- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.137
Sündüren sizsiniz.Bahsettiğiniz bilinç altı durumu siz de var ve söz ettiğiniz bütün ayrıştırmalar sizden çıkmış. Görünen köy
Uyarının bir kibarlığı bir kabalığı var. Siz şimdi kibar mı oldunuz öyle yazıp bir de sündürme peyniri diye uzatınca.
Haa canınız siyaset çektiyse o sayfa da hiç görmedik, sizi oraya da bekleriz.
Ben çıplaklar kampında kaldım:)))Evett o ona o ona yapma etme derken yine konudan dağılındı
Kibarlık anlayışınız takdire şayan, iyi forumlar dilerimSündüren sizsiniz.
Gayet kibarca uyardım, siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız, siyaset kafama takılmış olssaydı oralarda gezinirdim.
Ben siyasi tek yorum yapmadım istesem yapar konuyu da siysete çekerdim , tarzım değil.
Ama anlıyorumki orada konuşulanlar her konuya yansıyor demek.
Üzücü.
Mune inceleyip baksın karar versin.
Daha fazla uzatmayacağım.
Bence de iğrenç bu arada 35 yaş biri olarak arada aynaya bakınca utanıyorum yaniBi an düşündüm de çıplaklık çok irrite geliyor bana.
Anaaaammmm her defo ortada, selülitli, yağlı, tuzlu geziyorsun ortalıkta.
Yaprak bari koyaydınız kız diyesim geldi:)
İnsanların defolari o kadar ortadadır ki o ortamda cidden libido yukselmeyebilirAhaha yani benim açımdan pek de sorun yoktu. Çok değişik bir şeymiş gibi gelmedi. Ama şu kimse kimseye bakmıyor işi bence büyük yalanmış, dışarıdan bakan biri benim için de kimseye bakmadı demiştir ama baya baya çaktırmadan baktım çevremeküçüklükten alışık olsam bakmazdım belki bilemedim. Cinsel bir olayı hiç yok diyebilirim ama insanın aklına hiç gelmiyor o ortamda.
Valla banyoda ayna yok kendimize bakamıyoruz :)Bence de iğrenç bu arada 35 yaş biri olarak arada aynaya bakınca utanıyorum yani
Ben insan fiziğine hiç öyle defo diye bakmadığım için bilemiyorum. Bana sadece konsept cinsellikten uzak geldi. Çok günlük hayat akışında bir ortam olduğu için heyecan yaratmıyor. Herkes de gayet hoştu bu arada öyle iğrenç falan değildi yani ortam.İnsanların defolari o kadar ortadadır ki o ortamda cidden libido yukselmeyebilir
Ya şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.Ben insan fiziğine hiç öyle defo diye bakmadığım için bilemiyorum. Bana sadece konsept cinsellikten uzak geldi. Çok günlük hayat akışında bir ortam olduğu için heyecan yaratmıyor. Herkes de gayet hoştu bu arada öyle iğrenç falan değildi yani ortam.
32 yaşındayım da beğeniyorum yani kendimi bilemicem. Ama genel olarak bana iğrenç gelmiyor insan vücudu. Ortamın cinsellikten uzak olması şöyle, adam mesela gazete okuyor, kadın bulmaca çözüyor falan yani çok günlük hayat. Cinselligi cagristiran bir atmosfer yokYa şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur
Özel bölge koltuk altı kıllarını almışlar miydi bari32 yaşındayım da beğeniyorum yani kendimi bilemicem. Ama genel olarak bana iğrenç gelmiyor insan vücudu. Ortamın cinsellikten uzak olması şöyle, adam mesela gazete okuyor, kadın bulmaca çözüyor falan yani çok günlük hayat. Cinselligi cagristiran bir atmosfer yoken azından benim moda gireceğim bir ortam değil
90 larda yilbaşında trt de dansöz çıkardı 12 den sonra herkes onu beklerdi.benim eski patronum gayet muhafazakar bir adamdır abdestinde namazındadır
malum partilidir, ailecek öylelerdir.
ama işi gereği fuardır kongredir katılmak zorunda
ve bu tür etkinliklerde neredeyse her zaman dansöz çıkan bir gece oluyor bir akşam çıkmasa bir akşam etkinliğinde çıkıyor - ki eskiden her akşam dansözlü şov'lu etkinlikler olurmuş 90lar türkiyesinde. şimdi ekonomik olarak anca 1 kere oluyor
eşiyle, alesiyle gitmez
özel hayatında gitmez kesinlikle, alkollü yere bile gitmez
ama iş olunca gidiliyor.
kendi adıma soruya cevap dansözle yarışabilecek bir bünye olduğum için ben epey eğlenirdim. eşim de eğlenirdi bence.
yorum yapmak istemedim konu uzamasın diye ama yazmadan geçemedim.Konuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
@Mune konu dağılmasın lütfen.
hanımefendi konuyu siyasete filan bağlamadımKonuyu neden siyasete bağladınız anlamadım
Muhafazakar olmak ve malum parti ne demek oluyor?
Benim arkadaşlardan da seküler ve malum partili olanlar var mı diyelim biz de.
İnsanları bu şekilde ayrıştırmayın.
muhafazakarlıpın da abdestin namazın da bir parti ile ilişkilendirilmrsi çok yanlış.
Konu gayet güzel ilerlerken illa bir yerde siyasete bağlıyor bazı insanlar.
Sadece dindar deyip geçebilirsiniz, siyaseti işe karıştırma gereğiniz ne?
@Mune konu dağılmasın lütfen.
aynen benim annem babam. hatta plajda bile laf atarlar birbirlerine, aa kıza bak manken gibi der annem, babama gösterir, babam anneme başka birini gösterir. hele yurtdışında falan bizden daha güzel fizikli tipler olunca, tamamen dalga konusu yaparız.Ben çok anormalim galiba biz gidince kadın çok güzel oynayınca ya da abartılı hareketler yapınca eşimi dürter oha baksana aaa falan yaparım o da tam tersi hiç bakmaz aşırı rahatsız olur sevmez yani hahah aklıma hiç kıskançlık gelmez
20 yaş ile 30 yaş arasındaki çekicilikteki fark doğum ve kilo gibi unsurlar değil spor yapmamaktan hepYa şimdi doğruya doğru kaç yassiniz bilmiyorum ama 20 yaşımda aynaya baktigimdaki ben ile 30 yaş aynı cekicilikte değil çünkü doğum kilo vs.
Ortamın cinsellikten uzak olması da hayaller hayatlar farkından kaynaklanıyor-dur
Bana da iğrenç gelmiyor size katılıyorum32 yaşındayım da beğeniyorum yani kendimi bilemicem. Ama genel olarak bana iğrenç gelmiyor insan vücudu. Ortamın cinsellikten uzak olması şöyle, adam mesela gazete okuyor, kadın bulmaca çözüyor falan yani çok günlük hayat. Cinselligi cagristiran bir atmosfer yoken azından benim moda gireceğim bir ortam değil