.hastalık ziyareti için gelen insan hani saatler öncesine haber vermesine gerek yok gelen anne ve abisi hani el değil..kıyafettin konusunda esine atar yapman yanlış..esler birbirlerinin kiyafeti icin uyarabilir fikir soyleyebilir.dibine gitme meselesine gelince istemediğini şöyle zorla goturcek değil dimi.bunu şimdiden kafana takma.kpss ye verimli calis ..olur insallah gonlunce hersey.
Sürekli yapıyorlar canım amcasının oğlu falan da yapıyor o yüzden doldum biraz.bağlı olsun kötü bi şey değil ben de bağlıyım ama bazen çok abartıyor.hani bazı konularda bna tamm diyor ama onlar diyince bnim istemediğimi bildiği halde yapıyor :-(
Zorla götürmez evet ama o kadar kötü bi huyum var ki kafama takıyorum şimdiden ya öyle bi şey yaparsa Die :-(
Kıyafet için öncesinde ona kızgın olduğum için terledim.o da kırıldı galiba bna.
Allah razı olsun .İnş

Haksız olduğunuz yerlerde var haklı olduğunuz yerlerde var..anlattıklarınızdan eşinizi sessiz bulmuş gerekli gereksiz biraz eziyor gibi bir intiba bırakıyorsunuz.ailesine daha önce söylenmiş hala son dk arıyorlarsa eşinizin hatası değil bu .eşinizin ailesi gelince sevinmesini eleştirmeniz sizi tuhaf bir konuma sokuyor ve kıskançlık yaptığınızı düşündürüyor.sizin aileniz arka sokakta oturuyormuş onun ailesi baska bir yerde tabiki görünce sevinecek..niye sevinmesin ailesi? Ailesini görünce beni unutuyor orYa gidince demişsiniz .siz köye her haftasonu gidiyor olamazsınız heralde belli birzamanda bir gidiyorsunuz o da özlediğinden tabiki ailesiyle ilgileniyor.Bence bunların hepsinde haksızsınız.

Ancak sonlarda yazdığınız maddi manevi kendini kullandırmak kısmında da siz haklısınız eğer gercekten bunu yapıyorsa..ya da her is teklif edene saf saf zıplaması da tabi sinir bozucu..yalnız araba alıp satma işi gercekten karlı.

Bakın esimin anne babasi ve ayni binada oturan 3 amcasi ve arka sokagimizda oturan 2 evli kuzeniyle yurume mesafesinde oturuyorum. Ayrica esimin 1 dayi ve 1 teyzesiyle arabayla 10 dk mesafede oturuyorum. Sizden kat be kat zor gibi duruyor degil mi? Ayrica annemlerede arabayla 1 saat mesafedeyim. Inanin bu insanin kendisiyle alakali bir durum, eger o k.valide size 3 saat once haber verse belki dicektinizki ben kpss calisiyorum hastayim onceden haber verdi mecbur hazirlik yapmam lazim, ders calisamadim derdiniz. Cunku dolmussunuz, lutfen kendi kendinizi doldurmayin. Muhafazakarlik, kultur farki her ailede olur. Esinizi seviyorsaniz zamanla alismak zorundasiniz. Ayrica konu maddi yardimsa emin olun aileye yakin oturan bundan daha fazla faydalaniyor, bizde zorda kalsak k.validelerin yardimini goruruz. Ama surdan bakin siz annenize 1 sokak mesafede iken eltiniz yeri geliyor her gun gelinlik yapiyor. Bir laf vardir bal tutan parmagini yalar derler. O yuzden beklentinizi sifira indirin ve kendinizi doldurmayin. Yoksa evliligi devam ettirmek cok zorlasir.

Terbiyesizliğe lüzum yok cahil olup olmadığıma sen karar veremezsin haddin değil.hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım yorum yapma.Ha yok ben yorum yapmadan duramam patlarım diyosan da saygılı olmak zorundasın
Ben seni cok iyi anladim.sana bi onerim var.burda herkesin yazdigini dikkate alma.gunluk streslerini atmaya bayilan cok forumda.dusene akil vermek bi kenara dursun hunharca elestirirler.hatanida abartip aman allah senin gibi gelin vermesin derler.sanki esini aldatmissin gibi infaz ederler.

Konuna gelince.seni cok iyi anladim.cunku hem evli heo kpssye hazirlanmak nedir herkes bilmez stresi yogunlugu
Bende yasiyirum.herseyi bi kenara at.bunari dusunursen eger sinavinda basarisiz olursun.hersey senin elinde.atanirsan koye gitme ihtimalin kalmayacak mesela.sen farkli gor kendini.egitimlisin.esinde ogretmen.kaynini kuskanma konusunda cok haksizssin ama.sende onlarin ustunde otursan ayni imkanlar sanada sunulurdu.ki eminim kayninin esi bir nefes bile alamadigi hlgibi sana imreniyordur:)
Ezme kendini.borcsa kendi borcun.sevdiginle evlendin.bende ayni durumdayim inan.hala borc oduyoruz.yalniz degilsin.karsilikli saygi oldugu surece gayet guzel surer aile iluskileri.esinde elinde sonunda seni dinler.birde su var.
Esin ailesi gelince sevinmesi cok guzel.sevinmeseydi eger nankor evlat olurdu inan.yapma..o onun ailesi.tek yapman gereken onlari kabullenip sinava odaklanmak

Back
X